Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова

Притесняват ме жени, които се правят на мъже, заяви той
Обновена: 26 фев 2017 11:26 | 26 фев 2017 11:15, Александър Попов
617
Борисов поиска прошка и подхвана БСП и Нинова
Снимка: Булфото, архив

Бойко Борисов поиска прошка "за неволните си грешки" по време на откриването на осмия Зимен университет на МГЕРБ. По думите му - негативните мисли и омразата пораждат болести и напрежение.

Веднага след това той захапа основния си опонент на предстоящите избори - БСП.

Още по темата

"Целта не е само да победим на изборите. Целта е да не се стигне до катастрофа, която ще се случи, ако БСП спечели вота", категоричен бе лидерът на ГЕРБ. Той определи "червените" като царе на манипулацията.

"Тази партия е минала през всякакви етапи - от това да взривява църкви, през това да праща хора в Белене, до това да прави няколко национални катастрофи", допълни той.

Борисов се пошегува и с Нинова.

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място".

"Цял живот съм считал, че съм патриот и съм готов да умра за държавата - доказвал съм го многократно. Но думата "патриот" вече е иззета. Същата съдба има и думата "реформатор", затова не знам какво остана за нас от ГЕРБ. Но ние сме предвидими и хората знаят какво можем да направим", добави Борисов.

Според него в момента в държавата са се развихрили контрабандистите и каквото и където може се продава без фактури.

"Само за тези два месеца, в които не сме на власт, положението е страшно. Ако продължи това правителство, което между другото май няма да може да се справи с изборите, ще дойде време да не бъдем толкова толерантни. Така както те ни зададоха безпардонен, реваншиски и нагъл тон. Въпреки че аз вярвам, че силата на нацията ни идва от това, което пише на парламента", поясни Борисов.

Той добави, че това, което ГЕРБ е направила по време на своето управление, е само за гордост. "То е само за хубавото на хората. Убеден съм, че нашите опоненти от демокрация, от феърплей, от жестове не разбират", коментира още Борисов.

Националният интерес на страната е да управлява ГЕРБ, защото постигнатото за няколко години е без аналог през последните десетилетия, заяви пък евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков. По думите му, в предизборните програми на партиите в България се наблюдава голям популизъм. "Изборите трябва да са надпревара на мотивация, но виждам, че се залага много на манипулация", подчерта Новаков.

Според него ГЕРБ мотивира хората, а БСП ги манипулира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


617
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
419
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Притесняват ме жени които се правят на мъже"А мен ме притесняват мъже които се правят на мъже
418
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям страх го тресе този наглец. Щяло катастрофа да има ако ГЕРБ не спечели..Заплахи,обиди, простотия са предизборните обещания на ГЕРБ.Само БСП е в устата им.А истинските въпроси са други.Например КТБ и взаимозависими ли са Борисов и Пеевски? Ще има ли отчет за санирането с цифри? Като вдигнете заплатите на учителите, ще вдигнете ли пенсиите на нашите родители? Главният прокурор?Лукарски какво свърши? Има ли такова министерство в Германия примерно? Дайте ги тези разходи за болните и умиращи.
417
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а мъже който се правят на жени не те притесняват ааа, или ти харесват такива
416
1
 
1
 
! Отговори
данъкоплатец преди 7 години
КАТО СЕ НАПРАВИ ПОДПОР НА ХОРАТА, КОИТО СА В ГЕРБ В ПО-МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ ОТ СОФИЯ, ПОВЕЧЕ ХОРА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ. С ТАЯ ПОДРЕДБА НА ЛИСТИТЕ НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ.НЕ МОЖЕ ХОРА, КОИТО ОСВЕН ОБЛАГИ ЗА СЕБЕ СИ ДА НЕ НАПРАВЯТ НИЩО ЗА ГРАДА И ДА СА ВСЕ ПЪРВИ......
415
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен-550 Симитли ,Симитли,ти си нашата гордост.
414
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И "мъже", които се държат като жени ни притесняват.За какво са тия предсрочни избори?
413
2
 
11
 
! Отговори
Влад Цепеш преди 7 години
30 000 гербави на кол и България ще се оправи!
412
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ! Другите не стават.
411
14
 
4
 
! Отговори
Бай Хей преди 7 години
А Курнелията се опитва да се държи по американски - агресивно, с холивудска усмивка (нищо, че си личи фалша) и с престорена увереност на победител. Само че България не е Америка и май и тя не е чела ".Андрешко"
410
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бай миле. Написах, че си ИЗЗРОД, ама го точкуваха - нищо, сега знаеш.
409
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бай миле. А ти си *** и си го знаеш, нали?
408
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
...ше му мине на Боко ,ха,ха,хаааааааааааа...Ше му озрее акъла ---ако ли не , Ердоган ше го научи , как стават тия работи...
407
5
 
19
 
! Отговори
Американ преди 7 години
ГЕРБ си изпяха песента и почнаха да са по-скоро вредни. Бойко май не го усети това преди да си подаде оставката.
406
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
pak e proveril na Lilitu Pavlovska prostata, ops, ama ona ne e li grajdanin. aku ni e grajdanin na4i pa e brkal u debrite na dupkata obikolena s lisei na potna koja. da mu e sladko -deka brka se na gumenetki da mirise i na fkus bel 4ervei da se radva
405
4
 
10
 
! Отговори
БАВНО ЗРЕЕШ БОКО ... преди 7 години
Султана Наел един Боец, да прекера керван със ценен товар през пустинята.Обаче ги хващат 40-разбойници.Като разбират кой е Главния охранител--всички му се изреждат на пангара.Накрая, на Охранителя му писва , скача и ги избива всичките 40-разбоиника и закарва кервана до Двореца!Там разказал случката на Султана .Султана го изслушал и накрая му казал-ЕТО ТИ ПАРИТЕ -УВОЛНЕН СИ!-Защо , Господарю ?--попитал Боеца.-ЗАЩОТО НЕ МОГА ВСЕКИ ПЪТ ДА ТИ НАМИРАМ ПО 40-ЧОВЕКА ДА ТЕ КЕЦАТ -ТА ДА СЕ БИЕШ!
404
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До колебаещ се: Пич, това твоето е Стокхолмски синдром.Да, човекът е мафиот, да, дава и изпълнява поръчки на мафията, ама е добро момче.Те всички мафиоти са чаровници.
403
3
 
5
 
! Отговори
БАВНО ОЗРЯВАШ , БОКО преди 7 години
ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРА , ЧЕ КОМУНИСТ ОТ ФЕЪРПЛЕЙ , ТОРЕРАНТНОСТ И ДАДЕНА ДУМА НЕ РАЗБИРА...??!АКО , НАИСТИНА , ЧАК СЕГА ГО РАЗДБИРАШ....МНОГО ЩЕ ИМА ДА ПАТИМЕ , БРАТ....!!ИМА ЕДИН ВИЦ ЗА ,ЕДИН БОЕЦ ..КАТО ТЕБЕ НАЕТ ДА ПРЕКАРА КЕРВАН ПРЕЗ ПУСТИНАЯТА:--/следва/
402
12
 
3
 
! Отговори
колебаещ се преди 7 години
Два пъти му подливат вода и подкопават , въпреки, че по душа го усещам като "добро момче", изглеждайки физически изглежда груб. Чудя се, дали да не му дам трети шанс ... усещам една насочена несправедливост и целенасочена агресия, а той го усещам, че вътрешно не е лош човек. Което не може да се каже за претендиращите на неговото място.
401
4
 
18
 
! Отговори
Този вече е... преди 7 години
с шизофренно поведение и трябва да бъде прегледан спешно от специалисти! Сутринта иска прошка, вечерта нарича част от народа "кръвопийци"! Колко обезумял трябва да е, че да използва тази дума и то на днешния празник? Колко стойност има такава прошка? Колко стойност има такъв "християнин"? С лицемерното си "смирение" си мисли, че народът може да забрави, че той самият е комунист, както и 90% от партията му. Побеснял от паника ***!
400
1
 
0
 
! Отговори
Borinohotel преди 7 години
Nedei sa pritesniavai tolkova ve...Mustafata darpa vlaka - spasiava bulgariata...