Неуспешен тунинг, мъжко грухтене... Жена се самоуби!

Полетяла от 9-и етаж, прегърнала и детето си към смъртта
18 окт 2016 14:37,
66
Неуспешен тунинг, мъжко грухтене... Жена се самоуби!
Снимка: Facebook

Майка скочи от 9-и етаж на жилищна сграда, държейки 8-годишния си син, като и двамата са загинали.

Драмата се разиграла в Омск, Русия, а решението за самоубийството на 33-годишната жена е повече от странно - неуспешна пластична операция на носа.

Ана Ожигова се депресирала от неуспешната операция, оставила я с несъразмерни ноздри. Съпругът й, Олег, не помагал - издавал грухтящи звуци, като я види.

Приятели на семейството обаче твърдят, че операцията била само върха на айсберга - бракът на Олег и Ана се разпадал.

Приятели казват, че операцията просто била спусъка за провала на брака, което довело до отчуждаване в семейството. Серия от събития оставили без надежда Ана.

Самоубийството станало в четвъртък, когато майката била на гости на родителите си. Скочила с Глеб, 8-годишният й син, който спал в прегръдките й. Тялото на детето било в близост до това на Ана.

Самата Ана оставила предсмъртно писмо, съобщават разследващите. По-рано пък била писала в социалните мрежи, че хирургът й признал, че нещата с носа й не са се получили.

"Не мога да се усмихвам. Махнал е мускули над устната ми и това е променило всичко. Съпругът ми грухти, като ме види. Не мога да приема идеята, че ще живея така", написала Ана.

Жената имала и други опасения. Подозирала, че при развод мъжът й ще вземе правата над сина им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 7 години
тая поучителна статия за каво са я набутали в международния раздел новини?оплескала е всичко в жълто!
45
0
 
3
 
! Отговори
Батко преди 7 години
Мръсни мръсно хора. Непреятна комплексирана смотла. *** смотан съпруг. Мъртво дете.Кой е виновен? Този който произвежда пистолета или този който дърпа спусъка? Този който наточва ножа или този който прерязва нечие гърло?У нас имам много ножове - не съм намушкал или убил никой. Защо тази жена е убила детето си? Защото е изруд. Античовек. Дано гори вечно в ада. Дано.
44
0
 
8
 
! Отговори
психолог преди 7 години
Липсата на самочуствие винаги предполага дълбоко личностно разстройство, чиито корени трябва внимателно да се търсят. Малко хора разглеждат себе си обективно и според собствените си критерии - повечето търсят одобрението на другите, дори когато усещат, че ги превъзхождат с нещо. Стремежът към съвършенство често и погрешно се изявява само с лесното решение да се оформи физиката и логичната липса на достатъчно одобрение от Всички води до дълбоки травми на личността.
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всяка жена, която отива да се оперира без здравословна причина трябва първо да се консултира с психиатър. Очевидно е, че липсата на мозък не може да се компенсира, но подкрепата трябва да идва преди операцията. А кукувица, която си убива детето отдавна е имала сериозни проблеми. Жалко, че не са установени по-рано. Жалко за детенцето, мир на праха му.
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нека се замислят и бълг.мъжепсихо терора е страшно нещоа сайта откакто го смениха дизайна не ставам.репортер там където хората се забавляваха отиде по дяволитевърнете сайта в стария му вид
41
1
 
2
 
! Отговори
раша наша преди 7 години
който и е дал пари за тази операция да мисли
40
0
 
15
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Не съм ***, а обективен човек. Русия е голяма държава със стотици новини дневно. Как решават пък само лоши новини да ни импортват тук? Кога за последно имаше добра новина за Русия по нашите медии? Ето това имам предвид, жалко е, че не се сети сам, а трябваше да ти го обяснявам.
39
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Манолски нямаш и капка мозък,в главата си нали,това е Русия и там има ЦСКА не Левски,но нищо такива тролчета толкова си могат!По статията!Потресена съм,човечеството все повече изглупява,горкото детенце мир на малката душичка!:(
38
0
 
5
 
! Отговори
Др. Енчев преди 7 години
Крастата е мисия!
37
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аси, от коментарите става ясно че за путинофилите лечение няма!Ако беше в Америка с американка съм сигурен, че щяха да примират от кеф!
36
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалко за детето! А иначе и двамата са сбъркани.
35
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Необятната руска душа...жалко за неосъщественото детенце. Иначе и нормалните руснаци грухтят.
34
1
 
35
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Можеше да я съжаля ако не беше такова егоцентрично същество убило сина си заради своята глупост. Защото щял да го вземе мъжа .. Направо го "спаси" като го уби. Не е лесно да си *** ей.. Не си правете пластични операции освен ако не сте брутално грозен, страхотен хазарт е дали ще стане правилно.
33
2
 
9
 
! Отговори
тя преди 7 години
Ако на снимката е семейството са синпатични, но защо е тая трагедия?
32
1
 
12
 
! Отговори
тя преди 7 години
Луда , за да не попадне в мъжа й хврлила го от деветия етаж!
31
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жената се е самоубила, защото операцията й не просто не е била успешна, тя й е навредила. А вместо да срещне подкрепа от най-близките си, тъпият и мъж се е държал като ***. Тук няма значение руснаци ли са или не са.Има значение само че мъжът не е подкрепил жена си в труден за нея момент. А страдащите жени правят големи глупости.Жалко за детенцето, то не е имало никаква вина. Но вероятно наистина тъпакът я е заплашил, че ще й го вземе и това е била нейната версия на отмъщение. Тъпо.
30
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"поне в Русия има руснаци за разлика от България чието бъдеще е да се слушат минарета от сутрин до вечер"До колкото знам, там и в бившите съветски републики има милиони мюсюлмани с майчиин език руски, площади се затварят през Рамадана, за да се молят на открито, и е забранено със закон твърдението, че ИД има нещо общо с исляма.
29
0
 
17
 
! Отговори
Венета преди 7 години
Изперкали от егоизъм. Да предпочете детето й да е мъртво вместо да бъде със съпруга й?! Не е нужно да си Соломон...
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
поне в Русия има руснаци за разлика от България чието бъдеще е да се слушат минарета от сутрин до вечер, както и сблъсъци с кафяви, арабели и много скоро и албанци... Мина лошото, Драги Зрители, почна страшното..
27
0
 
10
 
! Отговори
Дес преди 7 години
От няколко месеца, откакто сменихте и дизайна на сайта, почти спрях да ви чета. Влизам много рядко и всеки път се убеждавам, че решението ми е било правилно - днешното потвърждение е тази статия и "блестящото" й заглавие.