Ердоган пак скочи на Меркел, прибягвала до "нацистки практики"

Турският президент видя "нова страница" в борбата срещу страната му
Обновена: 19 мар 2017 18:31 | 19 мар 2017 18:31, Веселина Йорданова
323
Ердоган пак скочи на Меркел, прибягвала до "нацистки практики"
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган обвини днес германския канцлер Ангела Меркел, че използва "нацистки практики", предаде Франс прес.

Още по темата
Отношенията между Анкара и Берлин се влошиха, след като германските власти не позволиха прояви на турски министри на германска територия по повод предстоящия на 16 април в Турция референдум за увеличаване на президентските правомощия.

"Когато ги наричаме нацисти, на тях (европейците) им става дискомфортно. Те действат солидарно. Особено Меркел", каза Ердоган.
 
Но точно сега използваш нацистки мерки, каза Ердоган (в обръщение към Меркел). 
 
Срещу кого? Срещу моите съграждани и братя в Германия и срещу нашите министри, които заминаха за Германия, за да участват в митинги в рамките на кампанията, каза президентът. 
 
Той изтъкна, че кризата в отношенията с Европа през последните дни е показала, че "е отворена нова страница в продължаващата борба срещу Турция". 
 
Маскен балът свърши, каза още Ердоган, обвинявайки Европа в подкрепа за терористични организации. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


323
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
9
 
22
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Много злоба срещу българите, явно спящите ислямистки клетки са се активирали. Ако аз напиша толкова простотии по адрес на турците, поста ще ми бъде цензуриран веднага. Чудя се къде ли е офиса на ***, в София или Истамбул.
129
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 148Е как да не станеш Ердоганист сред такива....
128
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма нито един народ в рамките на османската империя който да е изчезнал или унищожен. Дори напротив, всеки народ който се чувства достатъчно силен си направи собствена държава. Дори турците си направиха такава.
127
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган нещо напоследък се гласи за ролята на европейския Ким Чен Ун
126
1
 
8
 
! Отговори
Стария преди 7 години
Българите са особен народ, даже в пъклото котела с българите не се пази. Но, все пак е интересно да си българин а не ингилиз. Като поостарееш ще ги разбереш тия неща.
125
9
 
9
 
! Отговори
англичанин за Бг преди 7 години
..ако трябва да съм откровен, бих ги нарекъл сбирщина от *** *** в гръцкият смисъл на думата. Аз дори се съмнявам, че българският народ днес съществува. За мен българите са изчезнали и на тяхно място е останала някаква тълпа. Но не, това е неточно, защото тълпата има някаква обща цел, а те нямат такава, не, те дори не са тълпа. Не правете бизнес с тези хора, не общувайте с тях, унищожете ги. Те сами ще се предават един друг и ще съдействат за собственото си унищожение. Толкова са прости.
124
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМного ми е гадно да гледам как баба ми която се пенсионира на 67г. взема 200лв пенсия дава 100 за лекарства и после тъне в мизерия. А в същото време леля ми която се пенсионира на 47г. взема 2000лири пенсия и всяка година ходи по два пъти в Анталия, и от време на време праща пари на баба за да издържа - ГРАЖДАНКАТА НА ЕСА който говори против Ероган е против икономическия растеж на Турция
123
6
 
9
 
! Отговори
Уики преди 7 години
Англичанино, нищо ново под слънцето. Булгарос означава сбирщина на византийски.
122
10
 
12
 
! Отговори
англичанин за Българ преди 7 години
Българите, аз смея да твърдя, са най-простият народ на земята. Те даже не са народ, а сбирщина от прости хора, защото народността не е просто принадлежност към дадена географска територия, а съвкупност от общи цели, идеи и ценности, съвкупност от общи действия, целящи развитие на цялото общество, общи действия за реализиране на идеите и опазване на ценностите. Но това при българите не съществува.Аз използвам думата народ в техния случай, воден единствено от някакво благоприличие.
121
12
 
15
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До 167Аз също не го харесвах Ердоган, но живея сред тези ....туркомразци и фашисти! затова го харесвам вече! Ако Турция не е сила и ако не гледа на турците живеещи в европа като на братя един ден 1989 ще се повтори за пореден път, затова го подкрепям Ердоган и Турция!
120
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС ако беше далновиден щеше да приеме Турция още през 90те, преди Ердоган. Тогава целият този подем който изживя Турция при Ердоган щеше да бъде приписан на евроценностите което щеше окончателно да наклони и турското обществено мнение в полза на европейската ориентация. Така Турция щеше да бъде приобщена и нямаше да се стигне до сегашното състояние. Сега вече е късно. Турция осъзнава силата си и не иска да бъде зависима, а да води собствена независима политика, което и успешно прави.
119
3
 
9
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До Йоханес ХанЕто един умен човек
118
11
 
11
 
! Отговори
Йоханес Хан преди 7 години
Ще ви го кажа директно до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.
117
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС е добро място за слаби държави. Мястото на Турция не е сред слабаци.
116
2
 
10
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До АнонименАнглия с имперските наклонности се отказа от ЕС, какво да търси там Турция?
115
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На ЕС много и се иска на Турция да и се иска в ЕС. Да ама това морковче вече го няма.
114
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Маскен балът свърши, каза още Ердоган, обвинявайки Европа в подкрепа за терористични организации."===Така е, Ердогане, и другият маскен бал, в който се представяте за европейци и искате да влезете в ЕС, СВЪРШИ. При това СВЪРШИ ОКОНЧАТЕЛНО. Вече разкрихте какви сте, Австрия, Холандия, Дания и Германия открито заявиха, че не сте за ЕС и не ви искат. И преди да почнете пак да се сърдите като малки деца - сами си го направихте и никой не ви е виновен.
113
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТ"Едно знам в моя живот със сигурност- че потурчения българин(включително Доган)"Това ли са ви новите опорни точки - Доган е българин следователно е АТАКИСТДПС + АТАКА = политическа перверзия
112
5
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Едно знам в моя живот със сигурност- че потурчения българин(включително Доган) е най- лицемерното същество на тази земя!А такива сте за разстрел...уж милеете за България, а тайничко в мечтите си искате тук да стане турско един ден отново.Живял съм 15 години сред вас, мъррршиии потурчени .Знам как мислите!Перманентен бан ли се опита да ми наложиш, бе ***?)))
111
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Атакиста, а сюнета кога го стори? През онези 15 години или сега след сливането с ДПС?