Бил за Хилари: Тя е творец на промяната!

"Тя е лидер по природа и боец, роден с ген за отговорност"
27 юли 2016 09:07,
34
Бил за Хилари: Тя е творец на промяната!
Снимка: Reuters

Бил Клинтън заяви на конгреса на Демократическата партия, който номинира съпругата му за кандидат-президент, че тя е посветила целия си живот на другите хора.

Бившият президент на САЩ изложи множество примери за работата на Хилари Клинтън в полза на децата още от времето, когато двамата са били студенти, предаде ДПА.

Той я нарече също защитник на правата на жените и хората с различна сексуална ориентация.

Още по темата

"Тази жена никога не се е задоволявала със статуквото", подчерта той. "Тя винаги иска да движи топката напред", настоя Клинтън.

Бившият президент представи Хилари като сила на промяната и дългогодишен борец за социална справедливост.

В речта си на конгреса Бил Клинтън каза, че Хилари е активист за социална справедливост още от първите дни на брака им като студенти по право.

"Нейното любопитство никога не пресъхва. Тя е лидер по природа" и "боец, роден с допълнителен ген за отговорност", подчерта той.

Бившият президент разказа за отношенията със съпругата си, припомняйки си времето преди 40 години, когато я забелязал в университета, както и за влиянието, което е оказала върху него да се впусне в политиката.

"Хилари ми отвори очите за цял един свят на служене на обществото", похвали я той.

Бил Клинтън защити работата на съпругата си като държавен секретар, изтъквайки, че тя е изиграла важна роля за защита на американските интереси, битката с тероризма и утвърждаването на човешките права.

Той обърна внимание, че като сенатор е заемала същото място от Ню Йорк, заемано някога от покойния Робърт Кенеди, и че не го е посрамила. Опитът, който тя има, е част от онова, което я прави подходяща да стане 45-ия американски президент, посочи Бил Клинтън.

Завършвайки речта си, бившият президент каза, че животът в реалния свят е сложен и истинската промяна е трудна, но че Хилари е най-добрият творец на промяната, когото някога е срещал, и призова всички да гласуват за нея заради бъдещето на своите деца и внуци.

Бил Клинтън се изказа, след като в продължение на три часа законодатели, правозащитници, знаменитости и граждани хвалиха качествата на Хилари Клинтън, заради които тя трябва да бъде избрана за президент.

Думата взе и бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт, която предупреди, че демократите трябва да направят всичко възможно Хилари да спечели вота през есента. На САЩ днес им трябва лидер с опит и визия за укрепване на страната, каза Олбрайт и добави, че републиканският кандидат Доналд Тръмп вече е нанесъл щети на националната сигурност на САЩ с участието си в изборите. Евентуална негова победа ще бъде катастрофа за страната и подарък за Владимир Путин, каза тя.

Утре на конгреса ще говорят президентът Обама и вицепрезидентът Джо Байдън, както и сенаторът от Вирджиния Тим Кейн, когото Хилари Клинтън посочи за свой вицепрезидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези двамата от снимката много влюбено го дават, да не би да са си купили нови пури?
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бла,бла,бла,блаааааааааа .......!!Най им харесва на тези да надробят кашата и Някой друг да е сърба !!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Джон каубоя преди 7 години
ТАЯ БАБА МЪЖА СИ НЕ МОЖЕШЕ ДА ЗАДОВОЛИ, ТА МУ СЕ НАЛАГАШЕ С МОНИКА ДО ДОРАБОТВА, ТА КАКВО ДА ГОВОРИМ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ИМПЕРИЯ.
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много скоро тия двамката от картинката ще трябва да обяснят "*** каква причина": 1. През 1993-95 година Елцин им даде - и те приеха 300 млрд долара 2.За какво ги употребиха 3.Колко от тях бяха ползвани за корумпиране на водещи български политици
25
0
 
2
 
! Отговори
разбрал преди 7 години
Кандидата на статуквото бил носител на промяната. Гласувайте за жИна ми. Друго?
24
1
 
6
 
! Отговори
ф преди 7 години
Дори днес се признава,че президент ще е Тръмп .Кампанията му беше пряма и честна .Клинтън се компрометира с завоалирани клишета и подкрепа за сгрешени политики .Даже ЕС разбра,че нещата с мултикулт. не вървят да не говорим с ислямизма ,а Клинтън си живее в 90 те на 20 век .
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Видяхте ли от къде тръгва широбащината.Не от комунизма а от демокрацията.То не бяха баща и син.( бушови)Мъжа и,сега жена му.Очаквам скоро от майка на внук и какви ли не вариянти.Само и само да не предадат Президенството на случайни хора( че там са големите пари).Обонго от къде се вряза за президент не ми е ясно.Само от Парите за кампаниите за президент на Америка могад да се оправят икономиките на 5,6 африкански държави
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата сте за затвора.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ste kaem na baba da si tegli dva tri skalpela tadiava-tadiava za da koregira tui onui, mnoo mi aresva promianata na Hiliary, mnoo. takava edna , mn! sa da vidime direktnite debati kak vatresnata ii naglasa ste harmonizira s vanshnata ii promiana. edna takava usmihnata, nito zalita, nito klati glava kato na koncert- prosto Tramp ot sega e v ugala.ta ot Viatara na promianata ta do Skalpela na promianata
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше творец тя щеше да свири на флейтата а не Моника.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На батко Бил Клинтън пак му се живее в бялата къща.
18
0
 
1
 
! Отговори
Хилари за Бил: преди 7 години
Ако стане президент - няма да го допуска до белия дом...да не пречи на творческия процес сигурно?
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShiftМоника Левински е олицетворение на смяната . Това влиза в дневния ред на всеки "тежко" работещ мъжСтарозаветниците казват, че зад всеки успял мъж, стои още по - успяла жена.
16
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако Хилъри стане президент ще започне трета световна война - тя ще подпука ИРан, ще обяви война на Русия, ще се скара с Китай и ще решава всички проблеми с бомби, докато не я избомбят и нея. Тръмп може да е хаотичен, обаче схвана, че трябав да си кореспондира с Русия и Асад и да воюва с ИДИЛ.
15
0
 
11
 
! Отговори
п преди 7 години
тя не може мъжа си да оправи а света?
14
0
 
19
 
! Отговори
Тръмп или Клинтън ?? преди 7 години
Два въпроса с два отговора ?? Какво ще стане ако Хилари Клинтън спечели и зборите и стане президент ? За първи път в историята двама президенти ще спят в едно легло. Какво ще стане ако Тръмп спечели изборите и стане президент ? За първи път в историята, милиардер ще се нанесе в държавно жилище освободено от семейство тъмнокожи.
13
0
 
11
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Тя е творец на измамата.
12
1
 
17
 
! Отговори
Моничко Люински преди 7 години
Милата Хилари - ангел небесен! Помнете ми думата, ако тая стане президент е...а е майката на целия свят!
11
0
 
13
 
! Отговори
РЕАЛНО преди 7 години
Това семейство е отговорно за милиони убити и прокудени по цял свят-ФАКТ.
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лоуд оф булшет.