Шойбле: Живот под ислямския закон? Не в Европа!

Германският министър за мигрантите, на които не им харесва Европа
13 апр 2017 08:26, Елка Василева
102
Шойбле: Живот под ислямския закон? Не в Европа!
Волфганг Шойбле. Снимка: архив, Reuters

Мюсюлманите, които мигрират в Европа, трябва да разберат, че има по-подходящи места, където да живеят, ако не искат да приемат европейския начин на живот, заяви германският финансов министър Волфганг Шойбле, цитиран от Ройтерс.

На мигрантите, които не приемат начина на живот в Европа, трябва да се каже: "Взели сте погрешно решение", заяви Шойбле на дискусия в Берлин.

"За живот под ислямския закон има по-подходящи места по света от Европа", добави той.

По отношение на еврозоната Шойбле заяви, че ако европейските страни искат да запазят еврото, те трябва да изпълняват рамката на съвместни отговорности на общата валута.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
месара преди 7 години
далаверата на другарката меркел с ердоган май почва да се проваля ! вноса на " мигранти " в Европа и трайното им заселване ако не се прекрати , " великите " държави да се готвят или за исляма , или за повече атентати !
82
0
 
2
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 7 години
Менте -статията колко коментара има , балами Народ после що такива били , алоооо каруцари колко от вас знаят Немски да прочетат какво пише Ройтерс а не Манипулаторката дето само може COPY-PASTE нищо друго
81
1
 
5
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
В казармата имах един набор, мюсюлманин. Набиваше свинско, като да последно. Като го питахме, защо ядеш свинско, казваше, че в чинията не ставало ясно , месото от какво животно е.
80
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега обявете гласно,че повече емигранти няма да приемате и ще си спестите проблеми!Вместо да въртите и сучите и да не знаете какво да направите и как да се справите.
79
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега предизборно,защото падна подкрепата за Меркел,заради емигрантите,се сетихте!Докато не предприемете драстични мерки и затворите границите,цяла Африка и Азия ще се изсипят.Гледайте Тръмп какво направи,директно обяви гласно,пред цял свят,че няма да приема емигранти от размирните държави и няма проблеми.
78
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябва да признаете,че Мюсюлманската религия,която е произлязла от Християнската/VIвек/, държи милиони хора в безпросветна мъгла и това е причината те да живеят зле,да се избиват помежду си с племенни вражди и да стават лесна плячка на външни сили.Такава,тя е ретроградна и е време да си я реформирате,както Християнството е претърпяло реформи през вековете.Наскоро имаше статия от един интелигентен мюсюлманин по този въпрос.
77
1
 
8
 
! Отговори
Късно е либе преди 7 години
Късно е либе за китка, та и твойта Шойбле е такава работа. Нямахте ли с Меркел малко мозък, за да се поинтересувате от ислямска религия и да проучите, че същите тези, които Вие поканихте, смятат всички останали за рая, с която могат да постъпват както си искат, включително и да избият и изтребят. Сега предстои гражданска война. Ще поживеем и видим, според една руска поговорка.
76
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "Мустафа"Да не споменавам,че мюсюлманите в ЕС,се опитват да налагат шериата,като закон за всички,чрез храната в детските граниди,нападение над жени облечени в къси панталони и потник,обезправяване на жените и други.Ами,като не ви харесва,свят широк-намерете си мюсюлманска държава,в която да живеете.
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До "Мустафа"В някои професии моленето по пет пъти на ден е свързано с известни трудности,загуба на време и пари.Ако ти си дремеш в БГ ,в дюкянчето,няма проблем да се молиш и по 10 пъти на ден,но не така стоят нещата в някои фирми,в развитите страни.Там хората не излизат дори да обядват,камо ли да се молят коленичейки на земята.Пък и килимчето трябва да си носят...Има страни,в които ще си живеете по-добре с шериата,в ЕС,не може.
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След дъжд качулка!Главоболията ви тепърва предстоят,а останалите се скриха в миши дупки,ни лук яли ни,лук мирисали,ни в хаоса участвували и ви оставиха да се оправяте сами.
73
0
 
8
 
! Отговори
До "Мустафа&quo преди 7 години
Не си, ако приемаш, че другите живеят по различен начин от теб не ги укоряваш. Приемаш нормите и порядките в преобладаващо християнското общество, в което живееш и не искаш и не би се опитал ако имаш възможност да ги промениш спрямо твоите вярвания.Обратен пример жена избягала от Пакистан заради лошото отношение към жените там, добре реализирана и приета в обществото тук която по тв каза че нападнатите жени в Кьолн сами си били виновни защото се обличали предизвикателно. Това е опасно лицемерие
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като станат мнозинство, съвсем с демократични средства ще сменят законите. Шойбле, обаче, сигурно няма да доживее това време, така че не му пука особено. Успех на Германистан!
71
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тук става дума за правата на жените,безконтролното раждане,за да се получават детски добавки и помощи от социалната система в Зарадна Европа.За бурките,които покриват всичко,освен зениците на очите, за тероризма,който се извършва предимно от мюсюлмани.За пропаганзирането на радикален ислям и омраза в джамиите в ЕС,за гетата,в които живеят мюсюлмани с европейски паспорти,които не желаят да се интегрират и се молят по пет пъти на ден...
70
4
 
10
 
! Отговори
"Мустафа" преди 7 години
Халал ,това са храни,които не съдържат в себе си никакъв компонент ,който е забранен в Исляма,като най- често това са свинските продукти.Какво му е лошото на "Халал"храните.Вегетарианци има от всички религии,няма как да ги наречем"радикални",всеки има право на избор.
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заглавия променено текст също от Ройтерс , магаре и космос
68
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой разбира немски няма какво да коментира тука на сглобена Новина , явно всички са балами
67
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Госпожата или Госпожицата горе на снимката в дясно която може само да КОПИРА и ПОСТАВЯ текстове
66
0
 
5
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 7 години
Съмсем друга Тема и друга Статия която няма нищо общо с това което е написано тука , погледнете в Ройтерс какво пише и за какво става въпрос въобще , вероятно проблеми с превода или Цел FAKE NEWS
65
1
 
7
 
! Отговори
гост преди 7 години
До Мехмед или спазваш законите или мреш . Така трябва да бъде. Свърши се тая с компромисите.
64
16
 
2
 
! Отговори
Мехмед преди 7 години
Ето на това се вика фашист. Уж демократи са те , уж свободни са те, уж толерантни са те , уж цивилизовани са те, лека по лека показват истинското си лице .