Путин възложи на Медведев да оглави разследването

Държавният глава на Русия изрази съболезнованията си
25 дек 2016 12:05, Петя Славова
80
Путин възложи на Медведев да оглави разследването
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин е възложил на премиера Дмитрий Медведев да сформира и оглави държавна комисия по разследването на катастрофата на самолета Ту-154 в Сочи, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

Още по темата

Държавният глава изрази най-дълбоки съболезнования към роднините и близките на загиналите в самолетната катастрофа, съобщава БТА.

Самолет Ту-154 изчезна от радарите в 05:40 московско време (04:40 българско време) скоро след излитането си от Сочи.

На борда на самолета е имало военнослужещи, представители на медии, сред които сътрудници на Първи канал и на телевизионния канал "Звезда", а също музиканти от ансамбъла "Александров", които е трябвало да поздравят за Новата година авиогрупата на руските Въздушно-космически сили в авиобазата Хмеймим в Сирия.

В самолета е имало общо 84 пътници и 8 души екипаж. Според данни на министерството на отбраната на Русия отломки от Ту-154 са намерени на 1,5 км от брега в района на Сочи на дълбочина 50-70 метра

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Укрите го взривиха, то е ясно.
38
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"На борда на самолета е имало военнослужещи, представители на медии, сред които сътрудници на Първи канал и на телевизионния канал "Звезда", а също музиканти от ансамбъла "Александров", които е трябвало да поздравят за Новата година авиогрупата на руските Въздушно-космически сили в авиобазата Хмеймим в Сирия." Русия трябва да се модернизира, да развива модерни технологии и да произвежда модерни продукти за света както китайците правят това. Иначе, Бог ще ги наказва за петролна агресия в Сирия
37
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Горе...Конечно же, горе,Как - Отчего - Почему?!"Туполев" рухнул в море -Прямо в "российском" Крыму.Краснознаменный ансамбль,Звонкий, как русская сталь...Как они пели-плясали,Больше не смогут.Жаль.Впрочем,Не так уж нелепаЭта жестокая смерть -Мертвым детишкам АлеппоСмогут служивые спеть,Русские песни о мире,Радости и добре.Спойте,России кумиры,Взорванной той детворе.Пусть ваши звонкие песниРвутся в небесный чертог.Только что делать, если,Их не услышит Бог?Песни о славе и чести,Злобной жестокой страны...Эти фальшивые песни -Господу не слышны!
36
13
 
4
 
! Отговори
на път преди 7 години
Путин и Медведев да вземат друг Ту 154 и спешно да заминат за Сирия и да изнесат коцерт на пияните ватенки и *** башаристи !! Сигурно могат да играят казачок , а и да си носят милиционерските униформи !!! Да побързат, че виж ги изпреварили с бомба и за този самолет
35
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едното джудже, възложило на другото джудже и работата гарантирано е свършена!
34
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования Русия за тази ужасна трагедия,просто нямам думи да изразя болката от тази трагедия,когато тези талантливи руски музиканти искаха да донесат малко радост на изстрадалия Сирийски народ и християните там за Рождество Христово,не може да е случайна тази трагедия,сатанистка ръка е зад това.
33
15
 
10
 
! Отговори
така преди 7 години
Хайде Путин, продължавай да трепеш невинни цивилни жени и деца в Сирия !!!! Да разрушаваш градове и болници и да смяташ, че ще ти се размине !!! Това е само начало и безобидно упражнение с този самолет !!!!!!
32
9
 
14
 
! Отговори
ТРЪМП преди 7 години
ДОСТА *** НЕГРАМОТНО СЕ ИЗКАЗВАТ ПО ТЕМАТА ЗА РУСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ. ПУТИН ВДИГНА ГЛАВАТА НА РУСКИЯ НАРОД, ИЗПРАВИ РУСИЯ И НЕ СЛУЧАЙНО РЕЙТИНГЪТ МУ РАСТЕ ГЛАВОЛОМНО. МНОГО СА ДРЕБНИ ТЕЗИ ПЛАТЕНИ РАЗБИРАЧИ,А АКО НЕ СА ПЛАТЕНИ, ЗНАЧИ 46% ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ НЕ САМО БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ Е ТОТАЛНО ЗАНИЖЕН. УЧЕНИЦИТЕ СА ОЛИЦЕТВОРЕНИЕ НА СЪСТОЯНИЕТО НА ТОТАЛНО ОПРОСТАЧЕНИЯ И С ПРОМИТ МОЗЪК БЪЛГАРИН. ПУТИН Е СВЕТОВНИЯ ЛИДЕР, НЕЗАВИСИМО КАКВО КАЗВА НЯКАКВА НЕЩАСТНА БЕЗМОЗЪЧНА БЪЛГАРСКА ВЪШКА.
31
1
 
3
 
! Отговори
До анонимен преди 7 години
Мишо, ако искам съвет на куде да хвана ще пиша обява. НР ми трябва твоята благословия
30
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
нашия генерал с ушaнката не е ли поканен в комисията?
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бургасчемодан, вакзал, масква
28
5
 
11
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
...2) направи справка и на какви цени се продават у нас продуктите в хранителните вериги и колко струват същите В Европа/ Германия. Не е нормално там да са по евтини дори и стоки произведени от нас!После ми кажи за нещо руско което ни го продават на цена по висока от Русия.Не Русия, корупцията ни закрива!!!И по скоро това че я позволяваме!!!
27
7
 
16
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
Няма как като си подписал договор да не платиш. Друг е въпросът за предателите които са го подписали! Няма как да не си платиш обяда, ние нямаме нефт, съответно купуваме. Никой не ни е карал да продаваме и бефтохим Бургас на лукойл!Иначе ако се порови малко ще видиш как ни крадат западните коорпорации които са собственици на банките и повечето големи хранителни вериги у нас! 1)Направи справка за лихвите по кредитите в Европа, в частност Германия и у нас.
26
14
 
17
 
! Отговори
Бургас преди 7 години
Що за българин трябва да си за да коментираш по този начин една трагедия на братски народ. Какво лошо сте видели вие от Путин или от руският народ? Не говоря за изкривеният комунизъм в миналото а за настоящето. Като стане някой трагедия заради радикални ислями и ви сокове страха - Путин ви е велик, само той ще ви избави, но през останалото време бил такъв престъпник. Дребни душици
25
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата организация на ИД е впрегната да тероризира Европа и пак не могат да стигнат ефективността на руските власти. Наистина е велик.
24
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Що не си купят истински самолети тия?
23
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много им се събра. То не бяха препарати за вана, сега и самолет, утре какво ли ще е?
22
8
 
12
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Путин защо не е бил в самолета ?!
21
15
 
11
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
АЛЛАХ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА ! ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСЕКИ КОЙТО СЕ МЕСИ В СИРИЯ И ПОМАГА НА КЮРДИ ! НЕ МОГА ДА СЕ ОСМЕЛЯ ЛИЧНО ДА МУ КАЖА НА МОЯ ПРИЯТЕЛ ПУТИН ,НО АЛЛАХ МУ ГО КАЗВА ВМЕСТО МЕН ! ДАНО ПРОМЕНИ ПОЛИТИКАТА СИ !
20
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог е справедлив и безпристрастен и всекиму въздава според делата. Щом така е въздал значи има защо.