Кристалина благодари от Facebook и Twitter и се покри... за месец

"За мен беше чест да участвам в надпреварата за ген. секретар на ООН!"
6 окт 2016 12:37, Елка Василева
157
Кристалина благодари от Facebook и Twitter и се покри... за месец
Кристалина Георгиева. Снимка: архив, БТА

За мен беше чест да участвам в надпреварата за генерален секретар на ООН. Това написа в профила си във Facebook заместник-председателят на Европейската комисия Кристалина Георгиева.

Още по темата

Благодаря на българското правителство за доверието, както и на страните от Източна Европа, които ме подкрепиха. За съжаление очакването Източна Европа да бъде регионът, излъчил генерален секретар, не успя да се реализира. Антониу Гутериш, дългогодишен приятел и колега, е безспорен победител в надпреварата. Желая му успех с многото предизвикателства, които му предстоят начело на ООН, допълва тя.

Георгиева вече е в Брюксел, потвърдиха за БТА източници от нейното професионално обкръжение.

Според водещото европейско издание "Политико" тя ще избягва публични изяви до края на месеца.

Георгиева е в неплатен отпуск този месец, който й бе даден, за да води кампанията си за ООН, завършила снощи. "Пет дни кампания = пет гласа. Благодаря много на онези, които ме подкрепиха", е написала Георгиева в Тwitter. 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: кристалина георгиева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И България, която е на дъното на всички класации по жизнен стандарт, която изобилства от корупция, несправедливост и прочие...., реши да възпроизведе човек, който да стой на върха на пирамидата и да дърпа конците на Света....
116
0
 
1
 
! Отговори
тя преди 7 години
От къде извадиха тая жена , та я направиха да взима грешни *** ,каквито българите не са и сънували!? Тя с нищо не е по -умна от много преподаватели в България , които са с мизерни доходи!
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нашите най-умни деца заминаха на Запад да оправят генофонда на развитите държави, а Кристалинка ще ни внася генетично обременени субекти с всевъзможни деформации и нисък интелект, да "оправя" нашия генофонд. Ако парите, които държавата отпуска за "мигрантите", бъдат давани на майките с висше образование поне за първите три години на детето, то тогава доста бързо ще си оправим генофонда. Но някои не искат.
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееех, как елегантно еврокомисията искаше да се отърве от това нещадърие, ама и в ООН не пасат трева. Очертава се един друг да лапне дръвцето и да се прости с поста си. Сталинка ще си намери подслон след зитичане на мандата в ЕК.
113
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До истинатаистината е, че чугунените десни играят за чужди интереси, на какво са т.нар. десни- ами втория ешелон на БКП -пребоядисани в синьо, отврат, потрес и гнус
112
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАНДИДАТКАГА НА ГЕРБ БЕШЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛА И НАХАЛНА САМОХВАЛКА.
111
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРЕХВАЛЕНОТО ЯЙЦЕ СЕ ОКАЗА ЗАПЪРТЪК
110
0
 
16
 
! Отговори
Englishman преди 7 години
Почини си Сталинке и вземи та научи малко английски през това време. И да не забравиш отново - да дадеш малко пари и на България за наводненията не само на Италия и т.н.... нали беш шеф там на бедствията и аварийте, вътрешен човек :)
109
0
 
26
 
! Отговори
Иво преди 7 години
Дано се покрие завинаги и да не ни занимавате повече с нея!
108
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
107
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
според мен се покри с позор
106
14
 
4
 
! Отговори
истината преди 7 години
Истината е че и двете комунистически кандидатури НЕ МИНАХА!
105
3
 
0
 
! Отговори
шамарената фабрика преди 7 години
До гуагуаЗначи според теб всички които не са избрани са шамаросани ?
104
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Yakov Това е станало с нейно съгласие и вероятно срещу нещо! Ще поживеем ще видим.
103
2
 
15
 
! Отговори
Ъ? преди 7 години
Тази дето предлагаше да решаваме демографската криза с мигранти........Ако зависеше от мене, не бих гласувал за Кристалина не бих гласувал и за Бокова, пък това че са българки ми дреме на *****
102
0
 
26
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
И България, която е на дъното на всички класации по жизнен стандарт, която изобилства от корупция, несправедливост и прочие...., реши да възпроизведе човек, който да стой на върха на пирамидата и да дърпа конците на Света....Ама вие сериозно ли?! ХА- ХА - ХА! Айде да си оправим нашата кочинка, след това да видим какви управленски кадри можем да дадем на Света....!!!
101
16
 
7
 
! Отговори
Yakov преди 7 години
Жалко, че тази жена беше използвана! Дано тя да го осъзнае!
100
0
 
41
 
! Отговори
резила на СТАлинка преди 7 години
Видя ти се истинската същност на посредствен човек със семпли възможности,повърхностната езикова култура,неотговаряща на претенциите ти и безкрупулно поведение на слугинаж,готов на всичко за висок пост.Изложи народа си,показа агресивен кариеризъм и селски манталитет с удряне по кокалчето и разбутване с лакти,гротескно гарниран с весело припкане покрай силните на деня.Един почтен човек ще разбере шамара,зашлевен публично и ще се оттегли от сцената за да не става за смях.Ти не си такава .
99
2
 
17
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Какъв срам за българската ДЕМОКРАЦЯ. Язък.......
98
1
 
32
 
! Отговори
гуагуа преди 7 години
Следтози звучен шамар който ви залепи цялата международна общност на теб и на тиквата , трябва да се покриете за постояно , а не за месец , да се скатаете и да чакате да отшуми.Класирането на Кристалина е пряко отражение на тежеста на нашият министър председател на международната сцена.