Четири жертви на силната буря в южната част на Калифорния

Бурята е най-силната, поразила през този сезон щата
19 фев 2017 12:27, Красимир Ангелов
4
Четири жертви на силната буря в южната част на Калифорния
Снимка: БТА

Силната буря, която връхлетя южната част на Калифорния, отне живота на четири човека, предаде агенция ТАСС.

По данни на телевизия ABC двама души са загинали при различни пътнотранспортни произшествия в Сан Диего. По-рано бе съобщено, че в окръг Шърман оукс дърво е паднало върху частен автомобил и в резултат на удара е загинал намиращият се вътре мъж. В друг район е намерен загинал, чиято кола се озовала в наводнена канавка.

Бурята, както изглежда, ще е най-силната, поразила през този сезон Южна Калифорния. Тя може да се окаже и най-силната в района от януари 1995 г., посочи Националната метеорологична служба.

Лошото време стана причина и за отмяна и закъснение на полети на международното летище на Лос Анджелис.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: калифорниябуря
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
0
 
! Отговори
Един българин преди 7 години
Във връзка с това по CNN показаха една огромна дупка на пътя, поради бурята, мисля че беше в Сан Франциско. Толкова огромна, че вътре падна цяла една кола и от нея извадиха жена която я е карала, жива и здрава беше, което е добре.Такава дупка и ние си нямаме! И ако не беше репортажа по телевизията, никога нямаше да видя дупка извън България. Обиколил съм какви ли не държави по света, е дупка по пътищата не видях никъде, само в България. Ама тая си я биваше, поне четири метра беше дълбока!!!