Смъртоносно селфи: 7 индийци се удавиха в река Ганг

Студентите искали да се изкъпят и да се снимат в придошлите води
20
Смъртоносно селфи: 7 индийци се удавиха в река Ганг
Снимка: архив, Ройтерс

В опит за селфи над придошлите от дъждовете води на река Ганг седем студенти се удавиха в северната част на Индия, съобщава ТАСС.

Младежите искали да се изкъпят в реката под проливния дъжд и един от тях решил да си направи селфи, потопен до кръста в бурното течение, но се подхлъзнал и започнал да се дави.

Неговите другари един след друг се хвърлили във водата да му помагат, но всички се удавили, защото не можели да плуват.

Екип водолази извадил от водата телата на загиналите след два часа. Трагедията се разиграла в град Канпур в щата Утар Прадеш.

През януари тази година при аналогични обстоятелства загинаха три момичета в Мумбай. Те се опитали да си направят селфита на фона на бушуващото Арабско море, но се подхлъзнали и попаднали сред вълните. Млад човек се опитал да ги спаси, но и той се удавил. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Индия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
5
 
3
 
! Отговори
Вашку преди 7 години
Това като го прочета,и направо не е за вярване.не за това че са били големи приятели,а за товаче са индийци,те са много хитри/ като нашите ***/и просто не вярвам че това може да се е случило.Между другото ги познавам много добре,в детайли.при тях приятелство няма,значение има само родата и семейството.Какви са били тези индийци един господ знае,всъщност може да са билибългари,нали по последни проучвания висшата им/бялата/каста били от пра-български произход,около 4 милиона,
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До inedВярно, естествен подбор е , обаче аз искам приятелите ми да са такива, дето заради мен са готови на всичко. И нека да не говорим само за акъл, понякога се иска и топки, но не всеки ги има.
6
1
 
11
 
! Отговори
ined преди 7 години
Natural Selection (eстествен подбор) - оцеляват тея дето или могат да плуват или имат достатъчно акъл да не влизат във водата ако не могат
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Неговите другари един след друг се хвърлили във водата да му помагат, но всички се удавили, защото не можели да плуват."Добре бе, заобиколен си от океани, морета, а територията ти е пресечена от сума ти реки. Как така не можеш да плуваш?
4
0
 
3
 
! Отговори
ъф преди 7 години
Да се смееш ли, да плачеш ли ...
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последните им думи са били: Глейте са какво ше направя!
2
1
 
22
 
! Отговори
една Ева преди 7 години
До king_for_a_day Мисля ,че живеем в кофти филм...И ,това мое усещане се засилва всеки ден!
1
0
 
63
 
! Отговори
king_for_a_day преди 7 години
Обърнете внимание - шест човека не са можели да плуват, но въпреки това са влезли да помогнат.