От екипа на Тръмп се извиниха за плагиатството на жена му

Причината била, че в САЩ обичали едни и същи ценности
Обновена: 20 юли 2016 22:29 | 20 юли 2016 22:26, Анисия Иванова
12
От екипа на Тръмп се извиниха за плагиатството на жена му
Снимка: БТА

Говорителят на Белия дом Джош Ърнест заяви днес, че инкорпорираните в речта на Мелания Тръмп пасажи от речта на Мишел Обама от 2008 г. показват, че американците се възхищават на едни и същи ценности в своите политически лидери, предаде Асошиейтед прес.

Ърнест направи изявлението в отговор на новината, че Мередит Макивър, сътрудничка от екипа на Тръмп (Trump Organization), която пише официалните речи (т.нар. спийчрайтър - speech writer), се извини за скандалните пасажи, като заяви, че вината е нейна.

Още по темата

Според Ърнест фактът, че американците ценят едни и същи неща показва, че нацията не е толкова разделена, колкото може да изглежда. Той напомни, че речта на г-жа Обама от 2008 г. е предизвикала всеобщо възхищение. Уверен съм, че и в бъдеще възможните първи дами или може би първи съпрузи ще черпят от същите чувства, когато се застъпват за половинките си, каза говорителят на Белия дом, цитиран от БТА.

В изявление, разпространено от предизборния щаб на Доналд Тръмп, Мередит Макивър заяви, че е направила грешка и се извини, задето използвала пасажи от речта на Мишел Обама в речта на г-жа Тръмп. Тя добави, че е предложила да подаде оставка, но Доналд Тръмп не я приел.

Макивър разказа как г-жа Тръмп в телефонен разговор й споделила, че се възхищава от Мишел Обама и й прочела откъси от речта на г-жа Обама като пример за това какво харесва. Макивър обясни, че си записала пасажите и по-късно ги включила в речта, без да направи проверка. Това беше моя грешка и се чувствам ужасно заради хаоса, който причиних на Мелания и на семейство Тръмп, както и на г-жа Обама. Не беше нарочно, нямах лоши намерения, заяви Макивър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: речСАЩТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
тя преди 7 години
Голям праз...
9
2
 
4
 
! Отговори
Справка преди 7 години
Мелания.. Дори името й звучи като венерическа болест...---Меланинът е вещество, което придава на кожата черен цвят. Африканците го имат много, европейците малко. Не знам да има венерическа болест с такова наименование.
8
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мелания.. Дори името й звучи като венерическа болест...
7
3
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 7 години
Гуссжа Тръмп на 17 е поела по подиумите на Милано, след като е учила дизайн и архитектура. Брей, тя надминава по талант родните амбициозни дами, слага ги в малкия джоб по невежа амбиция
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поне едната не е ку..ва, макар и да е мургавичка...
5
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената от лявата страна на изображението над статията е в пъти по-красива и сексапилна. Тази отдясно, въпреки и чернокожа, носи в себе си нещо от психарията на Хилъри Клинтън. Дано не се налага да виждаме никога повече нито Клинтън, нито това тъмнокожо нейно подобие.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"От екипа на Тръмп се извиниха за плагиатството на жена му"===На чия жена? Екипът на Тръмп е изплагиатствал жената на Тръмп ли, що ли?!?!Четете ли си поне заглавията какви безсмислици са?
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
are stiga be, ako dvete dami zavivat na svetofar nalevo kogato svetofarat im pozvoliava tova , kvo vtorata ste obvinime 4e praela zavoite kato prvata....stom dum ite gi ima v re4nika i ne sa registrirani po zatona za Avtorskoto pravo, a sasto taka lipsva muzika i horeografia- niama nikakvo plagiatstvo.Hilarinka da se gotvi 4e idat strasnite vaprosi za smrtta na US ambasadora v Libia, a ako pokajat i iznesat 4e s 4oveka e imalo i nai-dolni i uzasiavasti mu4enia i gavri, kakvo plagiatstvane???
2
4
 
7
 
! Отговори
Anon преди 7 години
Trophy wife is trophy wife. ***. Проблема е друг- ако хората около Тръмп не могат една реч да скалъпят- как този ако спечели и се заобиколи пак с такива ще управлява САЩ? Станаха за смях...
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Излагация !Извинението не върши работа !!Серсемлък !