Борисов за дебата с Нинова: Не сме гаджета!

Зове да сложат край на спора дебат с или без експерти
202

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

От няколко дни най-обсъжданият въпрос между лидерите на първите две политически сили - на ГЕРБ Бойко Борисов и на БСП Корнелия Нинова, не е политическата програма, с която ще печелят избирателите, а дали да отидат двамата на дебат на четири очи или с екипите си.

"Ние не сме гаджета двамата да си говорим. Добре и двамата ще си говорим, но да кажат и експертите, че не са спрени еврофондове и тогава на чисто да говорим. Наслушах се на приказки женски, че ме е страх, обичам жените, харесвам ги, но по женски акъл не се водя", отсече Борисов, след като по-рано днес Нинова пък призова хората да бъдат питани какво искат да гледат: лидерски дебат или експертни разговори.

Най-добронамерено предлагаме да се прекъсне този спор за дебата между мен и Нинова, който не е от полза на никой, каза още лидерът на ГЕРБ. Според него червената шефка иска да се говори, че него го е страх.

Борисов отсече, че единствената претенция, която има е да се покажат и министрите, които ще изпълняват управленските програми на двете партии.

Бившият премиер добави, че сутринта най-добронамерено се е обадил на Нинова с най-добър тон и ѝ е казал, че не е целта да се отвратят хората, а да представят кой какво ще прави. Според него проблемът не е 26 март, когато са изборите, а какво ще правят на 27 март.

"Как ще направим правителства. И в двата случая има нужда и от нормална опозиция, дай да направим нещо с добър тон, да покажем, че имаме възможности в различни алтернативи да се представим добре", коментира лидерът на ГЕРБ.

Той посочи, че неговите експерти са тези, които ще изпълняват програмата: "Помните преди години, когато мандата на БСП беше взет, и в техния мандат се създаде правителство, изведнъж дойде министър на финасите Петър Чобанов, премиер стана Пламен Орешарски. Преди няколко месеца когато гласуваме за Румен Радев и Илияна Йотова след него дойде кой - Огнян Герджиков, на здравеопазването министърът - от времето на Иван Костов и кой ли не. И уж не са БСП на власт".

Според него по този път, по който Нинова е тръгнала, той се е връщал няколко пъти.

"Конфронтацията и тази бруталност, която в момента шества в България, ще бъде с много тежки последици", предупреди Борисов.

Той се надява, че ще се ревизират отношенията между него и лидерката на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
фют преди 7 години
понеже той е "мъж". Какво мъжкарско има встрахливото му поведение!?
152
0
 
0
 
! Отговори
фют преди 7 години
Алоо, Борисов,*** ли си или се правишна такъв!? Какви гаджета!? Става въпрос за лидери. Или доброволно,без принуда заявяваш,че не си никакъв лидер. Какъв лидер може дабъде страхливец като теб? Нямаш дупце да сесрещнеш с ЖЕНА на политическия фронт. АТръмп имаше и победи. Доказа,че е лидер!Безда има опит в политиката за разлика от теб.И не забравяй,че на върха на Англия са ЖЕНИ.Кралицата и министър-председатела. А нашБойко,видите ли му е унизително да спори с жена,понеже той е "м
151
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хващам бас, че банкянския м....фон е ммого по-богат от Нинова, все пак жена му (дори и под приктитие) е Цветелина Бориславова, един от БГ олигарсите
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно Тръмп и Хилари Клинтън бяха гаджета, но дискутираха некоклкократно,е...и ***...ра е този Боко
149
3
 
4
 
! Отговори
1 преди 7 години
До Корнелия милионерка,a бедната тиква,колко собственост има,знаеш ли,щом толкова си отворен.
148
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЯВНО БОЙКО НЕ Е ЧАК ТОЛКОВА Т Ъ П, ЩОМ ОСЪЗНАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНАТА СИ НЕЗНАЧИМОСТ ПРЕД НИНОВА ЗА ДА НЕ ИСКА ДЕБАТ С НЕЯ. С ПРОСЛОВУТИЯ СИ СЕЛСКИ ТАРИКАТЛЪК СЕ ОПИТВА ДА ПРОБУТА ЦЯЛ ЕКИП ЗА ДЕБАТА ЗА ДА СЕ РАЗМИЕ ИЛИ СЛУЧАЙНО ДА НЕ СЕ ЗАБЕЛЕЖИ НЕГОВАТА НЕЕФЕЛНОСТ.ЗА ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ, БОЙКО, НИКОГО НЕ МОЖЕШ ДА ЗАБЛУДИШ.ПРИЗНАЙ СИ, ЧЕ ПРОСТО ТЕ Е СТРАХ ДА НЕ ЛЪСНЕ, ЧЕ ЦАРЯТ Е ГОЛ. /ИНТЕЛЕКТУАЛНО/
147
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
към 1234 и други "умници" като него:за разлика от банкянския хитрец г-жата нинова никога не е била член на БКП,та да бъде "колежка" на бАтко с гоЛемата вилица и още-стига с тези "комунисти"!комунист-милионер?!да бе,да!все едно папата да е мюсюлманин,пълни глупости!
146
2
 
15
 
! Отговори
х преди 7 години
знаем, че не сте гаджета, но сте лидери, което налага диспут на лидерско ниво, а не под прикритие. на цяла България стана ясно, че борисов го е шубе да се срещне с нинова. затова увърта и ръси простотии, както винаги.
145
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя политически тр'уп Тиквата кога ли ще стане и органичен такъв?
144
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този клип истински ли е? Да не е монтаж.Струва ми се ненормално
143
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извратеняци на клипа.
142
3
 
10
 
! Отговори
Даскала преди 7 години
Не сте и няма и да бъдете!Какви гаджета бре Борисов я бягай при внучето!
141
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Погледнете клипа как си подава ръката в устата на верните си кученца.Как лакомо целуват.... Е, ако ви е нормално това гласувайте за тиквата. Това по зле от комунизма.баси изкуфелите ГЕРБАДЖИИ.
140
7
 
14
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
ГЕРБ са глутница помиsри! След Освобождението по добър лидер на глутницата *** в България е нямало! :)) Страхливци! :)) Боко се уплаши от дебата с Нинова! Българите мразят Борисов!(пп. само *** може да гласува отновоза Премиер който два пъти преждевременно напуска премиерският пост тъй като е страхливец
139
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Вие не разбрахте ли/защото цяла България разбра/"Явно за теб цяла България означава *** ти братя, които подкрепят ДПС-БСП. А ние, които подкрепяме Бойко, сме мнозинство - нормални и добре образовани българи. Така е било и така ще бъде. След Освобождението по-добър лидер не сме имали, грехота е да не го изберем отново.
138
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е смешно и жалко как боиковистите успокояват,защитават ,дават акъл как да постъпи с тази "отвратителна харпия Нинова"без да помислят че се излагат.Вие не разбрахте ли/защото цяла България разбра/че божеството ви е некадърно да сглоби две сносни изречения камоли да участва в диспут.Тои е страхливец.Излага се и като футболист е гола вода.Такъв премиер не ни е нужен.Вече го видяхме колко струва.
137
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Избираме си Борисов! Все пак той видимо се ошлайфа в управлението. Там минаха доста новобранци, особено от комунистите на бе-се-***-то, Не искаме повече лаици, каквато е и госпожата с високото самомнение да се упражняват на народния гръб!
136
19
 
7
 
! Отговори
пешо преди 7 години
Отвратителна жена е таз ***. Не мога да преценя кой ми е по-отвратителен от нея и станишев.
135
1
 
4
 
! Отговори
Лука преди 7 години
До АнонименАман от подобни просташки "мнения"
134
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен152Боко е по-велик и от Тръмп и от Хилари!Какво са за него политическите традиции и политическа култура? Какво го интересува,че хората искат да разберат дали знае какво ще прави през следващите години,ако го изберат и как ще управлява?Дали е в състояние дори да възпроизведе,чуждите идеи за развитието на България,камо ли да ги осмисли и разбере!Който иска да гласува за него,аз за подобен елементарин,безотговорен,кух и манипулиран отвън субект няма да гласувам!