Близо 20 задържани за атаката на "Ататюрк"

Ердоган посети мястото на нападението
15
Близо 20 задържани за атаката на "Ататюрк"
Снимка: БТА

Близо 20 членове на "Ислямска държава", основно чужденци, са задържани във връзка с нападението на международното летище"Ататюрк" в Истанбул на 28 юни, при което бяха убити 45 души.

Това заяви днес турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

"Най-новите данни от разследването сочат към терористичната организация Даеш /"Ислямска държава"/, заяви Ердоган пред Ройтерс на летище "Ататюрк", където посети мястото на нападението. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
До 12 Турчина: преди 7 години
Момче, трудно ти се следи мисълта. Предполагам, че даже и да пишеш на турски пак нищо няма да ти се разбира. Не знам какво си се хванал за тази Германия - САЩ са взели всички мерки да я унищожат. Първо хванаха няколко немски концерна с международни скандали; Сименс за корупция, Фолксваген за неверни данни; после я натъпкаха с араби джихадисти.Сега САЩ подготвят друга супердържава - Полша, ще я надуят икономически като целта ще бъде един ден да се бият във война с Русия, както и Турция.
7
0
 
5
 
! Отговори
Спокойно: преди 7 години
Щом стогодишните съюзници Русия и Турция се сдобриха,атентатите в Турция ще секнат! :))
6
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно е имало някоя коза сред жертвите.
5
0
 
7
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
"Германското разузнаване: 17 джихадисти от ИД влезли в Европа като бежанци. Сред тях са камикадзета от атентати във Франция"А! Какво стана ***, глътна си граматиката?
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хелзинския комитет и Амнести Интернешънъл веднага да поемат защитата на терористите. Да обяснят как им са нарушени правата, да ги наградят за личности на годината. Все пак точно тези организации с години измъкваха от затвора един от атентаторите.
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Близо 20 членове на "Ислямска държава", основно чужденци"Казва се "бежанци", това е същата сг.ан, която брюкселските *** защитават и обясняват, че не били терористи и че били нужни на Европа, и същата сг.ан с която малоазиатските диваци изнудват брюкселските ***. Сега всичките *** си сърбат попарата.
2
10
 
25
 
! Отговори
НЕ-ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
ТУРЦИЯ ЛЕКУВАШЕ, ТРЕНИРАШЕ, ОБУЧАВАШЕ, ФИНАНСИРАШЕ, ПОДКРЕПЯШЕ ТЕРОРИСТИ С ЦЕЛ РАЗБИВАНЕ НА СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ. ИДИЛ НЯМА НИКАКВА СМЕТКА ОТ ТОЗИ АТЕНТАТ, КЮРДИТЕ НИКОГА НЕ ПРАВЯТ ПОДОБНИ АТЕНТАТИ. ТУРЦИЯ ПРАВЕШЕ ВРЪТКИ С ИДИЛ, ВЗЕМАШЕ МРЪСНИТЕ ПАРИ ОТ С. АРАБИЯ И КАТАР. ЕРДОГАН СТАНА ПРЕЗИДЕНТ КАТО ИНСЦЕНИРА ЕДИН АТЕНТАТ ОРГАНИЗИРАН ОТ МИТ. ТУКА ТЪРСЕТЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА АТЕНТАТА, А НЕ В ЕС.
1
17
 
14
 
! Отговори
ЕВРО-ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
ОТ ЕС НАСТОЯВАМЕ ТУРЦИЯ НЕЗАБАВНО ДА ОСВОБОДИ ЗАДЪРЖАНИТЕ ! А АКО ИМА НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА СЪУЧАСТИЕ В ТЕРОРИСТИЧНИЯТ АКТ ,ТОГАВА НАСТОЯВАМЕ ТУРЦИЯ ДА ОСЪДИ ТЕРОРИСТИТЕ НА 2 МЕСЕЦА ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ! ВСЯКА ПО-ГОЛЯМА ПРИСЪДА Е НАРУШАВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ЦЕННОСТИ !