Убиха горила в САЩ, за да спасят дете

Хлапето пропълзяло през загражденията
29 май 2016 10:36, Петя Славова
56
Убиха горила в САЩ, за да спасят дете
Снимка: архив, Reuters

Горила беше застреляна в зоопарк в американския град Синсинати, след като хванала малко момче, което влязло при нея, предадоха световните агенции, като се позоваха на властите.

Директорът на зоопарка каза, че детето пропълзяло през загражденията и паднало в рова, който ограждал мястото, където била горилата. Животното хванало 4-годишното момче и го влачило десетина минути, пише БТА.

Служители по сигурността преценили, че ситуацията е опасна за живота на детето и убили горилата, която била от застрашен вид. Момчето било откарано в местна болница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: детегорилаСАЩ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
абе като цяло е тотална простотия, животното си се държа съвсем културно и спокойно имайки предвид какафонията от пищенеи някои веднага ще ревнат как така - ама хора бол, горили почти няма, цената се определя от наличността и търсенето, в тоя ред на мисли живота на една горила е доста по-висок от тоя на един човеккакви родители си оставят безнадзорно 4 годишното дете в зоопарк - те са за разстрелване, не горилатаурок за другите горили - падне ли ви убивайте веднага да не ви гръмнат капо
44
2
 
13
 
! Отговори
t-rex преди 7 години
До 46Не си гледал целия клип. Има го в интернет с отлично качество. Горилата влачи детето доста зловещо но това е изрязано. Съгласен съм че родителите носят вина, но представяш ли си критиките ако не дай Боже беше починало детето? Мислиш ли че хората които са се грижили за горилата не им е жал за нея много повече от теб?! Да не мислиш че са гръмнали горкото животно ей така просто... Аман от такива моралисти като теб!
43
0
 
10
 
! Отговори
gogo преди 7 години
Майката ***,оставила детето си без надзор трябва да я съдят.И аз гледах репортажа.Горилата не само че не нападна,ами дори вдигна детето от водата и му обу гащите.
42
3
 
10
 
! Отговори
Someone преди 7 години
Абсолютно грешно описание на случая в тази статия! Гледах репортажа по BBC и горилата ИЗОБЩО не влачи детето!!! Проето го разглеждаше и подбутваше леко, дори го изправи на крака, защото хлапето седеше във водата. Срам и позор за зоопарка да застрелят невинно животно от застрашен вид!!! Можеше първо да се опитат да приспят горилата! И се питам колко ли *** родители има това дете, че да го изпуснат от контрол! Безумие! И за успокоение на разтревожените за малкия ***- няма наранявания
41
5
 
7
 
! Отговори
135 преди 7 години
Американците са о*л-и_г0ф=рениЩо не преспаха животното?
40
0
 
6
 
! Отговори
shrek преди 7 години
Какво е правила и на какви разноски е била в Синсинати Цецка Цачева?
39
2
 
10
 
! Отговори
777 преди 7 години
А МАЙКАТА Е СПАЛА
38
4
 
4
 
! Отговори
до 41 преди 7 години
вероятно ти става същото като видиш минусите под собствения си коментар.
37
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
като видя плюсовете под коментар 30 ми става ясно че булгаристанеца е на по-ниско интелектуално ниво от горилата.
36
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗЗО милиона ли станаха вече? Показателно, много показателно! Колкото по-*** и примитивен е един народ, толкова по-бързо и усилено се размножава.--------Те и в С. Корея така се размножават ама това постоянно ни го давате като пример колко са добре.У.шанкови кухи глави :)
35
15
 
22
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Eми естествено,че ще я убият какво толкова ? Чак и статия написали... А, за *** дето им е жал за горилата, а за детето не , нямам думи...
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бойко не БорисовЗЗО милиона ли станаха вече? Показателно, много показателно! Колкото по-*** и примитивен е един народ, толкова по-бързо и усилено се размножава. И по естествен и по механичен път. Жалко, кънтри музиката беше хубаво нещо. Сега ще слушаме вой и крясъци от джунглата. Сори, много сори.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До готИ огромна радост и жизнеутвърждаване за *** готковци.
32
3
 
12
 
! Отговори
men преди 7 години
това е било малко обамско шведче. 100 процента. тука у цирих и гледам у зоопарка малките печкунчета как дразнят животните и мятат камъни по тях ис е питам защо ли не ги правят тези неща белите дечица или жълтурите? не съм расист но за доста неща е трудно да си затвори очите човек.
31
4
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Аха, в случая родителите са за трепане. А в оня случай, когато родителите услужливо сложили столче до отворения прозорец и двете им деца си заминаха, тези родители са за съжаляване...
30
1
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Отмяната на боя като недемократично средстов в този случай личи колко е погрешно! Защото родителите на това дете са точно за бой!
29
15
 
8
 
! Отговори
гот преди 7 години
Тъжна вест за кучкарите..
28
9
 
23
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 7 години
ЛОШО, защо са убили застрашен и изчезващ вид, а не младия хамбургер от Мак Доналд? Хамбургерите вече са 330 милиона , а горилите само няколко хиляди, при това вегетарианци и крайно безобидни същества.
27
34
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко. Ако никой не беше видял случващото се, горилата щеше да пречука малката човешка гнида. С това щеше да има един ненужен човек по-малко на планетата и една горила повече.
26
3
 
1
 
! Отговори
|\/|art!n преди 7 години
До ДИДОЩе я пребият, братле.