Анкара: В Европа се надига вълна от "туркофобия"

Говорителят на Ердоган иска нов митинг в Германия преди референдума
19 мар 2017 13:06, Анисия Иванова
144
Анкара: В Европа се надига вълна от "туркофобия"
Снимка: БТА

В Европа се надига вълна от "туркофобия", докато Турция посочва грешките на Европа, каза днес говорител на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, предаде Ройтерс.

По думите на говорителя съществува възможност за организиране на нов митинг в Германия преди турския референдум на 16 април. По повод изявлението на шефа на германското разузнаване, че опитът за преврат в Турция е послужил като повод за масовите чистки в страната говорителят каза, че това е доказателство за подкрепата на Германия за "терористичната организация", която стои зад преврата.

Той добави, че ако САЩ екстрадират Фетхуллах Гюлен, това ще подобри двустранните отношения, пише БТА.

Говорителят на Ердоган съобщи още, че Турция е страна, която се отнася приятелски с чуждестранните инвеститори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
4
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Много се радвам че Европа намразва Турция .ТАзи държава и тази религия нямат място на планетата Земя! Трябва и ще бъдат изкоренени и пратени по дяволите
103
1
 
2
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Чак пък "туркофобия". Смешници! Не се страхувам от ограничени, подвластни на някакъв с мания за величие и феодално мислене, хора
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 102 Ердоган''Турция иска да завладее Европа и успява постепенно да ислямизира и турцизира една голяма част от Европа. Джамии има вече навсякъде из Европа.''ТОТАЛНО СИ ЗАБЛУДЕН БРАТЧЕ!!!!Този, чрез който се нацвъкаха джамии и Ислямски училища и университети по европа и света, е Ислямиста Гюлен. Познай кой го кътка и пази и откъде са му мангизите!!!!!!!!!
101
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
PRAV SI ERDO SPI VYLNATA AKO MOJESCH AAXAAXAAXAAX
100
3
 
5
 
! Отговори
Русофоб преди 7 години
Ей, тоя да не види нещо от Путин!Сега ще ме изкарат и туркофоб.И то само защото обичам България (не мразя никого)!
99
1
 
11
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
До Йоханес Хан - еврокоЩе ви го кажа директно до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим.-----------------------------------------------------------бас държа, че това същото, се е говори още от времето на османската империя.Е, все още сме тук.
98
2
 
11
 
! Отговори
Хм преди 7 години
"В Европа се надига вълна от туркофобия"Еми крайно време беше!Макар че е още в зародиш.....
97
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турците не са европейци. В рамките на бившата Отоманска империя всички народи са изостанали. Факт.
96
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързам за България след българите!
95
9
 
6
 
! Отговори
фи преди 7 години
До Анонимен 104Туркофобията я насажда Ердоган..Дали ? Дали провокаторите на "туркофобията" сами нямат нужда от ЕрГолям?Каквато и да е истината, все повече се набива на очи, че християнството в условията на настъплението на "рогатия с опашката" се оказва слаба религия, не способна да устои на разрушението ... Така ли е?
94
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе да ви кажа, мъчих се да се сетя за някой ТУРЧИН да е измислил нещо в услуга на хората и обществото, света ..... ами, не можах да се сетя за такъв !? Ние може и да сме една шепа хора, ама поне сме дали на Руснаците и още други писмото, да пишат поне ! Дадохме им го, но тия пък сега пишат срещу нас ???
93
8
 
20
 
! Отговори
Извинявайте ама ... преди 7 години
какво ни предлагат тези като Ердоган и подобните му дето заливат Европа ?Ще си вземеш жена , ама ще си вземеш жена като змия в чувал / в бурка / ??? Това било много модерно при тях, традиция им било ???? Ще се гъзим по 10 пъти на ден Аллах да ни даде нещо ??? А у нас казват че лозето не ще молитва, а работа ??? Абе ???? Ние направихвихме света такъв какъвто и те не са си го представляли и пак .... ??? Кво става бе ? Кои са тези ??? Абе я .....
92
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Туркофобията я насажда Ердоган. Той има нужда от нея, с действията си цели да нарасне ксенофобията в Европа, но Холандия показа верния път и каза не на ксенофобията, но не и на либерализма. А Ердоган е говорител само на подменящите бялото с черното. Когато тоя говори гледайте откъде изгрява слънцето.
91
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимендокато бързаш, исмаиле аврамисяне, обиколи пешком и с кану през Япония, Хавай, Аржентина, Судан, че ти отминаха почти времето, времената и половината
90
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бързам за България след българите
89
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в eвропа се надига вълна от "туркофобия",...........кой каквото си надроби,това сърба.............а който сее вятър,жъне бури.
88
10
 
22
 
! Отговори
на пук на диктатора преди 7 години
Вчера Германия разреши във Франкфурт да се проведе митинг на кюрдите ,които са преследвани и избивани от Ердоган и турската асимилаторска машина ! Над 30 000 души излязоха по улиците на Франкфурт с лозунги - Ердоган убиец !
87
6
 
10
 
! Отговори
преди 7 години
(-_-) Гиджикли Ердоган ( Ердоган краставия )
86
5
 
8
 
! Отговори
Йоханес Хан преди 7 години
Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират. Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.
85
0
 
5
 
! Отговори
До 93 преди 7 години
Ти 100% си арменец, не си българин