"Шегаджията" Толстой - зам.-шеф на руската Дума

Ще отговаря за гражданското общество и връзките с медиите
27 сеп 2016 07:14,
45
"Шегаджията" Толстой - зам.-шеф на руската Дума
Снимка: Facebook

Руският депутат Пьотър Толстой, който заяви, че руснаците ще изкупят цяла България, беше избран за зам.-председател на руската Дума, съобщи Газета.ру.

На 6 февруари телевизионният водещ беше избран за член на ръководния орган на партията на руския президент Владимир Путин, а при парламентарните избори на 18 септември Толстой за първи път си осигури депутатско място в Думата.

Още по темата

На свиканото в събота заседание на Висшия съвет на "Единна Русия" Толстой е определен за един от 5-имата зам.-председатели от президентската фракция. Негов ресор стават връзките с гражданското общество, взаимодействието с медии, интернет и култура.

Скандалът около Пьотър Толстой се разрази у нас, след като депутатът заяви, че Русия ще изкупи цяла България, след като вече е била купила половината Черноморие.

По-късно новоизбраният руски депутат се извини с половин уста за думите си, но се учуди защо в България са се превъзбудили толкова от изказването му.

Той подчерта, че думите му са били шега и съжалява, че отсъствието на чувство за хумор е произвело толкова шум у нас.

За председател на Думата е избран Вячеслав Володин, който беше посочен за поста лично от президента Владимир Путин. Той ще смени на председателското кресло Сергей Наришкин, назначен за шеф на руското външно разузнаване.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Иванка Ставриева преди 7 години
А ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПРОДЪЛЖАВАТ С НЕВМЕНЯЕМОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ДА ИЗРАЗЯВАТ ОТКРИТО ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД, СПАСЕНИЕТО ОТ ТОВА БЕДСТВИЕ Е САМО ЕДНО: ЛЕКУВАНЕ НА ЛИЧНОСТНОТО УВРЕЖДАНЕ В ДОБРА ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА !
39
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен на *** в терлика
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поведението на този потомък на Толостой е жив пример за деградацията на руския индивид през последните 100 г.
37
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България и българитре са започнали да се продават още по време на турското робство - за протекция, за богатство, за постове и облаги. След него заради царчето, назначено ни от запада, което е раздавало постове и пенсии в замяна на публично русофобство, много българчета се продават отново. Сега пак - "демократичното" поколение се продаде за постове, куфарчета и правото да обираш другитре безнаказано. Децата им продават всички нас, също като родителите си. Горе свестни няма. Всичко е социопат.
36
2
 
10
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Нищо случайно няма в този избор нали ?
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Не че не беше прав, прав беше", Двойникът с Тодор Колев
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Епа не е излъгал човека ...не са решили не са ни купили ...а то ние в България от 1878 ...винаги сме били готови за продан...
33
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шегаджията Толстой издаде руската чета в България, дори бих казал че им го напори без предупреждение и остави съмишлениците и съидейниците му у нас да му чистят миризливите руски екскременти (което е любимото занимание на нашите русофилите).
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типична съветска кгб номенклатура ... за такива като този няма принципи, няма чест или собствено мнение ... важното е Господаря му да е доволен от него ... и тъй като господаря му е доста мръсен и харесва мръсотии - съответно и товариш толстой залага на мръсотиите.
31
9
 
8
 
! Отговори
до skatelite преди 7 години
Изказването на руснака ще мине и замине,но от учебниците в съседните нам страни учат бъдещите им управляващи,и това е страшно!Промиват се мозъци и се изграждат настроения към България,които са всичко друго но не и приятелски!НО,за русофобите е важно да си намерим повод да плюе по Русия,а това че сме обградени от вълци не е от значение!
30
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AI STIGA S TOZ TOLSTOI V BLITZ BG PISHE CHE ZIGANI OT SINGURLARE PREBILI JESTOKO POLIZAI TAKIVA *** DAVAITE DALI NI PROVIRIAVAT KOMENTARITE NAZNACHENITE OT USA POSOLSTVOTO AKO GI PROVIRIAVAT SHE E KEF NEKA CHETAT CHE HORATA MRAZIAT TIAHNATA ZIONOFASHISKA POLITIKA
29
3
 
5
 
! Отговори
Вин преди 7 години
до Един българин Това което си написал не е точно така.Имало е предложение от съветска страна и съответно отклонено от Борис Трети (за продажба не е ставало въпрос),обаче същият отстъпва пред германския натиск,и както ти много добре знаеш България се присъединява към Тристранния Пакт и както предполагам добре знаеш какви последици теглим след края на войната!!!Ти си човек с интелект и не би следвало да изкривяваш фактите!
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
TOLSTOI NE E PROBLEM ZA BALGARIA USA ZIONISTITE SA PROBLEM TOLSTOI NE KARA BEJANZI KAM BALGARIA NO KOVARNIAT ZIONISTOFASHIS SOROS DA
27
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е типичен Путинопитек.
26
4
 
5
 
! Отговори
skatelite преди 7 години
До 25И това според тебе означава, че няма проблеми с изказването на руснака? Значи, ако и други го правят, няма проблем? Направо можеш да кажеш, че ще обереш банка и това е ОК, защото и други по света го правят. Всяко такова изказване е неприемливо, дали се реагира селективно е съвсем различна тема и тя не дава основание да се остави подобно нещо ей така между другото.
25
1
 
11
 
! Отговори
Да уточня, преди 7 години
това което има в учебниците на нашите съседни държави не са лозунги,плакати или материали раздавани на националистически събрания,а официално ОДОБРЕНИ ОТ СЪОТВЕТНОТО МИНИСТЕРСТВО УЧЕБНИ СРЕДСТВА!!!
24
7
 
19
 
! Отговори
до 16 преди 7 години
Не само в турските учебници,от години в сръбските,македонски и най-вече гръцки учебници пише такива неща и се чертаят такива карти,които са най-малко повод за скъсване на дипломатически отношения,но нашите политици и журналисти се правят на луди,а за едно шеговито изказване виха като вълци!
23
6
 
8
 
! Отговори
До 16 преди 7 години
Не се шегувам. Написал си дословно, че турски депутати открито заплашват с отцепване на територии. Кажи кои и кога.Иначе аз такива карти съм виждал и български на 3 морета и сръбски и румънски и гръцки, те националистите навсякъде сте еднакви.
22
2
 
5
 
! Отговори
до 22 преди 7 години
Нищо не се разбира от коментарът ви. Прилича на ястие " мишмаш".
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ТИЯ, ПА ОНИЯ- ТЕ СА НИ ЯСНИ, АМА МНОГО- НАШАТА *** Е ОРГАНИЗИРАНА ПОД ИНДИГО С ТЯХНАТА- ГУГЪЛ ЩЕ ВИ СЪДЕЙСТВА ДА РАЗБЕРЕТЕ С ФАКТИ И СНИМКОВ МАТЕРИАЛ, САМО ЧЕ НИЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИХМЕ КЪМ ЕВРСЪЮЗА И СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ВЪВЕДАТ НЯКАКВИ ПРАВОВИ РАМКИ И ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА И ТОВА СВЛЕЧЕ ПАРАВАНИТЕ НА СЪВРЕМЕННАТА ОЛИГАРХИЯ И СОЦИАЛИСТИТЕ МИЛИОНЕРИ А КОЙ ИСКА ДА НИ ВЪРНЕ В ЕВРАЗИЯ- СОЦИАЛИСТИТЕ И ПСЕВДОКАПИТАЛА ЗАЩОТО ТАМ Е КУЧЕ ВЛАЧЕ ДИРЯ НЯМА-КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ВТОРАТА ПО МОЩ - МИН ЗАПЛ КАТО У НАС