Фараж се появи в САЩ, подкрепи Тръмп

Ако бил американец, не би гласувал за Клинтън и срещу пари
25 авг 2016 08:36,
20
Фараж се появи в САЩ, подкрепи Тръмп
Снимка: Ройтерс

Бившият лидер на евроскептичната и антиимгрантска британска Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж се включи в предизборната кампания на републиканския кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп, предадоха световните агенции.

Фараж участва в предизборна проява на Тръмп в град Джаксън в щата Мисисипи. Пред симпатизанти на милиардера той изрази подкрепата си за неговата кандидатура и сравни неговата кампания с тази, която той е водил за излизане на Великобритания от ЕС. Фараж припомни, че кампанията е постигнала успех с резултатите от референдума на 23 юни - вот, чрез който британците са получили възможността да си върнат контрола върху страната си.

"Всички смятаха, че нашата кампания ще изгуби, но ние успяхме", каза Фараж.

Тръмп, според допитванията до общественото мнение, изостава от конкурентката си от Демократическата партия Хилари Клинтън с 41,5 процента срещу 47 процента, припомня Франс прес.

"Има милиони обикновени американци, които се почувстваха изоставени, които преживяха трудни изпитания, които имат чувството, че политическата класа във Вашингтон се е откъснала от тях", заяви Фараж на митинга на Тръмп. "Сега вие имате невероятен повод да опровергаете прогнозите на социологическите агенции, вие можете да победите коментаторите, вие можете да победите Вашингтон", каза Фараж на симпатизантите на Тръмп.

"Ако бях средностатистически американец, нямаше да гласувам за Хилари Клинтън, дори и да ми платите", добави той. "Дори и тя да ми плати, нямаше да гласувам за нея, каза още Фараж.

Същевременно в интервю за телевизия Фокс нюз Тръмп отново промени позицията си за миграцията, предаде Асошиейтед прес.

След като заплаши да депортира 11-те милиона незаконни имигранти в САЩ, сега той каза "ние ще работим с тях". Тръмп все пак допълни, че за тези мигранти няма да има гражданство и няма да има амнистия, но отново повтори, че ако бъде избран за президент, неговата администрация ще работи с тях. Той призна, че ще бъде трудно да се депортират хора, които са живели в САЩ десетилетия наред и са отгледали цели семейства там.

Очаква се Тръмп да представи новата си имиграционна политика идната седмица. Според анализатори той ще се откаже от плана си за депортация на незаконните мигранти и ще представи план, който е по-близо до тези на неговите бивши конкуренти за президентската номинация в Републиканската партия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия и двамата зобат от една ясла.
11
3
 
5
 
! Отговори
234 преди 7 години
znachi shtom podkupnite masonski,evreyski i angloyski medii sa protiv trump znachi toy e po-dobriq izbor za usa,ako pecheli klintyn voynite shte prodyljat sys pylna skorost,pochnaha ot vietnam,minaha prez ukrayna,pretyrpqha neuspeh v turciq sega se nastanqvat v polsha blizko e reda i na bg,zapomnete mi dumite dami i gospoda
10
10
 
15
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Найджел Фарандж винаги досега е имал правилна преценка за политиците досега. Също и за имигрантите. Може и да не се харесва, но не може да се игнорира дори от враговете му. Разузнаването във Франция вече открито работи с неговите анализи за миграцията, може и Германия да го прави тайно. Така че преценката му за Хилари нито е случайна, нито е от пръв поглед. За него Хилари означава война.
9
2
 
6
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Това още веднъж показва,че каквото има да се случва ще се случи,независимо от съпротивата.
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ега ти мечешката "услуга" (реклама) му направи този. Стигна до там да го третират като *** в Европарламента, сега и тоз ще "оправи"
7
0
 
5
 
! Отговори
bros преди 7 години
Яко! Вече и унитестатесамерика тръгна да се отцепва ;) Нещо нищо не се чува за бюреков?!?!??
6
5
 
12
 
! Отговори
ГЛУПАКА преди 7 години
*** се събират! ТОЗИ *** се изхлу като пръдня от *** след референдума и доказа,че такива празноглавци са просто кречетала които нищо не умеят освен да зеят! Като гледам света през последните години и се уверявам все по-вече,че хората с много пари не са от умните,а от далавераджиите които дебнат момента. С пръст в уста остават само тия които им вярват!!!
5
0
 
9
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
По делата им се разпознават
4
5
 
25
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
След като Фараж "успя", защо се измириса от премиерското място като... знаете като какво?! И след като Брекзитът е голям успех, защо Великобритания не желае да задейства излизане от Съюза?! И вие гласувате за същите популистки тунеядци и после се оплаквате, че живеете лошо. :)))
3
7
 
13
 
! Отговори
Смех в залата преди 7 години
Тоз мноо *** кефи.Да вземем да го съберем с наш Воленчо.
2
17
 
42
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Неслучайно миналата седмица в Манчестър, Ню Хемпшир лично Тръмп призова поддръжниците му да не вярват в нищо, което медиите пишат за него, а да се осведомяват за хода на кампанията му от неговите щабове. Почти на 100% всичко, което се пише по медиите за Тръмп е лъжа и платена соpocoидна и ислямофашистка пропаганда! Това се отнася и за българските евтини и послушни "медии"!
1
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как няма да го подкрепи - Тръмп вчера се обяви против жидо-бандеровците.