Русия за рокадата за ООН: Няма връзка с нас!

"Надяваме се да е суверенно решение", заявиха от Москва
37
Русия за рокадата за ООН: Няма връзка с нас!
Снимка: архив, Ройтерс

Решението на българското правителство да смени кандидата на страната за поста генерален секретар на ООН няма никакво отношение към Русия, заяви днес говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова, цитирана от ТАСС.

Още по темата
"Искам да подчертая, че това решение няма никакво отношение към нас. Това е решение на българското ръководство. Много ми се иска да се надявам, че то е суверенно", каза Захарова.

"Още щом се появиха инсинуации на тема, че Русия е въвлечена в смяната на кандидата от България, ясно изразихме позицията си: в подобни неофициални или задкулисни игри не участваме", посочи тя.

Захарова изрази надежда, че българските граждани също ще разберат, че "Русия няма никакво отношение към това. Макар че желанието да ни замесят, поне информационно да ни направят крайни, беше много силно", отбеляза тя.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
3
 
3
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Вярно ли е че Бокова се провали ? Вярно е .Вярно ли е че ген. Марин призна пред Цветанка Ризова за провала на Бокова и пожела успех на Георгиева.Вярно е ? За първи път виждам комунист да признае истината.Вярно ли е ? Вярно е .Какво повече да коментираме ? Вярно ли е ? Вярно е.
24
0
 
5
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
Изявлението на Мария Захарова не се нуждае от коментарий.
23
0
 
2
 
! Отговори
дъщеря на убиец преди 7 години
Наглост и безочие! Те не я искат в село,тя пита за поповата къща!
22
0
 
1
 
! Отговори
Кр. Средков преди 7 години
До УЖАС...ХА,ХААААА бе *** Русия и по специално Атомстроймаш определян върховото ниво на енергийните технологии - това че тези наречени от теб "русофили" искат тези технологии да бъдат внедрени и у нас показват че са съпричастни по ниво на кфалификация с тези върхови нива - а пък ти си един *** който става за мияч на *** дали в СЬЩ или в Русия няма никакво значение....
21
0
 
5
 
! Отговори
Кр. Средков преди 7 години
До по-далече от РусияНапротив, толкова по-дълбоко в помийната яма на американците/краварите де/. Сега сме с краварите - университетското образование у нас е на ниво кота терен. Преди нашите специалисти бяха търсени навсякъде по света - а сега за нищо не стават. Я върви в САЩ и се опитай да работиш като специалист / не като мияч на ***/ и ще видиш колко си глупав с това си мнение.
20
1
 
13
 
! Отговори
AF преди 7 години
Хо, хо, пълна шизофрения на Боко... Преди седмица Боко се срещна с Меркел и тази кукундрела му наби обръците за Сталинка. Боко посра *** и веднага звъни на Путин - да пита... "Питането" е ... консултации по международни въпрос. В БГмедиите инфото бе: Боко разговаря с Путин за белене и по ... "някои междунар въпроси. А "междунарвъпроси" са: "Бате Владко... ние .. Клисталинка..." ОТГОВОР: а бе духайте го бе ... И боко се *** ...
19
1
 
7
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
А,няма проблем-ЕС признава Крим и КриСталинка е генерален секретар!
18
16
 
9
 
! Отговори
УЖАС...ХА,ХАААА преди 7 години
РУСОФИЛИТИ СЕ ЧУВСТВАТ АДСКИ УНИЖЕНИ ОТ ФАКТА ---ЧЕ БАБА БОКОВИЦА Е ВЪН ОТ ИГРАТА В ООН-то!УЖАС ---"РУСКИЯ СЛУГИНАЖ"..... , ОСТАВА БЕЗ РАБОТА ...ХА,ХА,ХААААААААААА....АМИ ДА ...ТОВА СИ Е ТРАГЕДИЯ ,БЕ.....КАК СЕГА ШЕ СИ ЗАРАБОТВАТ ПАРИТЕ ----КАТО НЕМА КАК ДА СЕ ОБСЛУЖВАТ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ....??!!"РУСКИЯ ТРОЯНСКИ КОН"---НАПРАВО УМИРА....!!!!
17
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако някой не е знаел или не е вярвал КОЙ е терориста 1 на планетата Земя, да чуе Джон Кирби - официален представител на САЩ от снощи.Терористични Заплахи към държавата Русия - това си позволяваше само ИДИЛ.
16
1
 
4
 
! Отговори
456 преди 7 години
До TPE3BEHАбе пий си ракията и не забравяй да мезиш!Трезвен си колкото талпа!
15
6
 
16
 
! Отговори
456 преди 7 години
До Анонимен"Всичко,което прави напоследък с нас Русия,е да унижава България"Русия дали ни унижава ,не знам,но унижението на което ни подложиха като нация,бойко и плевела в последните години,трудно се преглъща от умните българи!А последното мазало на баце ,то е направо върха на позора!
14
12
 
9
 
! Отговори
TPE3BEH преди 7 години
Затова ли всичките про руски субекти в България ореваха света, даже и правителството искат да съборят....
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проблема е друг, Путин не съм го чувал да лъже и да се отмята, а за тиквата това е ежедневие.------------------Никой не го е чувал да лъже. Поне не жив.
12
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всичко,което прави напоследък с нас Русия,е да унижава България.Замшефът на Думата-Толстой,обиди България,като се "пошегува",че ше я купи,след това Русия гласува и наговори други страни,против Бокова...После,да не се чуди,защо толкова я "обичавме".
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само името е достатъчно. Номера му го пише в досието.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен13Да ти кажа ли и номера на обувките му?главанак
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че има, има. Неслучайно Бойко се обади по телефона на Путин предния ден. Да не мислите, че за кучета са си говорили?"Проблемът е, че руснаците лъжат. А Бойко е доверчив. Путин е казал нещо на Бойко и Бойко е повярвал. Голяма грешка! Путин може да се отметне без дори да се изчерви!"Проблема е друг, Путин не съм го чувал да лъже и да се отмята, а за тиквата това е ежедневие.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кой е журналиста?Тия номера са стари като Рим.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Абе тия що се оправдават без никой да ги набеждава?"Не се оправдават, това е брифинг и Захарова отговаря на въпрос на български журналист от БНР
6
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тия що се оправдават без никой да ги набеждава?