Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!

Републиканец призова Тръмп да накаже Русия за намеса в изборите
19 фев 2017 16:00,
527
Красноречие от US сенатор: Да сритаме Русия!
Снимка: архив Reuters

Американският сенатор републиканец Линдзи Греъм призова днес президента Доналд Тръмп да накаже Русия заради предполагаемата й намеса в президентските избори в Съединените щати през ноември, предаде Асошиейтед прес.

"Конгресът на САЩ трябва да направи така, че да има последици за Русия", призова Греъм на Мюнхенската конференция по сигурността. Той използва нецензурен език, казвайки, че "2017-а ще бъде година на сритване на Русия в задника в Конгреса".

Греъм, един от лидерите на републиканците в Сената, обяви, че възнамерява да внесе предложение за нови антируски санкции, и увери, че мярката ще получи повече от 75 гласа "за" в 100-членната горна камара на Конгреса.

Според представители на разузнаването на САЩ Русия се е намесила в изборите в полза на новия президент, който спечели като кандидат именно на Републиканската партия, включително с хакерски атаки срещу Демократическата партия, отбелязва АП. Русия отрича тези обвинения. Руският министър на външните работи Сергей Лавров направи за последно това вчера, казвайки в Мюнхен, че "не вижда факти", припомня БТА.

Американски сенатори републиканци планират да внесат законопроект за налагане на нови санкции и срещу Иран, обяви още Линдзи Греъм, цитиран от Ройтерс.
Греъм, член на комисията на Сената за въоръжените сили, се аргументира с нарушаването от Ислямската република на резолюции на Съвета за сигурност на ООН като извършва опити с балистични ракети и дестабилизира Близкия изток.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


527
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
300
0
 
4
 
! Отговори
Сапа преди 7 години
US ***! Никога не сте можели и няма да успеете да сритате Русия. Като сте толкова оправни защо не спряхте т.нар. "намеса" на Русия в изборите ви. Тука и ядрените ви плющовички няма да ви спасят. Самзабравили се некадърници.
299
2
 
1
 
! Отговори
Така е преди 7 години
Съгласе , от давна заслужават...
298
2
 
3
 
! Отговори
Наблюдение на Хитлер преди 7 години
Ако ритнеш мечката - ще ти откъсне краката.
297
2
 
2
 
! Отговори
Скарлет преди 7 години
Днешният американски елит е по эле и от брежневската партийна номенклатура, от епохата на эастоя!!!:-))) Либералният сатанински вариант, който САЩ се опитват да наложат на цялото човечество е стопроцентов - сатаниэъм!!!
296
0
 
0
 
! Отговори
0 преди 7 години
До Анонимен че тогава къде има бъдеше ?в лудницата ли ?
295
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
как се рита най силната армия в света може да обясни само кравар със женско име
294
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
русия няма бъдеще
293
1
 
7
 
! Отговори
0 преди 7 години
да продължавата все така да сритват Русия .САЩ-една бананова ребулки останала без банани.На всичкото отгоре мъгъщото НАТО наистина притиска и удря Русия-как става това .Ами три пъти годишно се събират в едни зали четат лирични памфлети и накрая си правят обща снимка пред съЛбилите с целувки уста в уста.ТАКЪВ ГЪРЧ НАИСТИНА НЕ СЕ ИЗДЪРЖ. А Русия трябва да вземе още мерки зада не се напикае от смях.
292
4
 
3
 
! Отговори
До американец преди 7 години
ПРОЧЕТЕТЕ МЕМОАРИТЕ НА ЧЪРЧИЛ ЗА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА .Да чета за някакъв алкооооохолик който не е спирал да пие по цял ден.Пиел е по 3 гааааалона уиски всеки ден и е говорил ПООООСТОЯННО някакви глупости за зеленчуковата си градина. Въобще не е разбрал, че се води война в Европа. Като са го питали по някакъв въпрос за войната той саааамо за градината си е говорил.НЕ НАПРАЗНО ЗДРАВНИТЕ И ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ ЗА НЕГОВОТО СЪСТОЯНИЕ БЯХА, ОТНОВО, И СА ЗАСЕКРЕТЕНИ ЗА ОЩЕ 150 ГОДИНИ.
291
1
 
11
 
! Отговори
unufree преди 7 години
Много хора преди тези кравари са сритвали руската мечка по ***.Всичките от тях късно осъзнават, че са направили огромна грешка.
290
9
 
2
 
! Отговори
слава на НАТО преди 7 години
Ако се водеше войната от *** платени от руското посолство-Русия ще победи защото НАТО-вските държави не плащат на такива ***..ха.ха Самото дрънкане на железа и всекидневни новини за руската мощ и "качествена" военна техника(на Запад това се пази в дълбока военна тайна) предполага че голите и босите руснаци сами не са уверени в себе си.Затова наблягат само на пропаганда и психологическа война.
289
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След Путин Русия ще се разпадне на няколко държави, като тази в еврооейската част ще кандидатства за членство в ЕС и НАТО.
288
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До един там Казано просто Викинга Свендослав има нещо като прото държава държава ОТ Питербург до 4ерно Море -там има сякаква славянска зг,ан Която редовно продава и в робство Киев е центъра -- Московия е някакво Село Което след Векове си купува правото да събира Рекет за Монголския си господар -Укрепва и се развива като Друг Център И след Като Иван Грозни Изгаря Нов Город и продава населението в робство Се заражда една азиятска крадлива и лъжлива деспотия която носи Името Русия
287
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако Русия наистина е наклонила везните в американските избори,то това значи че е много по-напреднала технологично от Америка и Европа!А нали доскоро соросоидчетата квичаха че била държава-бензиностанция.Е кое от двете е вярно?
286
0
 
9
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Има една приказка че като ти излезе име че сестра ти е ***, после отиди да обясняваш че нямаш сестра.Че окепазяването на Тръмп протече по същия начин. Първо пущат слух че хакери са се намесили, а после за да се разчуе още повече, отричат.Аз също не мисля че са успели да направят нещо съществено с компютрите.Освен разбира се с тъпите и враждебни коментари като в българските вестници.Аз на мястото на Тръмп бих се възмутил и бих ги наказал за това им деяние.
285
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox отли4но знам 4е Балдуин я има 4000 я не а Калоян е с 45 000 Въпо са е 4е Тевтонците общо 52 рицари и хората на Дорпатския Епископ са макс 1500 срещу 30 000 руснаци новгородци и съюзници на Леденото Побойще и пак изколват към 8000 рашки- А отре4и де
284
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox Гадно а замина ви бойната руска слава под Българския нож - а конкретно Пе4енегите на Кузя по правилно- ПАЦАНАГИТЕ-само название - Знаеш какво е Баджанак на Български - са в процес на асимилация в БГ народноста поне в същата степен в която Викингите на Свендослав са в славяно руската
283
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox Пе4енегите на Кузя- този със Свендославовата тиква - СА- Тертероба - конкретно тя става 4аст от БГ народноста ина4е е имало към 15 пе4енешки орди
282
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До velikoRUSortodox какво е морален победител ? Свендослав и варягите му събрали славянския *** обрали де що има наемен Викинг роднина от Скандинавия Дошли да Грабят мародерствали на пред на зад Изяли боя от - армията на Бледата Смърт - Българите ги изклали на връщане направили си 4аша от Свендославовата тиква - Русия се разпаднала на 29 княжества и толкоз
281
1
 
3
 
! Отговори
един там преди 7 години
До анонимен 427,Чакай малко сега, нали българските западнопоклонници твърдяхте, че днешна Украйна е наследник на държавата на Свендослав! За какви рашки ми говориш? Нещо май напълно взехте да оплитате конците!