Крим иска: Путин да е президент за цял живот

СССР никога нямало да се разпадне, ако Путин бил начело
Обновена: 19 мар 2017 09:20 | 19 мар 2017 08:58, Анисия Иванова
410
Крим иска: Путин да е президент за цял живот
Снимка: БТА

Подкрепяният от Русия премиер на Крим заяви днес, че Владимир Путин трябва да стане доживотен президент на Русия и че СССР никога е нямало да се разпадне, ако Путин е бил начело му по онова време, предаде Ройтерс.

Сергей Аксьонов направи това изказване в деня, в който се отбелязва третата годишнина от анексията на Крим към Русия. Премиерът на Крим заяви още, че Русия се нуждае от постоянно силно лидерство, за да се бори срещу множество външни заплахи.

"Ако нашият президент Владимир Владимирович Путин отговаряше за тези неща, когато СССР съществуваше, то съюзът нямаше да се разпадне", каза Аксьонов. Преди броени дни той каза, че Русия има нужда от монархически стил на управление.

"Владимир Владимирович трябва да бъде президент за цял живот", допълни днес Аксьонов пред руската телевизия Россия 24.

Същевременно с концерти в Москва и в Симферопол бе отбелязана третата годишнина от анексията на Крим, предаде ТАСС.

Точно преди три години на 18 март 2014 г. руският президент Путин направи обръщение пред Федералното събрание (руския парламент), в което уведоми депутатите за предложенията на парламентите на Крим и Севастопол за присъединяване на полуострова към Русия, пише БТА.

После премиерът на Крим Аксьонов, председателят на парламента на Крим Владимир Константинов и кметът на Севастопол Алексей Чалий подписаха договор за образуване на нов субект в състава на Руската федерация.

Церемонията по анексията се състоя в Кремъл. Преди нея на референдум в Крим мнозинството от избирателите се произнесоха за присъединяване към Русия, припомня ТАСС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
3
 
2
 
! Отговори
спинозен рустак до 3 преди 7 години
При нас СПИН неть, СПУН - есть.Синдром на Придобитата Умствена Недостатъчност
310
2
 
2
 
! Отговори
смерт Путина преди 7 години
да е президент за цял живот. ...ха.ха а аз си мислих че и след смъртта ще управлява..ха.ха .Не остана много тогава..ха.ха И Крим скоро ще е свободен от руска окупация.
309
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спин епидемията в Украйна не е затихвала от почти 30 години. И се намира в западна Украйна - Лвов и около Киев - туристическите дестинации на западните спинозни секс - туристи. Това получи Украйна от запада - спинозни секстуристи и развала. Същото, което получи и България, само с разликата, че в украйна западняците - педофили ги разстрелват бързо, докато у нас им дават попечитеслтво над българчета из домовете за сираци... Какво да се прави, евроатлантиците трябва да се потдържат взаимно...
308
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ноа, нещо скоро да си си удрял главата?
307
7
 
2
 
! Отговори
Ноа преди 7 години
''Подкрепяният от Русия премиер на Крим каза... '' Ама разбира се!Крим е на Украйна! Точка.
306
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ШопШопарите непрекъснато показват шопростотията си. Няма нещо по-мръсно и смърдливо от шопски двор - *** им под прозорците, кенефът - до кухнята, дворната чешма - потънала в помия, чинии, съдинки, чаши - всичко сложено до коритото и цял ден по тях кацат мухи и други гадини, разхвърляно, гнила шума и гнили плодове, абе изобщо... шопростащина и шопотарикатщина от шопогладория заради шопалкохолизъм и шопомързел.
305
2
 
1
 
! Отговори
Петко преди 7 години
Дето казват xората - удавник и за сламка се хваща.Страшно е когато народа загуби надежда.
304
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че той Путин не ръководи от 2014. Общо взето, можем да кажем, че под ръководството на Путин Русия увеличи своя БВП 8.5 пъти, златния си резерв 14 пъти и намали външния си дълг над 10 пъти ;)И това дори като в сметките пишем санкциите ;)Смятай, евросанкциите им влияят по - добре, отколкото на България и влияят европомощите ;)И това не го виждат само шопоподобните ;)
303
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откога Молдова дава акъл за политиката на противна държава?
302
10
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Под ръководството на Путин *** намали брутния си продукт два пъти.От 2,3 млрд долара през 2014 година до 1,2 млрд долара през 2016 година.
301
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия нещастници не могат да живеят ако някой не ги мачка.
300
9
 
17
 
! Отговори
тя преди 7 години
Голяма страна трябва да се управлява от силен лидер, политик , държавник , патриот. Такъв е Путин за Русия! Затова ноародът го харесва!
299
4
 
4
 
! Отговори
Shopp преди 7 години
Спинепидемия в украйна вече няма.Откакто Лугандон се отцепи.
298
10
 
11
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Нещастници . И след хиляда години ще са с крепостният си манталитет...
297
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А БВП на България е 2.5 пъти по - нисък от кубинския, като се има впредвид 30 години евроатлантизъм у нас и 60 години ембарго в Куба... Смятай сам какъв е ефекта от евроатлантизма за България... Требе да си *** за да не си разбрал още кое какво значи за обикновения Българин от събитията през последните години ;)Можеш ли си представиш, 60 години ембарго влияят по - добре от 30 години евроатлантизъм...
296
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БКП дъвче санкциите не за друго, ами защото България можеше да печели от Южен Поток и да продава ток от АЕЦ Белене, а сега продава евтин ток от Козлодуй, купува скъп от Румъния, а българина плаща хубав ветрен ток, с цена 140 ПЪТИ по - висока от тая на затворените блокове на Козлодуй. Докато в същото време Германия се опитва да си увеличи доставките на руска газ по СОБСТВЕНАТА тръба, вноса на Европа на нефт и газ от Русия е нарастнал с към 25% за периода на санкциите...
295
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оли, чети официални изтоници, не украинска жълта преса. Ако си достатъчно умен да го намериш, влез в сайта на световната здравна организация и *** в сектора със епидемиите. Официално в украйна има епидемия на спин над 15 години. Оли ;)Дори не знаеш как да намериш сайта на световната здравна организация, тръгнал да коментира света ;))) ОЛИ ГОФ РЕН ЧЕ ;)
294
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спинепидемиятра е в украйна, другарче. Явно си объркал източниците нещо. Поне световната здравна организация твърди, че спин епидемията е в украйна. Официален, евроатлантически източник. Другарче ;)
293
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доколкото чувам, пенсиите на кримчани са по - големи от заплатите в украйна. А и здравословното им състояние на кримските пенсионери е по - добро от това на украинския елит - участниците в АТО. Както психическото, така и физическото здравословно състояние визирам. А то, между другото, такава държава украйна вече няма. В смисъл, нямат нито един функциониращ държавен орган. Путин е виновен ;)
292
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Между другото, има и гейове русофили. Интелигентните гейове са русофили.Общо взето, гейовете са предимно русофоби и русофобите са предимно гейове. Има някаква такава зависимост. Въпрос на интелект. Пак в общия случай. ;)