Обама за последно, част 2: Сбогувания в Twitter

Благодаря ви за всичко... прощалният му пост – най-популярният
12 яну 2017 14:00,
34
Обама за последно, част 2: Сбогувания в Twitter

Почти цялото дигитално наследство на настоящия президент на САЩ Барак Обама ще бъде архивирано. Но най-вероятно прощалният му пост в Twitter ще остане най-популярният, откакто съществува акаунтът му, предава CNEТ.

Още по темата

"Благодаря ви за всичко", пише Обама. "Последната ми молба е същата като пръвата. Моля ви да вярвате - не в моята способност да създам промяната, а във вашата собствена", написа президентът, който скоро ще прехвърли акаунтът в ръцете на Доналд Тръмп.

Прощалната му реч също беше широко коментирана в Twitter, от звезди като Мадона, Стивън Кинг, Рийз Уидърспуун и още много, които също се сбогуваха с президента Обама.

Досега най-популярните туитове на Обама са за узаконяването на еднополовите бракове, високата цена на поддържането на затвори, инцидентът с училищния часовник на Ахмед Мохамед, както и самото присъединяване на президента в Twitter.

Президентският акаунт @POTUS има повече от 13 милиона последователи, а личният - @BarackObama - над 80 милиона, отбелязва Асошиейтед прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Dunda преди 7 години
Ах, чак пък и "прощална носталгична реч на Обама". Как може да сте толкова сляпа и ***! Малко се огледайте наоколо и не проливайте незаслужено сълзи!!!
20
1
 
1
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Обама и протежетата му баба Килъри и баба Меркел, Камерън и Оланд докараха такава "промяна", че светът, САЩ и Европа още дълго ще се наложи да сърбат попарата им!Подпалиха Бл.Изток, създадоха чудовището ИД, кризата с "бежанците и последвалите ги терористични атентати!Едноетажна и провинциална Америка се пробуди от летаргията си и му би дузпата на протежето му Килъри и това на неолибералната световна клика пращайки ги на три букви в гората.Bye, bye...,твойта....... и никога повече!
19
1
 
3
 
! Отговори
сбогом преди 7 години
Сбогом ***.Сбогом Хилъри/Моника/
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кюнеца за последно да се спасява, ама още зор ще види.
17
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
СЕГА ЕК ПО ПРАВАТА НА ЧОВЕКА МОЖЕ ДА ГО ПРИЗОВЕ КАТО ОБВИНЯЕМ ЗА ХИЛЯДИТЕ ЖЕРТВИ В СИРИЯ ЛИБИЯ ИРАН ИРАК УКРАЍНА---ДЪРЖАВИ В КОИТО САЩ СА СЕ НАМЕСИЛИ БЕЗ НЯКОЍ ДА ГИ Е КАНИЛ ---ОБАМА ---ЧЕРНИ СТРАНИЦИ В ИСТОРИЯТА НА МНОГО НАРОДИ
16
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дали ще е Обама или Тръмп , любимците ми Сорос и Бъфет ще видят сметката на Рашка ... и тя ще стане колония , много скоро ... мощта на САЩ е в 100тици пъти .. 1во - БВП , 2ро - 1 самолетоносач на Рашка тип изригващ вулкан срещу десетки на САЩ и най-модерния в света Джералд Форд
15
1
 
11
 
! Отговори
1 преди 7 години
Този направи две неща за целият си мандат:1. Шоу.2. Няколко войни.
14
1
 
9
 
! Отговори
Циник преди 7 години
И още има ***/чки , които се възхищават на този *** с африкански корен! Тцъ...тцъ...тцъ...и друг път съм го казвал, но ще повторя пак - дуото Бонгомен , и Мурксул-ханъм разкатаха фамилията на Европа, и половината свят! Откровено му желая на този докато е още жив - да чете в новата история - какъв престъпник беше всъщност!
13
10
 
1
 
! Отговори
Мигрант преди 7 години
Евала на Обама за едно - " Ако ви бях обещал това , което направих за тези години , можеше и да не го направя , но е факт , че убихме Терорист Н1 " " ... казва какво е направил , след мандата , а не като нашите обещават преди това и нищо не правят паляците .
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Барак Хюсеин Обама и Хилъри Клинтън - ето на кои можем да благодарим за ислямското нашествие в Европа. Също така и тея Майдани баха организирани и финансирани с американски средства. Благодарение на тях (и слугата им Меркел естествено) сега имаме разединена Европа, отново се строят стени, възход на радикалисти и нашествие на ислямисти.
11
2
 
9
 
! Отговори
даааааа преди 7 години
До Надя НиколоваДа права си,изключителен убиец.
10
20
 
3
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Изключителен човек!
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Айде мъната бе! Га яде кифтета не ревеше! Сега сълзи проливаш! Да ти се не види и печката!
8
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обама дай ми мишел да я поборя малко, голяма шоколадова сладурана..
7
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ще липсва определено, не беше лош президент.Сега онзи излезналия от анимацията за Семейство Симпсън има да прави гафове...
6
4
 
21
 
! Отговори
помнете преди 7 години
Май някой забравиха какво каза вчера Тръмп на пресконференцията си,той ясно каза администрацията на Обама стой зад създаването на ИД!?
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
I Toto i toi ne sprq da se sboguva Areeee arividerci
4
3
 
21
 
! Отговори
там преди 7 години
Да гориш в ада убиец и терорист.
3
2
 
22
 
! Отговори
wild horse преди 7 години
Същия ревльо,като нашия - май са от една люпилня,еднакво бездарни,еднакво неадекватни. Бай,бай ще те виждаме в зоопарка
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Достатъчно кръв проля.