US посланикът в ООН: Кога Русия ще се загрижи?

Ники Хейли остро осъди предполагаема химическа атака
5 апр 2017 20:52,
57
US посланикът в ООН: Кога Русия ще се загрижи?
Снимка: Reuters

Американската посланичка в ООН Ники Хейли разкритикува остро Русия, че не е съумяла да усмири сирийския си съюзник. Тя направи това ден след предполагаема химическа атака в Сирия, взела 72 жертви, включително 20 деца, предаде Франс прес.

Още по темата

"Колко още деца трябва да умрат, за да прояви Русия загриженост?", запита Хейли на извънредно заседание на Съвета за сигурност във връзка с нападението в градчето Хан Шейхун в Северозападна Сирия.

Посланичката на САЩ в световната организация предупреди, че когато ООН не успява да действа колективно, тогава страните са принудени да предприемат действия, посочват Ройтерс и БТА.

Сирийският президента Башар Асад е човек без съвест, а Сирия, Русия и Иран не са заинтересовани от мир, каза Хейли, цитирана от ДПА.

"Ако Русия беше изпълнила задължението си, нямаше да са останали никакви химически оръжия, които сирийският режим да използва", заяви американската посланичка, която ще председателства Съвета за сигурност през април.

Има една очевидна истина: Асад, Русия и Иран нямат интерес от мира, добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
50
 
! Отговори
jimmy преди 7 години
леле тази ники прилича на ромка и лъже като такава:) тия американци не разбраха ли , че вече всички по света им видяха лъжите и декократурата и не им я искат. това е като крадеца дето вика дръжте крадеца, разсипаха близкия изток и избиха милиони и русия и :диктаторите: им виновни:) то за тези култури си трябва диктатура но то и в ФАЩ си е диктатура
36
0
 
47
 
! Отговори
УСА са жалки преди 7 години
"US посланикът в ООН" както е тръгнало ще си го навре отзаде сам. Тия са толкова *** че воденето ИМ за носа от Британия изглежда смешно ако не беше тъжно. Сега пак ще очакваме някой *** (като Колин Пауъл) американски генерал да разклаща шишенце със захар подадено му от англииските хитри лисици с убеждението че клатушка БОВ.Докато САЩ прахосват трилиони по имагинерни страхотии Британия вече се очерта като един от бъдещите центрове на света.Да си голям и мускулест НО *** е жалка за УСА картинка.
35
0
 
52
 
! Отговори
ОНЗИ преди 7 години
Проявите на АМЕРИКАНСКАТА ДЕМАГОГИЯ са вечни - мръсни и нагли, както се казва ".... ПО АМЕРИКАНСКИ ..."
34
1
 
49
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Наште хора - американците - не могат да усмирят съюзника Израел вече 40 години, а нахално искат да Русия да усмири Садат за 2-3...
33
3
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е дело на ,,умерените"главорези,Асад няма никакъв интерес да използва химическо оръжие.Като става на въпрос за загриженост,кога Запада ще се загрижи за действията на Саудитска Арабия и нейните съюзници ,монархийте от Персииския залив,които унищожават Йемеснкия народ и държава.Оръжието с което извършват касапницата идва от Запада,саамо за миналата година Великобритания е забогатяла с над 5млрд.$ .
32
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А кога САЩ ще се загрижат?
31
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А въпросната Хейли не размаха ли някоя епруветка с прах за пране като доказателство, както направи един от предшествениците и преди 15-на години?
30
21
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
путирасад и Иван държави терористи
29
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишо, Хейли е една от невестите на Сорос, не е мъж.Явно са наясно, че жените във властта ги гони откровена истерия и ползват хормоналния им дисбаланс умело.А те пат-ките му с па-тки, си верват!
28
3
 
66
 
! Отговори
Мишо преди 7 години
Уважаеми г-н Хейли, дълбоко се надявам ЦРУ да ми чете компютъра и да ви предадат:благодарение на Русия ще има мир не само в Сирия, а и на всякъде в Близкия изток.Благодарение на Русия се сложи карай на фанатичните кланета и безразборното избиване на хора.Колко хора избихте донасяйки им вечна демокрация г-н Хейли?Господ ще ви съди за Ирак, Египет, Либия, Сирия ..........
27
3
 
43
 
! Отговори
един там преди 7 години
До Исти,Кажи ти колко българи живеят в Поморавието и Ниш? То е хубаво да си патриот, ама дай да потърсим предпоставките за такава една сделка! То едва ли сърбите ще ни върнат дори и Западните покрайнини, ама с нашата конфронтация с тях, определено не улесняваме живота на българите там! По-скоро, подобрим ли отношенията си със Сърбия значително, за хората там няма да има кой-знае какво значение на територията на коя точно държава живеят!
26
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Априори човек, който се стреми да властва е с психоза.Нормалният човек няма такива подтици.Реално обществото има потенциал да се саморегулира без управляващи.Политическата администрация е паразитна класа в момента.
25
2
 
33
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Ако сърбите не са съгласни да сключим с тях предложеното честно споразумение,което връща нашите взаимоотношения в релсите на справедливостта,добросъседството и взаимното уважение,значи те не желаят между нас да има братство,справедливост и взаимно уважение а държат на лицемерието,измамата и взаимното надцакване- яка им гърбина тогава,понеже Бог ще ги прокълне заради това,че са посегнали да крадат хилядолетната бащиния на родните си братя!
24
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този и той хвърля масло -предполагаеми...Откачена работа .ВМЕСТО ДА Е В ЛУДНИЦА... Еи такива скъсаха кожата на тъпана на демокрацията от думкане и празнословия . ..... Нещо като ,,обосновано предположение ,,съчинено от корифеите на БКП- ГЕРБ. Затова никой не вярва в демокрацията . Защото луди ни я натрапват ....ПРЕДПОЛАГАЕМИ .... ,Безумие !
23
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз съм за 3СВ, защото това е единственият начин, както смята и Малтус, да се редуцира човешката свръхпопулация.Ето, шопът ще го мобилизират към НАТО.
22
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Коментар 1 е разбиващ, да, Чуркин почина преди няма и месец!Мястото му зае Пьотр Илич от поколението "гнили ябълки", както обичам да наричам 50-годишните(следващите поколения са откровени ГМО в буквален смисъл).Така че, въпросът е:Кой е официалният представител на САЩ?Явно на някои сили ООН посланникът им харесва повече от президента Тръмп, което стана съвсем ясно след изявлението на хранениците на МИ6 и ЦРУ-ИДИЛ, в което главорезите нарекоха Тръмп и-дио-т..
21
2
 
38
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Не възразяваме,че със сърбите сме един народ и езикът ни на практика е един,но я ги питайте дали и те са на същото мнение! Нямаме против да заровим и томахавките,но при едно условие: те да ни върнат нашето,ние да им върнем тяхното. Сиреч: те ни връщат нашето Поморавие заедно с Ниш и Смедерево,ние им връщаме мощите на свети Крал! Това е честна и справедлива сделка: с нея всичко е пито-платено и тогава ще бъдем вечни приятели,та дори ще им помагаме да си върнат Босна,Войводина и западно Косово!
20
1
 
53
 
! Отговори
един там преди 7 години
До Божил,След като сме две отделни държави и всяка държи на своето, нормално е да има конфликти! Още повече, че по време на войната ни със Сърбия, последната е била прекалено зависима от Австро-Унгария! Така или иначе със сърбите изповядваме една религия, разбираме се и без преводач, така че и да искаш и да не искаш- сме доста близки народи и аз мисля, че е време да "заровим томахавката"! От налаганата излишна конфронтация помежду ни не печели нито едната от двете държави!
19
1
 
53
 
! Отговори
идиотщина преди 7 години
Как може да осъдиш и критикуваш нещо щом е предполагаемо?!бе факти и доказателства само от съмнително видео и приказки на терористи?!
18
14
 
37
 
! Отговори
шопето преди 7 години
До БожилСърбите са извършили безброй престъпления срещу народа на България,затова обеднения уран им е най-малкото възмездие! Я па ти бе Божиле, оти призоваваш да фъргаме обеднен уран връз Америка задето ни е фъргала бомби в Софията? Уж си умен маж па са излагаш.