Стивън Хокинг приет в болница в Рим

В същото лечебно заведение се лекуват и папите
22
Стивън Хокинг приет в болница в Рим
Снимка: Reuters, архив

Известният британски физик и космолог Стивън Хокинг е бил настанен в болница за медицински проверки, защото се е почувствал зле, докато е бил в Рим, предаде агенция Reuters, цитирана от "Фокус". Информацията бе потвърдена от неговия прес-секретар, който твърди, че състоянието му не е сериозно.

74-годишният Хокинг, който е бил на научна конференция в Рим е бил откаран в болница "Гемели" в града в четвъртък през нощта.

Болницата се смята за една от най-добрите в Рим и е мястото, където лекуват и папите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Стивън Хокинг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
0
 
! Отговори
оо преди 7 години
До Християнинходи да си говориш в въображаемите си приятели и по-малко дрискай простотии тук
13
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1"Този човек е феномен ! Дано да изкара още доста години."---Е, за кога? Колко още? Тъкмо си е в Рим, при Папата, да му ходатайства пред "началника".
12
20
 
21
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Според мене Дедо Стив говори само опщи прикаски от сорта "бла-бла-бла дрън-дрън ярина" както и "дъра бъра два чадъра", но може и да греша, се пак не съм ядрен физик. Единствено знам, че теориите му досега не са нахранили или облекли никого и едва ли някога ще има практическа полза от тях.Тоест на първо приближение може да се каже, че това е британската баба Ванга.
11
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 4какво учудващо намирате в това "да има размер и да е безкрайна" това са 2 съвсем различни понятия "размер" е физична величина "безкрайна" е количествена мярка в превод "вселената има безкрайно количество размер" за размер можете да вземете каквато си пожелаете мярка за дължина 1см.1м..... не са изключващи се понятия..но тоя хокинг от друга страна говори за съществуването на черни дупки, това да вземе да докаже че съществуват и го признавам, до тогава е шарлатанин
10
17
 
14
 
! Отговори
Некой преди 7 години
Това астение е толкова ядрен физик, колкото Дж. Буш е с капацитет да управавлява сергия на пазаря. Ехнатон от британски тип зад който стои цялата Британска Кралска Академия...
9
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хокинг беше действащ физик преди няколко десетилетия , уважавам го безкрайно много като личност , но от тогава е по-скоро медиен субект
8
16
 
43
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Ами вземи попрочети какво е направил Хокинг от инвалидната количка (в която е от края на 60-те), без дори да е способен да говори. После, ако можеш, направи и ти нещо, което да е ПОНЕ една милионна част от това, което е направил Хокинг. После питай какво му е феноменалното и наричай другите "оли".
7
8
 
12
 
! Отговори
Ех.. преди 7 години
Седнали сте на бостаня на село и давайте да пишем обиди против човекът, който защитава Хокинг. Ама айде, празници идват, да сте живи и здрави все пак.
6
3
 
19
 
! Отговори
до 6,8 преди 7 години
Излез от село виж свят бе сkoт мизepeн
5
9
 
17
 
! Отговори
Ганя от избата.. преди 7 години
Окото видя написаната истина и селският нерв веднага се прищипа и следователно трябваше да последва коментар, съдържащ майка, турчин и нещо което незнае какво е ама го е видял в заглавие на новина (БАН). Виж как се потвърждават стереотипите.И все пак, дано г-н Хокинг оцелее.
4
16
 
34
 
! Отговори
Българан преди 7 години
Бай *** (коментар 2) е кон с капаци и не го еня за световните учени, него само киселото зеле в бидоня му е дерт, че да има сърми за 24-ти. Последните 4 години в гимназията делях класна стая само с такива *** - с ланците им, голф-ЪТ и "тяхното село". Всеки си имаше село, гледай какво нещо. Всъщност няма проблем да си от село, проблемът е когато израснеш със манталитет на селско тарикатче. Дано да стабилизират състоянието на г-н Хокинг, тази година прекара доста време в спешните центрове.
3
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе изпратете човека в космоса, там го излекуват.
2
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Феноменалното му е,че това е медицински феномен. След поставяне на диагнозата, хора с неговото заболяване, имат летален изход в периода между две и пет години по-късно . А самият той е с поставена диагноза, когато е бил на 21 години и ако не бъркам е роден през 1947 година, така че направо си е феномен, или диагнозата му е неправилно поставена. Освен това някои от теориите му, обединяват няколко дяла от физиката и така доказва например,че вселената е има размери и едновременно с това е безкрайна
1
13
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този човек е феномен ! Дано да изкара още доста години.