Атентаторът от Стокхолм бил кандидат за убежище

Молбата му обаче била отхвърлена от властите в Швеция
Обновена: 9 апр 2017 14:32 | 9 апр 2017 14:14,
16
Атентаторът от Стокхолм бил кандидат за убежище
Снимка: Reuters

Предполагаемият извършител на нападението с камион в Стокхолм е бил кандидат за убежище, чиято молба била отхвърлена и той трябвало да бъде депортиран, съобщи шведската полиция, предаде БТА.

Още по темата

Заподозреният е 39-годишен мъж от Узбекистан, който е известен на шведското разузнаване. Смята се, че той е симпатизирал на организацията "Ислямска държава".

Припомняме ви, че на 7-и април камион прегази пешеходци на централна улица в Стокхолм и после се вряза в търговски център. При атентата загинаха четирима души, а 15 бяха ранени. Девет души са в тежко състояние. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Сега ще му пръснат халката млад и сочен бил.За това се самобиват да не станат момичета на повикване..
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Малко им е още. Отново приказки за толерантност и разбирателство. Нито една дума за причината, исляма. Като си ги събират и ще оглеждат, ще търпят идиотиите им, по-точно да убиват регулярно апатични шведи. Отвръщавам се от "толерантността" на Западният свят. Но, който каквото сам си направи, никой друг ме може да му го направи.
12
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
да са живи и здрави ве, Благодарности на Шмеркел, САЩ и ИД
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
еми шведите сами са виновни, първо ги канят, после не им дават убежище. като казваш А ще казваш и Б. нека ги мачкат сега
10
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имах колега швед. Беше ми казал че нямат нищо против ако един ден арабите ги минат по население в Швеция. Било е естествено..........
9
0
 
7
 
! Отговори
Тото преди 7 години
" Известен на шведското разузнаване"???
8
1
 
14
 
! Отговори
Свен Свестенсон преди 7 години
Ааа, ето го подтекстът: давайте им убежище, инак ще правят бели..... ВМДА!!!
7
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нали точно шведите бяха най-загрижени и толерантни към "бежанците"? Нали искаха да приобщят мигрантите чрез толерантност, те щели да им обогатят културата. Бившият премиер на Швеция Фредерик Райнфелд дори беше казал, че това, че шведите са населявали тия земи в продължение на столетия не ги прави техни и те принадлежат на мигрантите. Е, ето ви отплатата, уважаеми шведи. Сега не ревете, сами си го изпросихте.
6
1
 
29
 
! Отговори
Таси преди 7 години
Молбата му е отхвърлена през 2014 година.Какво прави още в Швеция?Отхвърля се молбата,носят му я,2 часа да си събере багажа пред полиция,водят го в затворен център за депортация и там чака самолета.Само така ще се оправи положението.Същото беше и във Франция-отхвърлена молба и си стои,докато прегази хората.
5
1
 
22
 
! Отговори
Толераст преди 7 години
Изпаднал е в амок след отказа .....невинен!
4
4
 
9
 
! Отговори
Merkel преди 7 години
Sega trqbva da se nameri speshno tozi klet 4ove4ec i da mu se dade ubejishte pari ku*vi vsi4ko koeto poiska za da ne pravi pove4e taka ! Shveciq e vinovna !
3
3
 
35
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Тия са пълни смешници!Бомбят ги,колят ги и ги газят всякакви-с право на убежища,без право,нелегални,легални,даже такива второ,че и трето поколение!Обаче адекватни мерки-нъц!И така господа,с цветенца и меченца,право от ЕС към ЕХ(Евро Халифат)...Огън,не остана,има-няма 10-15 години!
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето една голяма грешка. Ако му бяха дали убежище нямаше да направи този погром. И още една по голяма грешка. След като са му отказали убежище трябваше веднага на момента да го истрелят към вкъщи. А кажете ми тези имат ли някой в тиквите или са пълни с бубулечки? По всяка вероятност нямат никой в кратуните си прости!
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ай стига бе, клетия бежанец от Рашка, защо не сте го посрещнали с хляб и сол и не сте го включили в антируската пропаганда? В Швеция няма ле Хелзинкски комат,тет?