Арестуваха заподозрян в Швеция, признал си

Четири са жертвите на атаката с камиона, 15 са ранените
34
Арестуваха заподозрян в Швеция, признал си
Снимка: БТА

Шведската полиция е арестувала мъж в северната част на Стокхолм, който се е признал за извършителя на днешното смъртоносно нападение с камион в центъра на града.

Още по темата
Това съобщава вестник "Афтонбладет", цитиран от Ройтерс. Вестникът посочва неназовани източници.

Мъжът бил с леки наранявания и твърдял, че е отговорен за атаката.  
 
Говорител на столичната полиция потвърди медийни съобщения, че е арестуван един човек, който може да има връзка с атаката. Говорителят добави, че не е изключено да са замесени и други нападатели.
 
Шведската полиция съобщи, че по предварителна информация при нападението с камиона в Стокхолм са загинали четирима души и 15 са ранени, предаде Ройтерс. Българското МВнР съобщи, че до момента няма информация за пострадали български граждани.
 
Тази вечер беше възобновено движението в метрото, като влаковете не спират само на две станции, близо до мястото на атаката. Движението на автобуси в центъра на града обаче все още не е пуснато.
 
(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
С насилие и смърт наказват слугите на сатаната,от наказанието с замеряне с камъни до цивилизованото правосъдие в християнските държави има светлинни години път.Как ще научат хора които са закърмени с идеологията за саморазправа и самоволно правораздаване толкова бързо че да не ни изтрепят всички докато ги "ИНТЕГРИРАМЕ" незнам.Дали ще остане някой смирен християнин до тогава?
21
0
 
10
 
! Отговори
българина преди 7 години
Забрана на исляма и въвеждане на смъртно наказание. За умишлено убийство смърт, защо обществото трябва да плаща издръжката на убийци, ако ми убият детето що за изродщина с моите пари от данъци да издържам убиеца на детето си! Явно е някаква ценност
20
4
 
1
 
! Отговори
уѕбек преди 7 години
А ащо не е написано, че е УЗБЕК? Явно "републиките на РФ БЪЛВАТ терористи: да се ВНИМАВА ЛЯТОТО за РБЪЛГАРИЯ, когато започнат да идват "чартъри", автобуси с "мили руски туристи"..ВСИЧКИ трябва да минават НАЙСТРОГ КОНТРОЛ и вземане на ОТПЕЧАТЪЦИ- така, както прави Русия за чужденци!
19
0
 
6
 
! Отговори
risk assessor. преди 7 години
На кадрите от ареста на терориста се вижда, че наоколо по шведските улици щъкат многобройни млади арапи с модерни прически и безработен вид!Ареструват един, а поне още десетина зяпат с ръце в джобовете!Швеция е загубена държава!
18
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой няма ли да разследва за връзки на "терористите" с ЦРУ? Какви са тия жалки подставени атентатчета и кой обслужват?
17
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците ги трепат такива от раз. Няма песнички и цветенца. През 2016 мимюни се опитаха да закачат рускини в една дискотека някъде в Сибир. Такъв бой ядоха, че около 20 лежаха в болница и още толкова се лекуваха по къщите в които са настанени. И от тогава...тишина. Кротуват си, ако още са там. Европските меки китки още се надяват на нещо, на какво? Още ще газят, ще намерят и други начини, няма да се спрат. И така до кога?
16
0
 
0
 
! Отговори
fes*дкш преди 7 години
До Бобчo: suglasen sum, obache Laplandia ne e v Swecia ami vuv Finlandia okolo Poljarnia krug
15
0
 
16
 
! Отговори
Бобчо преди 7 години
Покажете го, заподозрения. Един такъв бял, рус, със сини очи, абе чист швед от Лапландия. Май не бил виждал слънце няколко месеца та земал, че изтрящял.
14
1
 
15
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
Спокойно братя, у нас няма риск от атентати, на всеки ъгъл има дюнерджийница!
13
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Европа е много по сигурна след американските бомбардировки по Асад нали слойросоиди?
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
У нас ще ги интегрират???? Ха-ха-ха!!!Все едно магате да учиш на Английски. Рано или късно някой Мюмюн ще посегне на българин, тогава Тиквата проста ще разбере какво е да се гавриш с българина. С цените го довърши, но с лъжите за интеграция ще го вдигне на бунт. И това ще му е края? Унищожи България това го::ведо!
11
0
 
7
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 7 години
Исках да напиша екскряментии вместо лайнинца.
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наивници са в Швеция, големи наивници! Как ще интегрираш животно с гипсиран мозък от корана, мързеливо, гъзещо се по 5 пъти на ден, тъпо, мразещи всичко останало, с чувството за превъзходство над всичко останало. Убити 4 невинни, ранени 15, кво толкова, всички са неверници. И като отмъщение шведите ще сложат на мястото меченца и цветенца, писъмца и ще палят свещи. Ще се хванат за ръце и ще пеят песни???? Забрана за тази религия, разрушане на джамиите и всички изритани далеч от Европа!
9
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ааа не не не, да го пуснете човека, и да го ИНТЕГРИРАТЕ ,please
8
1
 
24
 
! Отговори
Таси преди 7 години
Сега пак ще се фукат-не ни е страх,продължаваме живота си т.е толерастията и олигофренията. До следващия път.Баба Меркел е с вас!
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудя се кога ли всички в Европа ще се събудим. Нещо слагат във водата ли, във храната ли, или промиват мозъците с някаква честота на излъчване, или и трите заедно.
6
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега 6 г. в затвор с тежък режим - кабелна, хайвер, зоопарк и джакузи.
5
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спешно да отворим още дюнерджийници, че инак лошо...
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, той. Тръмп им каза, за Швеция , преди месец
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тук атентат не може да стане защото Бойко е приятел на всички т.е. и на акбаритеа Плефнеф пази ценностите