Това е измислица: Тръмп не давал интервю за сръбско издание

Предизборният му щаб опроверга твърдения в сръбската преса
Обновена: 14 окт 2016 09:05 | 14 окт 2016 09:04, Елка Василева
8
Това е измислица: Тръмп не давал интервю за сръбско издание
Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters

Предизборният щаб на Доналд Тръмп опроверга информацията, че републиканският кандидат за президент на САЩ е дал интервю за сръбското издание "Неделник", предаде ТАСС, като се позова на сп. "Нюзуик".

Тръмп никога не е давал интервю за сръбското седмично издание "Неделник", каза Джейсън Милър от предизборния щаб на милиардера.

Още по темата

"Това е било измислица и ние очакваме официално опровержение и извинение от всички замесени", заяви той.

Според сръбски медии, цитиращи уж интервюто за "Неделник", Тръмп публично се бил извини на Сърбия за бомбардировките през 1999 г.

"Трябва преди всичко да ви кажа, че бомбардирането на сърбите, които бяха наши съюзници и в двете световни войни, беше голяма грешка. Сърбите са много добри хора. За съжаление администрацията на Клинтън им нанесе доста злини, както и на целите Балкани, от които направиха хаос. И преди съм се извинявал на сърбите заради американската, особено на Клинтън, политика спрямо тях. Ще засиля нашите връзки с правителството в Белград. Когато поема управлението на страната, целият курс на американската външна политика ще бъде по-добър, отколкото е сега", пишат сръбски издания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: СърбияДоналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
А ти от колко компа тролиш?
2
1
 
3
 
! Отговори
786 преди 7 години
Какъв хоров вой? Това са двама или трима цъкащи ня няколко компа едновременно с цел да имитират обем на коментари. Жалко, че не се изписват IPтата на коментиращите, но и без тях се познава за какво иде реч. *** копи пействат дори с правописните и пунктуационните грешки под различни никове. Добре че поне сами си вярват че променят с нещо мнението на хората.
1
1
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Нали някой първо трябва да им спусне какво да пишат!