Кола помете пешеходци в Лондон, петима ранени

Това е трети подобен случай за 24 часа
Обновена: 26 фев 2017 14:01 | 26 фев 2017 14:00, Александър Попов
44
Кола помете пешеходци в Лондон, петима ранени
Снимка: Twitter

Петима души са настанени в болница, след като автомобил излезе от платното и се вряза в група пешеходци в южната част на Лондон, съобщава британският вестник вестник The Daily and Sunday, цитиран от Фокус.

Към момента не е ясно колко сериозни са нараняванията на пострадалите.

"Полицията е получила и се е отзовала на сигнал за сблъсък на автомобил в стена и няколко пешеходци в 8:20 часа", обясни говорител на органите на реда в столицата, допълвайки, че полицията е в очакване на информация за състоянието на ранените.

Това е трети подобен инцидент в рамките на 24 часа. В германския град Хайделберг възрастен мъж загина, а други двама пострадаха, след като група хора бяха ударени от автомобил, управляван от въоръжен мъж. В Ню Орлиънс пък камион се вряза в празнуващи традиционния празник "Марди Гра".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: лондонкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
до ердоган преди 7 години
Западняка не бил свикнал с такива неща?Две Световни войни са тръгнали от запад.Този същия запад и западняци са колонизирали целия свят и са избили повече хора от всички други.Този същия запад е замесен навсякъде.Единствено българина не е свикнал с война и такива работи щото 45 години живя в концлагер,на хляб и сол,и не знаеше какво става по света.Смелите славни българи от едно време ги няма,голяма част от тях предпочитат да ги затворят пак в ведни концлагер,да не ги набие или убие някой.
27
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У Европата газят с автомобилите докато българите колят и ритат в корема деца.
26
5
 
1
 
! Отговори
Мунчо преди 7 години
Така ще е ,докато не се спре тази простотия да дават на пенсионерите да се качват зад волана... веднъж ми се случи в Лондон да помагам на един дядо да Се качи в колата си ...беше на видима възраст около 85.... какво да говорим повече
25
3
 
6
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
До Истински толерантенКАКВО ОЧАКВАШ ДА КАЖАТ ? КАКВО ДА НИ КАЖАТ ?ДА КАЖАТ :" НИЕ ГИ БОМБАРДИРАМЕ И ТЕ НИ ГАЗЯТ",ЗАПАДНЯЦИТЕ СА СЪС СЛАБА ПСИХИКА, ВЕДНАГА ЩЕ СКОЧАТ СРЕЩУ ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЯ, ИЛИ КАТО ДОЙДАТ ИЗБОРИ, ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА МИРОЛЮБИВА ПАРТИЯ,ЗАПАДНЯКА НЕ Е СВИКНАЛ НА ТАКИВА НЕЩА, СТРАХ ГО Е
24
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така става когато мразиш нормални, работливи и бели християни като българи, поляци и румънци, а си толерантен и приобщаваш ислямски главорези и джаггалски тарамбуки.
23
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брекзитът май закъсня.
22
12
 
7
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
До А беИ КАКВО Е ВЪЗРОДИЛ БАЙ ТОШО ? ИЗДАДЕ НЯКАКВИ ФАЛШИВИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ С ФАЛШИВИ ИМЕНА, И ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПРОВОКИРА ТАКИВА КАТО МЕН,И ВЪЗРОДИ ТУРСКИЯТ НАЦИОНАЛИЗЪМ,СЛУШИ СЕ 84-ТА , А 89-ТА РУХНА РЕЖИМА НА ТОШО, ПО КЪСНА РУХНА И ТОЙ , НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО НА ТОЗИ СВЯТ,УВАЖАВАЙ ХОРАТА , ЗА ДА ТЕ УВАЖАВАТ И ТЕ
21
2
 
1
 
! Отговори
... преди 7 години
До 25 , ами то доста бургазлии се преместиха в Лондон :д
20
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шофьорът трява да е някой от Бургас. Там газят наред - на пешеходни пътеки, на тротоари, няма празно, сега и в Лондон.
19
4
 
19
 
! Отговори
А бе преди 7 години
Накрая да не се окаже,че Бай Тошо е бил по-далновиден като е направил Възродителния процес!?Щото накрая май пак до това ще се стигне,ама много бели хора ще загинат дотогава....
18
3
 
8
 
! Отговори
ЕРДОГАН преди 7 години
В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ЛЕТЯТ ЗАПАДНИ БОМБИ,В САЩ И ЕВРПА ЛЕТЯТ БЛИЗКОИЗТОЧНИ КАМИОНИ И АВТОМОБИЛИ,НЕ СМЕ ИМАЛИ ОЧАКВАНИЯ ДА БЛАГОДАРЯТ И ДА ПОЧЕРПЯТ ПАСТА С НАТУРАЛЕН СОК ПОРТОКАЛ
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 21Слагай знамето във фейса, пали свещи.
16
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера се извърши двоен самоубийствен атентнат в Хомс дело *** умерените терористи финанисирани от САЩ и Брюксел. Загинаха 14 души. Но в медиите не се спомена. Атентатите извършвани от финансираните от САЩ и Брюксел умерени терористи се премълчават.
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пак в амок и пак лудо влюбен, само дето имена не се споменават.
14
0
 
15
 
! Отговори
Чарли преди 7 години
Аз съм Чарли!
13
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименЗа последните години християните избиха милиони цивилни мюсюлмани в Близкия изток и Ирак. И това ако не е тероризъм, какво е?
12
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, душевно нараненият Хасан решил да накаже християните. И защо да ги накаже, защото го приели, хранили и плащали разходите. Не може така, неверниците да живеят добре като за това да учили и работили. А шалвара да стои и хранят, да прави деца и да мрази. И за да им даде урок и покаже вяра в аллаха, забива колата в пешеходците и става герой??? Добър муслиман, нали никого не е заклал или разстрелял? Дал им е шанс. Мюмюн с широко сърце.
11
2
 
25
 
! Отговори
Нели преди 7 години
В Хаджи Димитър преди няколко дена един от отвя майка с две деца ама за това не пишете. По лесно е да преписвате от западната преса.
10
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хуманната религия Ислям ((( Тук в България 500 г клане , садизъм изнасилвания .. отвличане на малки деца за еничари пращани по късно да убиват собствените си родители и всички покрай тях .. Когато са събаряли Бастилията се е намерил Паисий та да ни напише историята , тогава са събаряли бастилията - а тук даже не са знаели да четат и пишат . Време на ренесанс в Европа , откриване на парната машина и електричеството - а тук кланета по време на Апрлското въстание . А Геноцида на 1,5 милиона армен
9
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе да няма някакъв християнски прзник тия дни, че масово ристиените изпадат в амок и газят на поразия?