Тръмп на крака в ЦРУ! Захапа US медиите

Връща се към ежедневната си работа след ден на критики
22 яну 2017 11:50,
29
Тръмп на крака в ЦРУ! Захапа US медиите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който прекара първия си пълен ден на поста в критикуване на медиите заради отразяването на церемонията по встъпването му в длъжност, ще прекара днешния ден в занимание с по-рутинни въпроси, предаде Асошиейтед прес.

Прессекретарят на американския държавен глава Шон Спайсър заяви, че Тръмп ще присъства на встъпването в длъжност на високопоставени служители и след това ще даде прием за сътрудниците на правоприлагащите органи и екипите за спешна помощ и пожарната, които бяха на работа по време на церемонията по неговото встъпване в длъжност в петък. Той ще празнува и 12-ата годишнина от сватбата си.

Макар Тръмп преди това да заяви, че за него понеделник е истинският му първи ден на поста, той даде да се разбере, че спарингите с медиите ще са определящ аспект за управлението му.

По време на вчерашната си визита в щабквартирата на ЦРУ, която имаше за цел да прокара мостове към служителите на разузнаването, той говори за "нечестни" журналисти и същевременно силно преувеличи броя на хората, присъствали на официалната церемония по встъпването му в длъжност.

Преди време Тръмп и ръководството на ЦРУ размениха остри реплики по отношение на разкритията, че руски хакерски атаки са повлияли върху резултатите от президентските избори в Съединените щати.

В изказването си пред служителите обаче новият държавен глава отрече да има проблеми с разузнавателния орган.

Той за пореден път хвърли вината върху медиите, като изтъкна, че създават погрешно впечатление.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Валентин 14Валентин е казал една глупост.
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да му вярваш на този. Преди една седмица ги обиждаше че били нацисти, а сега им се кълне в любов. Пълен клоун. Чудя се как не можете да го разберете това.
19
4
 
2
 
! Отговори
Бай Рашо преди 7 години
Надявам се президента Тръмп да удържи фронта и да не се огънепод напора на оформилата се срещу него "международна мафия",която продължава да трупа милиарди долари на гърба на бедния народ и в момента смята че той заплашва нейните интереси !
18
6
 
14
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 7 години
Брава. Той какво направи разбраяхте ли. Открехна завесата и в момента чака дружно да я отместим за видим светлината по ярко. Затова страхуващите се от светлината така грозно грачат и плашат. Чели ли сте приказката за оловния войник, къртика и принцесата и лястовицата.
17
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
отива на крака в тази терористична организация защото с нея не трябва да влиза вконфликт вьпреки че е назначил нов директор
16
1
 
6
 
! Отговори
J преди 7 години
До 14Валентин ! Извинявай :-)
15
1
 
7
 
! Отговори
J преди 7 години
До 14:Много добре казано Валинтин !
14
9
 
32
 
! Отговори
Валентин преди 7 години
Обзалагам се, че ако Тръмп беше кандидат-президент на България нямаше да го изберем. Не защото нямаше да е най-добрият кандидат. Просто сме овце дето блеят в ТВ екрана и дават власт на медиите, а те от своя страна я монетаризират. Сами сме си виновни за всичко.
13
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Естествено пак ни фокусират върху 20 сек., в които Тръмп "захапал" медиите. А от останалата 15 мин. реч в която той и ЦРУ се хвалят един друг - нито дума! Защо ли?? Ами истината не е удобна за аудиторията и затова се спестява. Да ама не може това да продължава вечно и ни очакват големи сътресения в бъдеще!
12
3
 
35
 
! Отговори
до 3 преди 7 години
Ти май съдиш по нашите политици. Тръмп е бизнесмен до мизъка на костите. Той не влиза в политиката бедна мишка, за да излезе като угоен ***. Той е милиардер и има мислене на милиардер, няколко пъти е фалирал, но е започвал пак. Този човек не се плаши от нищо и еда ли е влязъл във властта, за да краде народа си. Супер смешна идея. Не е професионален политик, но хората го избраха и дано е за доброто на цели свят!
11
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да ме убият не разбирам какво искат част от техните медии - реално са 2 вестника NYT + WAPO и 2 телевизии NBC+ ABC, нито тези крещащи по улиците. Там гей и лезбийките имат повече права от нормалните хора, сега и тези трансгендерите им разрешиха да ползват която искат тоалента, . Какъв им е проблема? В момента в САЩ най лошо е да си бял семеен мъж.
10
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Медиите в България свалиха Орешарски. Навсякъде медиите работят за определени интереси.Тръмп спечели благодарение на американския дух и жажда за успехи. Съобщенията му в социалните мрежи лесно събират популярност.
9
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те медиите създават само проблеми. Така е и в България.
8
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименоя човек още не е встъпил в длъжност и се изпокара със всички възможни институции. Медии, разузнаване, малцинства, женски организации, артисти, певци и т.н.------------------тоя човек още не е встъпил в длъжност и всички гореизброени либерастки издънки гракнаха срещу него по нечия заповед.
7
3
 
44
 
! Отговори
От 4 до 6 преди 7 години
Какво ти мислиш за моя коментар не ме интересува, ама никак ;) .А до няколко месеца, като ти свършат дотациите, няма и да те видя тук.Успех на Тръмп и дано спомогне за нормализиране на обстановката в света.
6
48
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Усещам"Успех на Тръмп и дано най-сетне изкараме поне пет годинки без " локални " войни"Обама за 8 години никъде не направи локални войни, но ги направи Путин. Смяташ ли че сега света е по-добър отколкото преди 8 години? Защото аз съм на противното мнение т.е. усещането ти е погрешно.
5
46
 
10
 
! Отговори
Нещастник преди 7 години
Щом медиите са му проблема, тоя вече го пишете история....
4
5
 
37
 
! Отговори
Усещам преди 7 години
че цялото ръководство на ЦРУ ще се оттегли по здравословни причини, а техните малки сладки " RED SEA TRADING COMPANY " и безброй други ДМА и сие ще поизчезнат в посока от ЦРУ в частният джоб на Тръмп.А всички знаем как слушкат службите без парички ;) . Успех на Тръмп и дано най-сетне изкараме поне пет годинки без " локални " войни, пет годинки на мир и паричките за " локалните " майдани да отида в честният работещ гражданин.АМИН!
3
53
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е американската версия на Боко-тикватам арогантен, *** и крадлив до безумие."Връща се към ежедневната си работа след ден на критики" .....а именно, крадене му еежедневното му занимание.
2
46
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя човек още не е встъпил в длъжност и се изпокара със всички възможни институции. Медии, разузнаване, малцинства, женски организации, артисти, певци и т.н. Медиите никога няма да му простят арогантното и просташко поведение към журналистите. Успя да влоши връзките с Япония, Китай, Канада, Мексико, ЕС и който още се сетите. Единственият му приятел остава Путин. Докога ли?