Ердоган гневен на МОК: Защо не ни дадоха Олимпиадата?

Турският президент гневен - през 2020 г. игрите ще са в Япония?
20 мар 2017 19:12,
237
Ердоган гневен на МОК: Защо не ни дадоха Олимпиадата?
Снимка: БТА

Президентът на Турция Реджеп Тайип Ердоган разкритикува МОК за решението му да даде на Япония да бъде домакин на Олимпийските игри през 2020 г, а не на Турция, въпреки готовността ѝ да организира големи спортни събития, пише Daily Sabah.

Още по темата

"Все още не можем да приведем Олимпийските игри в страната си, но трябва да знаете номерата, които се играят срещу Турция", заяви Ердоган, цитира "Фокус".

"Те не ни дадоха да бъдем домакини, въпреки че имаме възможността да ги проведем. Дадоха Олимпийските игри на страна, която ги е провеждала и преди", добави той.

"Доказали сме, че имаме възможността да провеждаме спортни мероприятия. 1924 нови спортни обекти са били построени в страната през последните 14 години", посочи президентът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


237
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Кой нормален спортист ще иде на такава олимпиада?"Нормалните спортисти кога ще идват в България на олимпиада? Кога за последно дойдоха...???попитах, цъкате минуси...минуса не е отговор...държавна тайна ли е...:-):-):-)
83
1
 
6
 
! Отговори
До EVET преди 7 години
Да:-):-):-)вървим в средновековието колега, тез неща не ги казват, западните медии дърпат само това, което си мислят, че ще им свърши работа...:-):-):-)Дори и не цитираха думите на Тръмп към Меркел за Турция:-):-):-)казаха ли поне, че Тръмп отказа да стисне ръката на баба Меркел:-):-):-):-)
82
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех какъв е на снимката харизматичен, не като нашия бистришки тъгър, който лятото по цял ден това прави
81
14
 
8
 
! Отговори
EVET преди 7 години
Днес в "диктаторска" Турция се проведе търг за изграждане на най голямата в света фотоволтаична цетрала 1ГВ на стойност 1.3 милиарда $ Но в демократичен б.....стан няма :)
80
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога България за последно беше домакин на олимпиадата?И кога ще е следващия път? Ако не е държавна тайна:-)
79
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе медиите ви защо не цитирват думите на Тръмп към Меркелица за Турция...:-):-):-)и това ли не ви го показаха...- Тръмпи а, пък Турция ни заплашва с бежанците- Турция, единствената, която отвори вратите за бягащите от война ли? - Да- Турция до сега даде най-много от себе си за тях...Ваш ред е...:-):-):-):-)Зако крият медиите тез неща:-):-):-)
78
1
 
6
 
! Отговори
А1 преди 7 години
До Ердоган----------Не отчиташ фактора, че тетористическите "спящи клетки" инфилтрирани от Ал-Кайда и ИД в Тр няма да пропуснат възможноста да се проявят/изявят на такъв международен форум!Състоянието на Тр-те спец служби е доста "осакатено" след масовите арести и уволнения в тях. А, такива "пробойни" не се запълват за 2- 3 години!
77
3
 
6
 
! Отговори
EVET преди 7 години
До ЕРДОГАНА дано аркадаш
76
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турки рие на дъното вече.
75
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Откакто Ердоган е на власт корупцията значително намаля:-) Неможе вече всеки да си развее байряка както иска...та то точно за тези, които немогат вече да правят корупции е "диктатор":-) и да, не слуша Джорч и Ханс:-) А вашите там да слушкат тоя и оня...да обещават преди избори и после никви да ги няма:-) Докато Ердо направи всичко, което е казъл, че ще направи, харесваме го и, че не се клани пред тоя и оня...Та кога българия ще е домакин на олимпиядите като една горда ес държава, викате:-):-)
74
2
 
3
 
! Отговори
до Анонимен преди 7 години
Та кога щяха да бъдат пък в европейската българия, която е развита и няма атентати?----Никой не твърди, че щеше да е лошо ако Турция буше избрана да проведе Олимпийските игри 2020г.Напротив!Но, ситуацията в Тр днес е доста нестабилна (меко казано) не само от гледна точка на безопастноста, но и от финансова и политическа!Ердоган си създаде доста противници с непредсказуемото си поведение не само извън, но и в самата Тр.Между другото шансовете му да прокара констиутционата реформа са 50/50
73
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
82, Ердоган, Олимпиадата не ти е само футбол бе, кьопек! Турчина толкова е запален по леката атлетика, че от 50 хиляден стадион даже на финала на 100 метра при мъжете бягане ще има не повече от 20 000 маннгала! а чужденците ще са 2-3 % от капацитета, понеже не всеки иска да умре нелепо в атентат.
72
1
 
12
 
! Отговори
Бай Хой преди 7 години
Още една близалка му отнеха на султана. Защо ли?
71
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
81, Ами нека си останем и двете страни без Олимпиада, но за огромна радост в Турция постоянно има атентати, а в България само един на летище Сарафово...
70
2
 
12
 
! Отговори
МОК преди 7 години
Ние сметнАхме и решихме, че преди 4160г. няма да ги огрее турците домакинство на игрите. По нататъка - ще видим
69
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тези, които критикуват Турция.Та кога щяха да бъдат пък в европейската българия, която е развита и няма атентати?
68
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Zashto glarusite samo krujat krai moreto,nemoje da bude,bezobrazie...zashto vyaturut *** sega..toya e za ludnicata
67
2
 
9
 
! Отговори
А1 преди 7 години
Защо Япония???Нивото на радиация в Япония е доста над допустимото!Турция?Опасноста от терористични акции в Тр е доста висока!Възможноста на турските спец служби да да се справят/гарантират безопасноста на участниците и туристите след масовите арести и уволнения в редиците им е доста съмнителна!
66
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом е грузински *** , значи няма да прилича на Хитлер, а на Сталин. Нещо не му се случват нещата както ги желае. С извиване на ръце ставаше в средата на миналия век, не сега.
65
0
 
1
 
! Отговори
Батето преди 7 години
до 76Като ми предлагат, що да не взема?Не ме занимавай с глупости, бе!