Просто чакам да ми заповядат да убивам, убивам, убивам!

Китайската армия набира войници за редиците си с ефектно видео
Обновена: 4 май 2016 13:20 | 4 май 2016 11:14, Елка Василева
180
Просто чакам да ми заповядат да убивам, убивам, убивам!
Кадър: YouTube

Китайската армия опитва да привлече младото поколение в редиците си с ефектно ново видео, показващо самолетоносачи, танкове и военни от специалните части на фона на надъхваща рап песен, предаде Асошиейтед прес.

Изглежда видеото е предназначено да привлече вниманието на родените след 2000 г., защото е направено по модела на игрите от типа "стрелец в първо лице" като "Кол ъв дюти" и тече на фона на песен, в която се пее "просто чакам да ми заповядат да убивам, убивам, убивам".

Клипът се появява в момент, в който Китайската народноосвободителна армия е на път да бъде намалена по численост в опит за увеличаване на боеспособността й.

Планът на властите е да бъдат съкратени 300 000 души, като едновременно с това военноморските сили, ракетният корпус и военновъздушните сили получат повече внимание и финансиране, пише БТА.

Видеото представя китайската армия като високотехнологична и могъща сила, като голямо внимание се обръща на единствения китайски самолетоносач "Ляонин", на последното поколение танкове, бойни самолети, щурмови хеликоптери и балистични ракети. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Китайармия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Експерта" по всичко Боби-трола е на ниво.
98
4
 
4
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 163Сирийския център за изследване на ....Цитираме Франс Прес - на сайта няма такова нещо но го цитират ...Знаеш ли колко пъти съм се ровил да видя от къде идват новините не на рашките медии? Или стигам до някакви незнайни сайтове арабски на английски написани(светна ли ти лампичката?) или изобщо сякаш новината няма източник ...Сори Рашките като кажат нещо го казват по този начин:Отчет за действията на дата, от Замесник командващия или командващия еди кой си за зона еди коя си.
97
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 161В Сирия и в съвременната война няма освобождаване на територии Аууууу четете бе Учете бе. има точки на съприкосновение и точки на интерес (някои са стратегически други локални)В момента в който контролираш стратегическите точки и имаш сили да контролираш локалните точки с противника ти е свършено. Освен ако някой като САЩ му доставя цялата логистика на готово буквално от небето с парашут.
96
2
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Ха- ха- ха 158Ха-Ха ХА две средни специалности(едната военна Химически Войски Разузнаване другата ИТ) и след това Висше ИТ - Хардуер и над 15 години непрекъснат трудов стаж по специалността ми изобщо не ми се вижда да съм неграмотен. Добави хобито ми Оръжие и по-специално Авиация и да мога да давам достатъчно разумни мнения. Ами ти Ха-Ха-Ха какво ТЕХНИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАШ за да даваш "Експертно мнение" за ТЕХНИКА?
95
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 157Да наистина 10% са срещу ИД и 90% не срещу жилищни квартали (там ОТДАВНА вече няма жилищни квартали има само руини), Училища(обясних защо няма училища) и Болници(също обясних що няма Болници) а срещу директните врагове на АСАД(да така е предимно срещу тях сорри). Опозицията които са с акъла си де реши че е по-добре да са живи от колкото мъртви и проведоха преговори. Радикализираните и сега ги стрелят с артилерия, Хеликопери и самолети докато не избяга или загинат.
94
0
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 149 1501. При сблъсък на две КАЗИОННИ армии важат СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ПРАВИЛА ЗА ВОДЕНЕ НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ ако не разбираш тази ЕЛЕМЕНТАРНА РАЗЛИКА не знам върни се в казармата да те обучат малко2. Сирийската и Хисбула спонсорирана от Иран устояха срещу финансирани от САЩ наемници и радикали 4 и половина години с минимална помощ от вън. Какво стана с другите цветни революции всичките "победиха" с кръв нали?3. Рашките се заеха сериозно последните 9 месеца 3 за подготовка и 6 на терен
93
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** соростутки ;)))
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби си изпускал нервите.... Ааахахахахахахахахахахаха
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби, пич, направо ги разпаряш ;)))Просто нямат полезен ход. Нама как да ти отговорят разумно и рационално ;))Евала от мен. ПроЗЗтаците трябва да се газят така, както го правиш. А те да се гърчат така, както го правят ;)))
90
3
 
3
 
! Отговори
АХИЛ АЛЕКСИДИС преди 7 години
АПОНСКИТЕ ТАНКОВЕ НА МИТЦУБИШИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ В СВЕТА В МОМЕНТА...ДОРИ ПОСЛЕДНИТЕ МОДИФИКАЦИИ НА АБРАМС МХ-1, СА ПО-СЛАБИ..А САЩ СЛЕД 2040 ГОДИНА СПИРА ПОЛЗВАНЕТО НА ВСИЧКО СВЪРЗАНО С АЙБРАМС, ....И ПОЧВА НАПЪЛНО НОВ ВИД ТАНКОВО-РАКЕТНО ШАСИ С БЕЗПИЛОТНО БЕЗЧОВЕШКО УПРАВЛЕНИЕ, С ЕЛЕКТРОННО-РАДАРНО УПРАВЛЕНИЕ !!НИКОЙ НЯМА ДА СТИГНЕ САЩ СЛЕД 2040 ГОДИНА С НОВИЯ КЛАС ТАНК !
89
1
 
3
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 144Да ти подскажа няколко неща. Болници като болници в ИД няма, Корана забранява всякакви интервенции - закърпват ги по наистина касапски метод на бойното поле или в близкия тил и който оживее. Сори но е факт те са РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ. Училища също няма цялото обучение се прави в джамиите където се преподава само едно КОРАНА до зазубряне и естествено джихадиската интерпретация на Корана.Само че Ано *** ти тези неща не само че не ги знаеш а и се подвеждаш по обратната пропаганда
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боби ***, защо се напъваш като *** на тенекия, вие сте пародия бе, сирийската, руската и иранската армия от пет години не можете да възстановите контрола над сирия и то при положение че противника ви е леко или невъоръжени сирийски граждани...за сравнение САЩ за няколко дни превзеха въоръжената до зъби с руско оръжие армия на Садам за броени дни, и то преди близо 20, 30 години, не помня вече
87
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 145БРИКС Йената я замени че стана и втора основна валута в света за валутни резерви. Китай все пак е 10 пъти по-голям от Русия(освен по територия).
86
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаци Руснаци Руснаци
85
1
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 144Ано *** "Експерте" Всички самолети на рашките в Сирия ползват система СВП-24 Това е комплекс от дузина сензори като почнеш от далекомер, висотомер, атмосферно налягане, радар ,ГПС, система за плъзгане и отклонение(превод) и наземни сензори за да изчисли траекторията на бомбата Тази система дава отклонение 5-7м като лазерните бомби дават 1-3 м Системата се ползва само по НЕПОДВИЖНИ ЦЕЛИПо подвижни се ползва касетъчна бомба с инфрачервено насочвани микро бомби - право в двигателя
84
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо така бе ***, всичките ви коментари са за в бъдеще, ще, скоро, прочетете си каквото сте писали, целия ви безсмислен живот и на вас и на бащите ви като на полезен *** както казваше педа ла ленин е преминал в ще, скоро, в бъдеще време, е айде де почвайте, направете нещо сега, какво чакате? БРИКС рублата къде остана? Айде почвайте, атака, но само с тролетариата ще си останете
83
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 141Значи Експерте Рашките за всички свои удари в Сири си изработиха система "Връзвам си гащите" Всяка атака се наблюдава от втори самолет или безпилотник. Всяка цел е съгласувана със армията на АСАД. Ако има нещо което да направи истина "2500 жертви" просто се отказват имаха и сега имат колкото си щеш други цели.Ако е имало жертви то те са били заради джихадисти - ползвали са жени и деца като жив Щит. Само че това никого и никога не спряло от първата световна война до сега.
82
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Баба Ванга Севрюкова 138ето ти координатите Бабе трябва тук да има складирана радиоактивна техника - КЪДЕ Е?51.154737N, 29.983371E
81
3
 
3
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 136Значи ти сравняваш действията на престъпник извършил серия престъпления преди това с ВЕЛИКИТЕ И ДОСТОЙНИ ВОЕННИ НА АТО които са там за да защитят МЕСТНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ РУСКАТА АГРЕСИЯ а вместо това ... най-малкото карат пияни по улиците с бронетехника като видимостта от местото на водача е не просто слаба тя е ужасна. Въпросните пияндета не се водят престъпници избягали от АТО примерно и направили зулум а се водят Достойни Войни.
80
2
 
5
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 128За разпнати четири годишни момченца или опълченци няма да говоря. Мога само да кажа че поне една дузина катастрофи с военна техника пияните украински шофьори са направили като включително са затривали и 4 годишни деца дето нямат ама нищо общо с конфликта последния случай който помня не знам как се спаси пияндето да не го линчува тълпата.