Ердоган гневен на МОК: Защо не ни дадоха Олимпиадата?

Турският президент гневен - през 2020 г. игрите ще са в Япония?
20 мар 2017 19:12,
237
Ердоган гневен на МОК: Защо не ни дадоха Олимпиадата?
Снимка: БТА

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разкритикува МОК за решението му да даде на Япония да бъде домакин на Олимпийските игри през 2020 г, а не на Турция, въпреки готовността ѝ да организира големи спортни събития, пише Daily Sabah.

Още по темата

"Все още не можем да приведем Олимпийските игри в страната си, но трябва да знаете номерата, които се играят срещу Турция", заяви Ердоган, цитира "Фокус".

"Те не ни дадоха да бъдем домакини, въпреки че имаме възможността да ги проведем. Дадоха Олимпийските игри на страна, която ги е провеждала и преди", добави той.

"Доказали сме, че имаме възможността да провеждаме спортни мероприятия. 1924 нови спортни обекти са били построени в страната през последните 14 години", посочи президентът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя е лабилен!
143
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото никой не иска да си рискува живота в Турция през 2020 - затова.Жалко за Турция - беше заприличала на цивилизована страна преди Ердоган да започне да я превръща в ислямистка ***.
142
1
 
10
 
! Отговори
мееееее преди 7 години
Нали искаше да пасеш Кози бе!! Защо ти е Олимпиада :)
141
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ОСМАНУбдели сме се - некои от нас често са в Гаджалията ти. Досатъчно беше на "супермодерната' икономика да и спрат руските самолети с туристи и щайгите с пластмасови домати към Москва и "великият' Ердоан клекна за има -нема 3 месеца. Стопирането па на германски инвестиции и оръжие - и става не трагично, а направо смешно, щот армията ще остане на ибрици само.... И да, адски образовано е населението на Анадола...Хахахахаа. ***:)
140
1
 
13
 
! Отговори
Тото преди 7 години
Повече от пет милиона са, и живеят в най-гадните дупки. Виждал съм ги как пикаят и с ерат по спирките и правят мазало. Кадъните им също, кляка някъде цялата увита в чаршаф, след малко става и заминава, а след нея едно димящо. г овно . Отврат.
139
0
 
10
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
***, ако можеш да прочетеш какво пише във форумите по европа ще забравиш за прозталащината, но виждам че говориш анадолски и малко български, така че ще ти помогна малко. Там ви сравняват с *** и прасета, така че забрави за българската злоба, и помисли за петте милиона твои съграждани в европа дето треперят да не бъдат екстрадирани обратно при Ердо, щото половината от тях ще свършат в зандана.
138
1
 
13
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Дай на простия власт и му глей сеира.
137
3
 
15
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
До ОСМАНЕрдоган е велик, зашото успя (за сега), да запази териториалната цялост на Турция, която някой явно бяха решили да сготвят.След неговото отстраняване (естествено или по-скоро принудително) има голяма опасност европейската част на Турция да се отцепи и след време стане част от обединена Европа, кюрдите най-после да получат разрешение да си направят държава (което е неизбежно), и остатъчната територия да остане "Турция". Краят на империите обикновено е болезнен.
136
1
 
14
 
! Отговори
!!! преди 7 години
До ОСМАНМоля те, наскоро съм бил там... далече е от "супер" модерна и "страшна" икономика :D Кого заблуждаваш :D 12-та икономика... по какво? Аман от простотии.
135
0
 
15
 
! Отговори
Напалм Детов преди 7 години
Раздаването на големи спортни събития, е полит-икономически въпрос. Естествено, такива събития, се дават на този, който си плати или там от гдето може да са спечелят големи мангизи. Изключвайки всичко това, в Турция се води дефакто гражданска война. Риторичен въпрос: как точно Турция да получи олимпиадата?!
134
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото върна държава в средновековието, мумюн ефенди...
133
1
 
2
 
! Отговори
до Трак преди 7 години
Зависта, злобата и омразата са много вредни за здравето и за кармата!А, мечтите са двигател на прогреса, само че, с мечтите, както и с желанията трябва да се внимава, защото много често се сбъдват по начин, който носи неудовлетворение (меко казано).
132
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ц ц ей тия удар ще му докара бе, всеки ден нещо го гняват тоя човек ха ха няма да дочака референдума
131
2
 
9
 
! Отговори
Даа преди 7 години
Тоя ако не яде свинско, напълно го разбирам - не иска да става канибал !
130
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е-е-е-е-е-е-е-е-е-РДОГАНЕ-Е-Е-Е!!!!Сега и тия ли са фашисти, бе?На тоя всички са му длъжни. Характерна черта на диктатор.
129
0
 
3
 
! Отговори
Абе виждате преди 7 години
ли рита топката като ученика , свит лакът и 2 пръста.
128
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган е с няколко хода пред юропата, не го мислете.
127
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те така през 1936 му я дадоха олимпиадата на Хитлер...
126
1
 
9
 
! Отговори
виагра преди 7 години
Нинова трябва да отиде да си поговорят като мъже и още в началото да му счупи самолета. Много се е вирнал.
125
0
 
8
 
! Отговори
Кибритлия преди 7 години
Пичове къде ще избухвате за победата? :) Нищо чудно през 2020 да има две олимпиади :) Пичове.. 40 холандски крави си търсят поляната :) Утре ще се предлагат руло-тапет (турски лири) на промоция :)