Путин: "Важно за "Единна Русия" е да не губи доверието

Президентът с реч на конгреса на формацията
27 юни 2016 20:44, Петя Славова
17
Путин: "Важно за "Единна Русия" е да не губи доверието
Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин смята, че е важно за партия "Единна Русия" да не губи доверието, спечелено от нея през годините. Той заяви това днес на конгреса на формацията, предаде ТАСС.

"Днес се провежда 15-ият конгрес на "Единна Русия", на толкова е и самата партия. По принцип това не са много години, дори са малко за сериозна, мощна политическа сила", каза Путин, цитиран от БТА.

"За това време тя съумя да стане най-масовата и най-влиятелната и това доверие, завоювано с огромни усилия, е важно да не бъде загубено."

Руският президент заяви, че произведените през май за пръв в историята на партията предварителни избори за кандидати за депутати са се оказали с доста голям обхват, тъй като в тях са участвали около 10 милиона души.

"В цялата тази отвореност ярко си пролича ангажираността на "Единна Русия" с принципите на пряката демокрация, а партията получи първия за предстоящата кампания, но същевременно доста значим резултат - нови и силни кандидати за Думата", каза руският държавен глава.

Той призова излъчените на предварителните избори кандидати за руския парламент да подкрепят и увеличават авторитета на "Единна Русия", а кандидатите в едномандатните райони винаги да помнят, че не представляват само себе си, но и да поддържат авторитета на стоящата зад тях политическа сила.

В словото си Путин говори и за времената и условията, когато партията се е създавала. "Тогава това беше моя инициатива", каза той под бурни аплодисменти. "Тя беше много необходима за укрепването на руската държава и консолидацията на обществото." Той отбеляза, че Русия е била заплашена от разпад в края на 90-те години, припомни за терористичната агресия в Северен Кавказ, както и за олигархичния характер на икономиката, посочва ТАСС.

"Предстоеше ни да променим, да поправим ситуацията, да укрепим действащата конституция, по същество да възстановим дееспособността на държавата, да укрепим нейната цялост и федерални основи, да преодолеем разкола в самото общество", каза той в заключение, като заяви, че "Единна Русия" тогава се е превърнала в "обединителен фактор за страната".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Силен е Путин. Мъдър и велик!
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Украйна означава Покрайнина! А Киевска Рус е Русия! Прехвърляте всичко негативно на руснаците, което е много удобно за укропите, а не виждате безумната си "логика".
10
1
 
7
 
! Отговори
Бар'ак О'б преди 7 години
***, още един "експерт" - коментиращ номер 4!Сигурен съм, че си пиеш кафето с шефчето на ЦРУ та си така добре осведомен за броя на ракетите, корабите и целите на мериканците.А то, ако бе така лесно да се стане "единствена супер сила", защо до сега не са станали (американците ти де)?
9
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До номер 4Руснаците имат само кафяво на гащите си. Руснаците са на ниво 1970 година т.е. 45 години назад, така че считай че нямат нищо.
8
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PUTIN a tvoyata agresiya kakvo e V UKRAYNA I KRIM ne e li teroristichna agresia
7
4
 
16
 
! Отговори
до 4 преди 7 години
Не прекалявайте с " евроатлантическите дози " .
6
1
 
12
 
! Отговори
маиор томчев преди 7 години
Опитва се човека но е трудно.Ккато и Бойко се мъчи в БГ.И двете държави тръгнаха от нулата след разпада на СССР.Мафия,мутри,олигарси,изтичане на хора към други държави,липса на пари.На никой не му се блъска да гради държава,всеки гледа да избяга и да си оправи живота,а тези които останаха,50 процента че и повече са хора които им харесва старото време.
5
7
 
17
 
! Отговори
До номер 4 преди 7 години
Те защото руснаците нямат противодействие, нямат ядрен арсенал, нямат подводници, нямат ПРО, въобще нищо нямат. Ще стоят и ще гледат как Рамбо ги трепе. А като каза Гърция и нейните брегове, мислиш ли че гърците ще се включат в подобна авантюра? Гърция и Турция в съюз ? Колега, вие май сте пили или сте се дрогирали.
4
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин е много подплашен, от 2 седмици край бреговете на Турция и Гърция се намират два самолетоносача и 8 разрушителя. Това е последно предупреждение към Путин да си обира крушите от Украйна и Сирия. Руските експерти само изчисляват колко ракети има в 2те ударни авионосни групи. Над 800 крилати ракети без тези по самолетите а с тях стават около 2000. Американските самолетоносачи винаги носят на борда си и ядрено оръжие. Затова не се учудвайте че САЩ изведнъж стана единствената свръхдържава.
3
18
 
12
 
! Отговори
джуджето цар преди 7 години
*** смешката.Като конгрес на КПСС.Платени клакьори които ще си счупят ръцете от ръкопляскания от страх да не ги пратят в Сибир.Платени медии и журналисти,фалшиви избори на всички нива и един узурпатор на властта с безбройните си президентски мандати.И един неграмотен ,манипулиран *** робски народ.Народ ,който живее в диктатура от както свят светува.Нещастници.И искат всичко това да се случи у нас и в Европа.Прекалено са слаби и бедни за да стане.*** Нинова е щастлива.
2
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Путин: "Важно за "Единна Русия" е да не губи довериетоТоварищ Путин, българските русофили никога няма да изгубят доверието към Единна Русия и русия изобщо, дори и да им се изxодите в устенцата те пак ще викат ура, слава на русия.
1
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО НА ПУТИН! ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК!!!