Самолетът, катастрофирал в Малта, не е на Frontex

На борда му не е имало служители на ЕС
Обновена: 24 окт 2016 12:33 | 24 окт 2016 11:23, Елка Василева
5
Самолетът, катастрофирал в Малта, не е на Frontex
Снимка: Twitter

Самолетът, който катастрофира малко след излитане от Малта тази сутрин, не е наеман от Frontex, заяви говорителят на агенцията на ЕС за гранична охрана в полската столица Кшищоф Боровски.

Освен това на борда на самолета не е имало служители на ЕС. Това се посочва в изявление на говорител на Европейската служба за външна дейност, предаде БТА.

Още по темата

Петима души загинаха тази сутрин, след като самолет се разби в Малта малко след излитането си от Лука около 7:20 часа местно време.

Първоначално "Times of Malta" съобщи, че самолетът е бил на европейската гранична агенция Frontex и e пътувал към Мисурата в Либия.

Свидетели разказали, че самолетът е излетял, но след това се е наклонил надясно и се е разбил в земята. Най-вероятно на борда няма оцелели.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: МалтакатастрофаFrontex
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
31
 
! Отговори
Вълчо преди 7 години
Самолетът е Fairchild Metroliner, registration number N577MX.Питам се, защо получих два минуса? Никой не може да спори с истината! Освен ако не е невероятно туп!
4
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМОЛЕТЪТ Е ФРЕНСКИ
3
2
 
33
 
! Отговори
Вълчо преди 7 години
До И сегаПонеже завчера в същия този сайт имаше буйна радост по повод катастрофата на руски въртолет в Ямал, предупредих коравосърдечните и тупи хайванчета да не се радват, защото такива неща стават и ще стават навсякъде. Ми-6 е летял в тежки условия, лоша видимост и внезапни пориви на вятъра и е возел достойни мъже, които са отивали на работа за същия този газ, за който завиждат на Русия. Докато над Малта небето е било слънчево...
2
1
 
35
 
! Отговори
И сега преди 7 години
какво стана?Нали само руските самолети падаха?
1
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По пушека го помислих за Адмирал Кузнецов,то било самолетна катастрофа