Путин поздрави Тръмп за победата на изборите

Очаква двамата да изведат двустранните отношения от кризата
9 ное 2016 11:22, Елка Василева
76
Путин поздрави Тръмп за победата на изборите
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин изпрати до Доналд Тръмп поздравителна телеграма за изборната му победа, съобщиха от пресслужбата на Кремъл.

В телеграмата Путин изразява надежда за съвместна работа по извеждане на руско-американските отношения от кризисното състояние, а също за решаване на актуалните въпроси от международния дневен ред и търсене на ефективни отговори на предизвикателствата, свързани с глобалната сигурност, се казва в съобщението.

Президентът на Русия изразява също така увереност, че установяването на конструктивен диалог между Москва и Вашингтон, основаващ се на принципите на равноправието, взаимното уважение и реалното отчитане на позициите на едната и другата страна, съответства на интересите на народите на двете страни и на цялата световна общност, се отбелязва в съобщението, цитирано от Интерфакс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Шопец преди 7 години
Бай Путлише поздравлише?
60
3
 
2
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
С избора на Тръмп идва края на Путиновата и Ердогановата наглост- скоро той ще ги накара да се приберат в своите колиби и да кротуват,за да не заиграе сопата.
59
3
 
13
 
! Отговори
! преди 7 години
В неделя ще поздрави и ген. Радев!
58
0
 
5
 
! Отговори
Taralejic преди 7 години
До 50 ЦиганинКакто си вижда от изборите в САЩ ,ТО И АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЕЯТ В МИР И ДРУЖБА С Русия-------------------------------------------Така ли?😊Кандидат за президент на САЩ в интервю с Доналд Тръмп Индиана радио заяви, че руски изтребители при сближаване със самолета на САЩ трябва да се изхвърлят
57
0
 
2
 
! Отговори
do SS преди 7 години
Всички те са били пленници и са осъзнавали за кого работят.Затова са го направили не толкова точен,общо взето дървен,тежък,загряващ и неточно стрелящ при продължителна стрелба.Освен това Хюго Шмайзер е бил много възрастен и болен,та вече не е бил това което е бил.Всичко което са направили немците за враговете си е имало нарочно заложени недостатъци-ракетите на Браун,бомбите и реакторите на Ханс Позе,реактивните самолети.Те са били истински немци.Ако са го правили за себе си би било перфектно!
56
0
 
20
 
! Отговори
Сополанко преди 7 години
Каква е връзката, между Тръмп, Путин и Радев?И тримата ги плюят - Обама, Плевньо и Митов!
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 61: "Начело на двете велики държави вече стоят велики мъже - Путин и Тръмп."Още не си вдигнал гащите и вече си станал американофил !!!
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ne samo putin vs go posdraviha dobar pat na novia usa presedent mitio pischtova da ne sabravi da pisdravi priatela si tramp i manikenkite na bg
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецко Цачев вече поздрави Доналд Тръмп като му каза че истинските мъже като тях двамата са малко и трябва да са солидарни и да се подкрепят. Господин Цачев пожела още на своя скъп колега Доналд нови успехи сред слабия пол и изрази надежда че някога заедно може да хванат някоя журналистка за чатала и сисите.
52
0
 
22
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Анонимен7 Колега по форум, по интересно е как ще реагират медиите, ако в неделя Радев спечели. Бас ловя, че всички , които хвалеха Цецка, първи ще почнат да се умилкват около него, първи ще сменят тактиката, сега само смекчават тона и се "снижават" по Живковски....Въобще, очаквам реакция на присламчване към по-силните на деня, както са се присламчили едно време към обоза на османската армия едни индийски шведи.
51
3
 
30
 
! Отговори
АПЕЛИРАМ преди 7 години
Госпожо Росица Плевнелиева, много Ви моля, поне веднъж бъдете мъж, и поздравете господин Доналд Тръмп, президент на САЩ по случай изборната му победа.
50
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
54 -- ИМАТ ПЯНА НА УСТАТА, ДАВАТ ИМ НАЙ-СИЛНИТЕ АНТИДЕПРЕСАНТИ - НЕ ПОМАГАТ.
49
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От неделя вечерта та до днес ми прави впечатление как продажните тв.журналистчета,които проповядваха Хилари Клинтълизъм и предричаха победа на Цецка Цачева как са като препикани мушката. Ами на Плевнелиев какви ще ги кърши.Той ръсеше дивотии както против Русия така и против току-що избраният за президент на щатите Тръмп.Сега администрацията на американското президентство се сменя и май Плевньо ще увисне.Ако и баба Меркелица се измете нашите верни слуги ще го закъсат яко.Ще стане интересно
48
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 52 - Иво Инджев,Евгени Михайлов,Методи Андреев и Илиян Василев са постъпили за спешно лечение, поради изпадане в дълбока депресия. Амин
47
4
 
21
 
! Отговори
SS преди 7 години
До до 41Не германец никога не би направил АК 47, просто защото той би изпипал всичко до последният детаил, което щеше да превърне калашника в нещо като М-16 много готино , но и с нужда от много поддръжка, а руснака си го е направил като за себе си по грубичко но за тая сметка безотказно.
46
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Администрацията на Козяк се сменя. Горкия Роско не знае какво да прави и кого да поздрави. Няма инструкции. Седи, чака изплезил езиче и се ослушва и мае коя господарска десница да оближе. Целувай ръка на Путин бе Роска. Няма да сгрешиш.
45
2
 
45
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Както си вижда от изборите в САЩ ,ТО И АМЕРИКАНЦИТЕ ИСКАТ ДА ЖИВЕЕЯТ В МИР И ДРУЖБА С Русия
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на руснаците...избраха си новият американски президент Тръмп !
43
5
 
32
 
! Отговори
Бивш Гербер преди 7 години
ТРЪМП И ПУТИН заедно напред към унищожаването на Исляма !!!!Да живеят САЩ и РУСИЯ!!!
42
2
 
3
 
! Отговори
до 42 преди 7 години
Мога ли да се вклпча и аз в " почистването" ?. За мен ще бъде чест и огромно удоволствие да почиствам "вирусите".