Тръмп обеща: Строг контрол за французи, влизащи в САЩ

Франция сама си била виновна, че допуснала тероризъм
Обновена: 24 юли 2016 20:50 | 24 юли 2016 20:42,
43
Тръмп обеща: Строг контрол за французи, влизащи в САЩ
Снимка: архив, Ройтерс

Кандидатът на Републиканската партия за президент Доналд Тръмп заяви, че ако влезе в Белия дом, французите, чиято страна според него е напълно разядена от тероризма, ще са подложени на по-строги проверки преди да бъдат допуснати в САЩ, предаде Франс прес.

Милиардерът отговаряше на въпрос в интервю по NBC за евентуално разширяване на предложението му за ограничаване на достъпа в САЩ за граждани на страни, "застрашени от тероризма".

"В близките седмици ще оповестя списък на тези страни. Имаме проблеми с Германия и с Франция", две страни, където този месец бяха извършени нападения, за които пое отговорност "Ислямска държава", каза Тръмп.

При коментар на интервюиращия журналист, който спомена страни като Франция, "изложени на опасност от тероризма", бизнесменът каза: "Точно така си е."

"И знаете ли защо? Те са си виновни, защото позволиха на някои хора да дойдат на тяхна територия", добави той.
Тръмп редовно призовава гражданите от рискови страни да бъдат подлагани на по-щателни проверки. Той бе остро критикуван, включително от свои съпартийци, за предложението си да се забрани на мюсюлманите от цял свят да идват в САЩ. "Помнете едно. Конституцията ни е прекрасна. Тя обаче не ни дава правото да се самоубиваме, нали така?", каза Тръмп.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дай,БОЖЕ,ТОЙ да стане президент на САЩ,та американците да си станат пак американци ,германците- германци,французите- французи руснаците- руснаци и българите - българи,а всичката "отговорна пар-тийна п-а-п-лач в САЩ,ЕС ,Русия и БГ- по разпределение и на "отговорно съхранение"- съответно в Гуантанамо,Сибир и Белене!Те си знаят защо!
30
2
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРКАТА преди 7 години
ДО 21. ЯВНО СИ В ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ. 11.09. 2001 Г Е АМЕРИКАНСКИ СЦЕНАРИЙ. ТЯХНО ДЕЛО ЗА ДА ОПРАВДАЯТ ПРЕД СВЕТА НАХЛУВАНЕТО СИ В АРАБСКИЯ СВЯТ. ПЕТРОЛА, ПЕТРОЛА Е ПРИЧИНАТА. ЗАТОВА СИ И СЪТВОРИХА ТОЗИ СЦЕНАРИЙ И ЖЕРТВАХА ДОСТА ХОРА В ИМЕТО НА КАУЗАТА СИ.
29
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай Доналд е наш човек. Ако изберат бабата ще стане страшно. Ще иска да разполага тука армии, батальони и току виж някой от Изток започнал да ни обстрелва с ядрени ракети. Тръмп се концентрира върху САЩ и мексиканците, дъртата се концентрира върху геополитиката и останалия свят. Кой според вас е гарант на мира?!?
28
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще му влезе як френски полов орган на ***, ако стане президент.. И на САЩ, под негово управление, и то не само френски...
27
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой знае ли, дали правят психо-тестове на кандидатите за президент на САЩ? Все пак не е маловажно - един учен беше казал, че ядрените оръжия ще пазят мира, докато на копчето не застане някой ненормалник...
26
29
 
6
 
! Отговори
ким сун преди 7 години
Някав кравар взел да поучава Франция и Германия.До къде я докарахме.Ще има стрелба.
25
13
 
14
 
! Отговори
..НИЩО НОВО В КГБ! преди 7 години
...И ДОПИНГИТЕ ЗА СПОРТИСТИТЕ ОТ РУСИЯ , СЕ ПРИЛАГАХА ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ,СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО!!!ЗА ПО ДОБЪР ИМИДЖ НА СТРАНАТА И ПРЕЗИДЕНТА!
24
35
 
17
 
! Отговори
ТАМ ВИ Е БОЛКАТА , преди 7 години
КОНФЛИКТИТЕ В ИСЛЯМСКИЯ СВЯТ , СИ ГИ ПРЕДИЗВИКА РУСИЯ , ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПРЕДИШНИ ДИКТАТОРИ СА НЕЙНИ КЛИЕНТИ НА "СЪВЕТСКО ОРЪЖИЕ"!ЗАТОВА ГИ ЖАЛЯТ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ И ИСЛЯМО-СОЦИАЛИСТИ ....ЗАЩОТО СЕГА НЕМА ПАРИ ОТ РУСИЯ!...И ДРОГАТА СЕ КУПУВАШЕ ОТ ТАМ--ОТ ПОЛЕТАТА НА ТАЛИБАНИТЕ И АРАБСКИТЕ ШЕЙХОВЕ-ПОСРЕДНИЦИ!ДРОГА СЕ ПРОИЗВЕЖДАШЕ И В АЗИАТСКИТЕ РУПУБЛИКИ НА БИВШИЯ СССР!ОТ ТАМ ПРАЩАХА "ПУДРАТА ЗАХАР ЗА ХОЛАНДСКАТА МЛАДЕЖ" , КАТО МИНАВАШЕ ПРЕЗ ДС/БКП И БЪЛГАРИЯ /НРБ/!
23
4
 
41
 
! Отговори
до ние, вие преди 7 години
Бежанците са само върха на айсберга. Мюсюлманите в Европа са вече там от няколко поколения. Европейците сами си ги пуснаха да им вършат черната работа без да осъзнават какъв таралеж в гащите си вкарват. Мислиха си че ще се възползват от тях и после ще ги върнат, да ама не...
22
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В статията не е много ясно казано, но Тръм е говорил да не се допускат ислямисти и то не само от Франция а от различни мюсюлмански страни които са радикални или поддържат тероризма - нашите политици няма да е зле да го прочетат.Че Америка е имигрантска страна е ясно, дори съпругата на американския националист Тръмп говори със силен балкански акцент а най-голямата му дъщеря се казва Иванка. Мюсюлмани в САЩ са само 0.6% от населението, дори латиносите срещу които говори той са набожни християни
21
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тръмп е пич и ще постави французите на колене
20
46
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТОЗИ НА СНИМКАТА Е ЛУД!САМО КОМУНИСТИ И ИСЛЯМО-СОЦИАЛИСТИ , МОГАТ ДА СПЕЧЕЛЯТ ОТ НЕГОВОТО ПРЕБИВАВАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА!
19
3
 
52
 
! Отговори
Тръмповист преди 7 години
България би спечелила повече от Тръмп отколкото от Хилари, защото дъртата е стар апаратчик, който знае една и съща песен и само нея пее- Русия и Източна Европа. А в момента Русия е най-малкия проблем, при едно стопляне на отношенията между Русия и САЩ в борбата с тероризма България ще спечели много.
18
2
 
49
 
! Отговори
Тръмповист преди 7 години
Има една особеност при Тръмп, която не обсъждаме. Беше женен за чехкиня, а сега в момента е женен за словенка. Не демонизира Русия и Путин и като цяло не съм го чул въобще да казва нещо лошо за Русия и Източна Европа. Точно обратното на това, което направи ЕС, демонизирайки Източна Европа със всичките си разрешителни за работа, опасения, че всички източноевропейци точели социалните системи и т.н. Та Брекзит се случи, защото УК не иска европейци, но пък се пълни с пакистанци и африканци.
17
2
 
30
 
! Отговори
:-) преди 7 години
До Анонимен"БРАВО НА ДОНАЛД ТРЪМП! САМО ТАКА! НИКАКВО ПУСКАНЕ НА ЧУЖДЕНЦИ В САЩ!"Браво, ама то самата Америка е държава на чужденци, бе!
16
5
 
16
 
! Отговори
КК преди 7 години
Ха! ;-)Та Америка е страна на имигранти. Там има цели щати, където е по-вероятно да чуеш испанска и всякаква друга реч, отколкото английска. Пълно е с бандити с пищови на всяка пряка. В повечето щати белите са малцинство. Тия за какви се имат?! Тези имат абсолютно същите проблеми, че и по-големи. Половината свят им има зъб. Забравиха 11-ти септември. Нищо, скоро онези брадатите ще им го припомнят. И извършителите няма да са французи или др. европейци. Ще си бъдат родно американско производство
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЩЕ ЗАБРАНИ НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ХОДЯТ ВЪВ ФРАНЦИЯ
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В международната политика има едно правило. Едно от многото.РЕЦИПРОЧНОСТ.Американците много обичат да си джиткат в Европа. Е, и на тях може да им стане малко по-трудничко от сега нататък.Все пак номерата и хитринките не са ги измислили те. В Европа има цели родове дипломати, доста по-стари от великата Америка. Старият свят е оцелявал и просперирал и при доста по-мащабни кризи.
13
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И американците да не ги пуска във Франция.
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БРАВО НА ДОНАЛД ТРЪМП! САМО ТАКА! НИКАКВО ПУСКАНЕ НА ЧУЖДЕНЦИ В САЩ!