Стрелба в истанбулски ресторант, двама са ранени

Най-вероятно престъплението не е терористичен акт
Обновена: 4 яну 2017 19:28 | 4 яну 2017 19:28,
46
Стрелба в истанбулски ресторант, двама са ранени
Снимка: Reuters

Отново в Истанбул: стрелба в ресторант рани двама души. Най-вероятно е стреляно от кола.

Състоянието на единия е тежко, информира Нова тв.  Пострадалите са студент от намиращия се наблизо университет, както и собственикът на ресторанта. Стреляно е 4-5 пъти.

Най-вероятно не става въпрос за тероризъм, а за криминален акт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
7
 
! Отговори
DenizMolitor преди 7 години
Мустафа Кемал Ататюрк : "Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е и против Турция"
16
2
 
6
 
! Отговори
DenizMolitor преди 7 години
Това деление за което споменаваш ще го има докато има болни мозъци и от двете страни ..едните плюят родината си и възхваляват друга държава въпреки че са я виждали само по телевизията ,при другите основния проблем е комунизма и семейните ценности възпитанието....Но да вметна че съм на 25год. израснал съм сред Българи учил съм сред Българи работя с Българи иии това за което споменаваш ти не съм го усетил от здраво мислещи хора (във всяко стадо има черна овца)..
15
3
 
4
 
! Отговори
DenizMolitor преди 7 години
До 19 ...Приятел , не е правилно да се обвинява Българския народ заради действията на една престъпна система..По твоя логика трябва да мразя и руснаците ,понеже имам и Татарска кръв ..и като се замисля за 18 май 1945 Крим ...ха ..Въпрос към теб - Възхваляваш империята която бащата на Турция -Мустафа Кемал Ататюрк премахна ?!? Премахна халифата след 623 години съществувание. Въведе григориански или светски календар...а закона за шапките говори ли ти нещо ?
14
5
 
6
 
! Отговори
иван преди 7 години
До ТуркКакъв турк си, като мислиш и пишеш на БЪЛГАРСКИ! За твое съжаление, и въздухът който дишаш е Български! А дори посочената за велика империя е била османска, не и турска. Дишай дълбоко, полезно е за мозъка.
13
3
 
8
 
! Отговори
з н а й к о преди 7 години
За втори път срещам тук коментар от ник-DenizMolitor, впечатлен съм!Но по аватарчето и ника, подозирам че коментарите са от двама, даже съм сигурен. Залагам си главата, че е така.....под душа де:))))
12
4
 
20
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
До DenizMolitorАз винаги съм казвал, че уважавам тия които си уважават родината, независимо от произхода им. Презирам безродниците, презирам турците които плюят родината си България въпреки, че са родени тука. Презирам и българи които биха предпочели Русия да е добре за сметка на България, и плюят по България само и само да се харесат на руснаци.....
11
3
 
10
 
! Отговори
До пещерата 7, 9 преди 7 години
Ти по- добре виж и прочети, а после усмисли коментарът на Deniz, момчето има сърце да говори това което мисли, а не е като теб мисля да плюе по ръката която го храни, и то анонимно!
10
2
 
10
 
! Отговори
акуд преди 7 години
ердоган съсипва светска турция
9
6
 
30
 
! Отговори
DenizMolitor преди 7 години
Приятелю , ти хубаво не си в България и т.н. ..айде теб те разбираме долу горе ..но не разбирам част от Българските граждани етнически Турци , Аз също съм Турчин ..но не разбирам следното ...родили сме се живеем в тази страна и говорим хвалим как Турция е била по по по и плюем по родната България...мен какво ме топли колко добре е било то в Турция Унгария или Мароко ...след като моята родина и страната в която живея е България !
8
6
 
4
 
! Отговори
do 11 преди 7 години
До Planet of the apesvupreki vsicko tova fakta e che Turciq e na svetlinni godini po nepred ot Bulgaria tova go znae celiq svqt samo zaspaliq bulgarski narod ne iska da go osuznae tezi problemi koito suzdavat na Turciq ako gi suzdavaha za Bulgaria ne mi se misli kade shtqhte da ste :( i ne jiveq v BG
7
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българин разбира от държавно управление колкото маймyнa от квантова механика! Иначе как може да си обясним факта че българите само за една седмица я съсъпаха и изкензаха до върха на комина държавата, подарена им от руснаците миналата сряда?!
6
4
 
7
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Красивите жени работят, защото има какво да покажат, грозните с мустаци метат улиците.
5
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турция се връща в тъмните векове благодарение на ислямисткото диктаторче и приятел на Путин.
4
3
 
12
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Глупава държава!
3
1
 
12
 
! Отговори
Фатмак преди 7 години
Я бегом всички да служат. Каква е тая разглезена младеж
2
0
 
8
 
! Отговори
Педератора преди 7 години
Е мо дераст
1
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извикайте ББ да нареди: "Край на безобразията" и проблемър ви е решен.Тиквата спря стачката на гръцките фермери и дигна блокадата им, та един турски терорист ли няма да спре? В Боко ни е надеждата срещу терористите. :))(И в Бъчварова, де!)