Флорида, след смъртоносния ураган "Матю": Бабо, жива ли си!

Мъж поръча доставка на пица, за да провери дали баба му е жива
14 окт 2016 09:00,
13
Флорида, след смъртоносния ураган "Матю": Бабо, жива ли си!
Баба Клеър. Кадър: YouTube

Мъж поръча да доставят пица на баба му, за да провери дали тя е в безопасност след урагана Матю, който отне живота на стотици.

Още по темата

Американецът Ерик Олсън бил силно разтревожен за баба си Клеър, която живее сама във Флорида. След като стихията минала и през югоизточния щат, той искал да разбере дали 87-годишната жена е добре. Свързването по телефона с нея обаче се оказало невъзможно. Той опитал да се обади и в местната полиция, но отново без успех.

Именно тогава му хрумнало да поръча по интернет пица за адреса, на който живее баба му. Той помолил разносвача да вземе телефона си и му оставил бележка със своя номер. Казал му да го набере, когато достави поръчката, разказва Франс прес.

Първоначално, когато пицата пристигнала в къщата на Клеър, жената била доста объркана и казала, че не е поръчвала нищо. Разносвачът обаче ѝ обяснил, че внукът ѝ е направил поръчката и ѝ дал телефона си да му се обади.

Според неговите думи емоцията, изписана на лицето ѝ в този момент, била незаменима. Той споделил, че случката била по-ценна от всеки бакшиш, който някога е получавал.

Клеър, от своя страна, го поканила в дома си и му показала семейни снимки. Споделила му, че това е най-вкусната пица, която някога е яла.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Лелейййй, преди 7 години
то един ураган ги парализира, а какво ли ще стане когато Путин ги ошамари?
10
3
 
0
 
! Отговори
Ай стига бе, преди 7 години
Ба го в грижовника, следващия път на попа или на каменоделеца ли ще се обажда?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една обикновена човешка история се превъзнася като някакво чудо. Обикновените внуци, в САЩ, обичат обикновено, обикновените си баби.
8
0
 
2
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
от Скънка:Благодаря ти за изчерпателния отговор.Стана ми ясно.Все пак не мисля, че блести от гениалност този внук. В моите представи щатите са една добре организирана от урбанизъм, градоустройство и архитектура нова страна, в която бабите са срещнали скайп, когато тук в БГ все още нямаше цифрови кабели за нета и твто.Като цяло ненавиждам САЩ,Русия,Англия и Сърбия - все нации, които са отговорни за статуквото в България по една или друга причина. Поне според моите скромни познания по история
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
по-добре отразявайте какво се случва из България при преминаването на смъртоносния ураган ГЕРБ.
6
2
 
6
 
! Отговори
до скънка 4 преди 7 години
Елементарно, Уотсън! Бабата е имала само стационарен телефон. В САЩ тия все още минават на стълбове над земята. Жиците са били скъсани от урагана, затова внукът не е могъл да се обади. Разносвачът на пица е имал мобилен телефон.Явно младежът не е знаел телефонните номера на съседите на баба си, щеше да е по-лесно.
5
4
 
4
 
! Отговори
"Урагана Кундуз преди 7 години
"И въпреки този ужасяващ ураган-"американската нация" няма да се пречупи,непоколебимо вярва в "своята изключителност" и "износа на америкън демокраси с война и хибридни терористи по света".Дори при смъртта на милиони в Сърбия,Афганистан,Ирак,Либия,Сирия "от износа на америкън демокраси",американеца ще поръча пица за баба си за да провери дали тя е добре след урагана.О да-тя е добре за разлика от бабите и внуците им в Афганистан,Ирак,Либия,Сирия за които "демокраси войната" сипе бомби..."
4
2
 
3
 
! Отговори
скънка преди 7 години
Бате, а как е говорила от телефона на доставчика с внука си? нема мисъл ...
3
2
 
7
 
! Отговори
Tc преди 7 години
Бате ти к'ъв си ***. Ураган е минал от там, а ти очакваш да имат мрежа за телефоните. Плюс, че и бабата е стара и нз дали може да се оправя с "клетъчни телефони". За пример- у нас като завали булсата спира да работи...
2
9
 
3
 
! Отговори
skunka преди 7 години
в щатите нямат ли клетъчни телефони?
1
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този пич е доказателството, че не всички американци са глупави. :))))