Пореден кошмар в Кьолн - пак нападения от опипвачи

17-годишен афганистанец изнасили жена, трима посегнаха на журналистка
Обновена: 6 фев 2016 12:32 | 6 фев 2016 09:50, Камелия Цветанова
216
Пореден кошмар в Кьолн - пак нападения от опипвачи
Снимка: Reuters, архив

В новогодишната нощ десетки жени станаха жертви на сексуални нападения от мъже, най-вероятно мигранти, а сега кошмарът в Кьолн се повтаря.

Още по темата

Млада жена е била изнасилена в първата вечер на карнавала в града Кьолн и във връзка с престъплението е задържан 17-годишен афганистанец, който живеел в център за прием на бежанци, пишат италианските издания "Република" и "Стампа".

Инцидентът е станал в нощта на четвъртък срещу петък на 2 километра западно от централната гара на Кьолн, където в Новогодишната нощ имаше стотици случаи на посегателства над жени.

Към три часа след полунощ жената се прибирала, когато била пресрещната от младежа. Той я заговорил и започнал да й показва порнографски материали на мобилния си телефон.

Жената се опитала да се отскубне от него, на той започнал да я удря, докато тя изгубила съзнание. Когато се свестила, тя установила, че е била изнасилена и веднага подала сигнал в полицията.

Двете издания се позовават на информация в германски медии.

Според различни информации жертвата на насилието е или на 22, или на 27 години.

Карнавалът в Кьолн продължава няколко дни и тази година протича при засилени мерки за сигурност.
2500 полицаи охраняват улиците на града по време на празненството.

Въпреки това и журналистка стана обект на нападение, при това в ефир.

Есмералда Лабие белгийската телевизия Ер Те Бе Еф  е предавала от центъра на града репортаж за ситуацията в Кьолн в дните на карнавала, когато двама или трима мъже я заобиколили и започнали да правят зад гърба й неприлични жестове.

Тя обаче не се разсеяла и продължила да говори пред камерата и тогава един от мъжете я целунал по врата, а другият я попитал дали иска да спи с него.

Накрая един от мъжете опипал бюста й.

Журналистката се ядосала, обърнала се към него и го предупредила да не смее да я докосва отново.

Мъжете напуснали мястото, без да й кажат нищо, а журналистката и операторът й подали сигнал в полицията.

Те получили извинение от градската управа.

По повод на посегателството Есмералда нарича извършителите му страхливци и нещастници, но допълва, че става все по-трудно за жените журналисти да предават репортажи, без да бъдат обект на някакъв тормоз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
27
 
13
 
! Отговори
До 12 преди 8 години
Като не ти харесват европейските ценности, бегом към евразия. Там ще намерош рая. *** в Красноярск. Там са само чистокръвни братя славяни, православни. Ще си умреш от кеф. Ние, нормалните българи искаме да сме в Европа, с всичките и недостатъци.
18
2
 
5
 
! Отговори
до 19 преди 8 години
И в съботната сутрин пак сте се "надрусал". Това оказва влияние върху здравословното ви състояние. Също води до прекалено не естественно разширение на аналното отверстие.
17
2
 
37
 
! Отговори
"Меркел и бежан преди 8 години
- Бабо Меркел, где така ?- На джамия, Мустафа ! ... :)Из "Щурец и мравка" ...
16
0
 
53
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
В момента тече анкета онлайн за кого биха гласували германците... Ами 75% е за неонацисткта партия Алтернатива за Германия, останалите 15% са разпределени между другите 6 големи партии! И сега се замислям, че историята от преди 100-на години се повтаря!!! Най-вероятно в близките години всички диваци ще бъдат натирени, включително и нашите братчеди... Затова не спете в България, а мислете и действайте без да слушате пропагандите на Изтока и Запада!!!
15
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опипването е първият етап от плана! Следва втори! По-страшното е, че Европа се държи като жив труп.
14
32
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 14 Верно имa зaговор срещу Европa- между оня плешив aрaбски *** Aсaд и кремълското джудже Путин, aмa нaкрaя и двaмaтa ще ядaт хуркaтa в Хaгa кaто Милошевич. Лудите сегa беснеят, но нa финaлa винaги имa Съд!
13
1
 
43
 
! Отговори
салих преди 8 години
Това може да се случи и в България.Не знам защо германските мъже не се организират и не смажат от бой тази мераклии за секс.на първо време може да отнемат мъжеството на един двама за назидание.
12
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
афганистанците не плащат за секса ........и затова всички се оплакват.....
11
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евроатлантически и Европейски ценности!
10
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и да си тролиме истината е една. Тази работа е нагласена така да става от САЩ и Турция с мълчаливото съгласие на Меркел . Не може народа да е против , а те да правят напук . Всичко е премислено , само , че народа ще страда .
9
2
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Rapefugees. Браво на Меркел! Успя бързо и качествено да провали една перфектна държава!
8
48
 
9
 
! Отговори
Брaнник преди 8 години
изнaсиленaтa е рускиня, търсилa си го е, явно е смятaлa че aфгaнецa ще и дaде некой долaр...нямa дрaмa брaтчеди от москaль
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Say it loud say it clear refugees are welcome here :))))))"Това да си го татуират германките ниско на кръста ;)
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Say it loud say it clear refugees are welcome here :))))))
5
23
 
40
 
! Отговори
qweqw преди 8 години
"Сега разбирате ли защо ние нормалните мъже и истински българи предпочитаме руския авторитарен модел пред толерастията на Запада ?" Това, че 20 хлапета тролите форуми и новинарски сайтове не ви дава право да говорите от името на всички българи
4
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до " дa живее рУсиятa"тия сa aзиaтски *** бре, от трън тa нa глог...Докaто Европa не стaне унитaрнa държaвa с общa полиция, съд, aрмия и финaнси опрaвия нямa дa имa
3
0
 
48
 
! Отговори
съвет преди 8 години
Да се оплаче на Меркел ханъм или пък ,но сигурно ще кажат ,че не е демократично да постъпят като в Мурманск където след едни такива мераци една част от желаещите се оказа ли в болница ,а другите странно защо вече не се и сещали за това .
2
16
 
72
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ ! преди 8 години
Европа на нациите !Европа с Русия в нея !Европа с водач Владимир Путин !Това е решението !!!Иначе от добрия, стар и цивилизован континент ще остане само спомена ...
1
12
 
97
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
Потърсете и прочетете как са постъпили братушките в Мурманск с подобни "бежанци".Сега разбирате ли защо ние нормалните мъже и истински българи предпочитаме руския авторитарен модел пред толерастията на Запада ?