"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници

Военната организация на Запада действа лукаво, пише изданието
Обновена: 11 фев 2016 08:24 | 11 фев 2016 07:52,
226
"Взгляд": НАТО с плацдарм край руските граници
Снимка: flickr

В сряда министрите на 28-те държави-членки на НАТО одобриха предложението за засилване на военното присъствие на Алианса в Източна Европа.

Военната организация на Запада обаче действа лукаво: осигурявайки не "постоянно", а "непрекъснато" присъствие, НАТО разгръща плацдарм по руските граници, при това без да нарушава договора си с Русия, коментира руското издание "Взгляд", което е близко до Кремъл.

Генералният секретар Йенс Столтенберг подчерта, че разширеното присъствие на войски по източния фланг на Алианса ще бъде осигурявано от мултинационален контингент.

Военнослужещите, които участват в операцията, ще бъдат изпращани в ключовите региони на ротационен принцип.

"САЩ също така определиха по план и увеличаване на присъствието на своите сили в Европа чрез постоянна ротация на бронетанкови и механизирани подразделения", допълни Столтенберг.

Точният брой на войските на Организацията на Северноатлантическия договор в Източна Европа ще бъде опреден тази пролет, но окончателното му утвърждаване ще бъде направено на срещата на върха на НАТО, която ще се проведе във Варшава през юли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само лъжлив кремълски вестник може да напише такава глупост и наглост Моля ти се, ЛУКАВО? ало руснаци не нато а вие откраднахте крим и го превърнахте в склад за атомни ракети а уж щеше да бъде пръв рат крим във френската Ривиера, а същевременно квичете че влизането на Черна Гора в НАТО застрашавало русия ?
147
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На руснаците нещо им тракат редките зъбки от стрррах
146
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БобиДо 175 ти на север ли живееш?Не ползваш ли ушанъка против радиация? Или руснаците не са измислили още такаваза против радиация? Личи им и на тебе
145
1
 
0
 
! Отговори
сорос ли е виновен? преди 8 години
До БобиВерно че на север е различно особено североизток, хората се раждат аутистични ***.със умствена изостаналост, на поредната пресконференция на вожда путин как пък нито един дебилен руснак не попита путин тавариш защо сме най голямата страна на света и най богатата а икономиката ни е наред с Мексико Бразилия Испания или Италия и Холандия където е дъщеря ви? Това възможно ли е и кой е виновен? Каква е вашата работа? Защо само януари 2016 съкратиха бюджета с 10%? Инфлация близо 20% ЗАЩО?
144
0
 
0
 
! Отговори
от запад преди 8 години
Този тумор наречен бензиностанцията маскирана като държава наречена русия съществува единствено и само с две цели да храни ЕС с петрол и газ, кръв от здравия организъм за тумора русия, и втората цел която винаги им се изплъзва е да догонят изгнилия запад или да му го върнат за загубата на студената война от изгнилия запад
143
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До България над всичкоПоздравления за добрия коментар
142
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До натоПруската държава на прасетата е ракообразно заболяване тумор на човечеството, паразитен организъм
141
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците не напълват памперси, тези неандерталци такива удобства не ползват, стоят си насссрани и не се и къпят, и то как да се окъпе човек в този студ и на тъмно като в крим например? С други думи руснаците напълниха памперсите но не знаят даже и какво е памперс
140
1
 
2
 
! Отговори
да преди 8 години
Едно руско джудже срещу велика америка.красота.....
139
1
 
3
 
! Отговори
нато преди 8 години
Това са последните мигове на *** русия.русия ке падне за винаги.тази *** е срам за човечеството.
138
3
 
2
 
! Отговори
смях преди 8 години
русия и САЩ все едно джудже и великан
137
10
 
8
 
! Отговори
България над всичко преди 8 години
който нож вади от нож умира анексираш Крим получаваш НАТО
136
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Shopp 177Шопе виждал съм архивни кадри от севера как камион каращ с 20 км/ч чупи преден мост като се опитва да премине през 30см елха паднала напреко на пътя. От студа предния мост се чупи защото металът е станал крехък. Същия този камион(ЗИЛ) съм го прекарвал през пресечена местност в дефиле за да стигнем до реката натоварим вода и се върнем обратно за норматив при изпитите ми за Химик. След това ползвахме тия 3 тона вода да измием камионите.На Север просто е различно всичко.
135
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха-ха,близък контакт по малко ще се харчат кат ***,кат се напърдят ще се отдалечат рефера припаднал нема кой да свири,ще кихат кашлят треньорите около ринга,мацките с картоните ще рекнат пфу каква смрад и навън ще излезнат да вдишват и прдупреждават че залата е в обморок сякаш молоха е минал.
134
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До мазепа 171Госпожо скрийте се някъде защото всеки който малко разбира от темата ще ви се смее до припадъкНемците са направили два двигателя топъл и студенТоплия на Ме-163 комета е д горива диметил бля бля и окислител азотна киселина стайна температура на компонентитеСтудения е на Фау-2 и е СПИРТ и течен кислородСлед това рашките правят топли ракети с двигатели диметил бля бля и азотна киселина като върха е САТАНА ракетата дето запада се страхува...Рд-180 е на КЕРОСИН и Течен Кислород
133
3
 
4
 
! Отговори
Боби преди 8 години
До Shopp 168Уазката няма електроника Г-класата не може да мръдне без електроника. Великите северни сияния дето рашките им се радват са какво радиация преминала през електромагнитния щит на земята.Радиация и електроника, -50 градуса по Целзий или по-ниско и електроника е тути финитоДаже механиката няма нужда да се поврежда. Г-Класата няма да запали.В Москва и Питер ги карат да така е ама богаташите държат колите в гаражи не са на улицата я.
132
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само джафкте като малки кученца против Русия иначе не ви стиска защото знаете че ще ви размажем като гомненца
131
4
 
1
 
! Отговори
мазепа преди 8 години
До Анонимен 163Руските ракети ( РД-180) които САЩ ползват не са руска технология. Това е немска технология от 40-те. Могат да се произвеждат на много места, просто Русия ги продава евтино.
130
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименДа, руснаците имат много пушки. Скоро ще започнат да ги ядът.
129
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименШахтьорите се оправят сами защото са руски шахтьори! Те могат да управляват БУК, самолет, танк и рзсо град и то едновременно ! При това пияни! Както каза великият руски фараон Ихтамнет- ето одни шахтьоры и трактористы !