Путин поздрави Ердоган за резултатите от референдума

Двамата разговаряли и за примирието в Сирия
18 апр 2017 22:55, Анисия Иванова
73
Путин поздрави Ердоган за резултатите от референдума
Снимка: БТА

Президентът на Русия Владимир Путин е поздравил президента на Турция Рджеп Тайип Ердоган с победата на неговите привърженици на референдума в Турция, потвърди пред ТАСС говорителят на Путин - Дмитрий Песков. "Да президентът поздрави Ердоган", каза той.

Турски медии бяха съобщили, че руският лидер е изпратил на турския си колега поздравителна телеграма, отбелязва ТАСС.

Путин и Ердоган в телефонен разговор подчертаха необходимостта от укрепване на примирието в Сирия, съобщи пресслужбата на Кремъл.

"Продължи размяната на мнения за ситуацията в Сирия. Акцентирано беше върху необходимостта от укрепване на режима на прекратяване на бойните действия и стимулиране на междусирийския преговорен процес във форматите Астана и Женева, пише БТА.

Отново бе отбелязана важността на щателно и безпристрастно международно разследване на инцидента с възможно използване на химическо оръжие в провинция Идлиб", гласи съобщението, цитирано от ТАСС.

Лидерите на Русия и Турция са обсъдили и актуални въпроси на по-нататъшното развитие на двустранните отношения и са се договорили да продължат личните контакти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали знаете приказката за краставите магарета. Та и тези така.путинофил = туркофил
37
6
 
4
 
! Отговори
гого преди 6 години
Путкина работа...Диктаторите се обичат.
36
2
 
3
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Станой от Ахелой-Тъй,тъй.Двете малки диктаторчета си дават кураж едно на друго...
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено, че ще го поздрави. Нали си лягат заедно.
34
5
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До 44: Ердоган ходи след това в Москва да се извинява (а беше много ербап отначало) та няма да посмее втори път да напада руски самолет. Русия и Турция имат противоречия, но имат и общи интереси и турците си дават сметка за това. А ние, като слугуваме на чужди интереси, ще получаваме газ от Турски поток, а не от Бойковия хъб.
33
5
 
7
 
! Отговори
Охх Милия преди 6 години
Хаха , скоро ще му свали още някой изтребител. Ердоган се гаври с руснаците а те му блицат задните части, няма ли кой да му каже на Путин че турците са част от НАТО?
32
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Диктатори като Путин разбират само от томахавки! Жалко за великия славянски руски народ, жестоко мачкан и ограбван от шепа алчни евреи. Това става днес и с турция, но анадолците спят дълбок сън.
31
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краставите магарета хахахаха
30
11
 
13
 
! Отговори
Ноа преди 6 години
Русия и Турция няма к'во да обсъждат по-между си за Сирия без САЩ.
29
7
 
18
 
! Отговори
d преди 6 години
Как няма да го поздрави.Та нали са първи дружки и последни диктатори.Важното е ЕС да се тресе и разцепва докато не остане нищо от него. И тия двамата диктатори много добре са се разбрали затова.
28
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русифилите сте готови да подпалите България, самоЕеееее знаем,че Путин е виновен за приливите отливите и тн в това число и че сте най бедната дьржава пак Путин е виновен ! Аман од заблудени мозьци . Гледайте си бустаните на село какво се мьчите да мислите !
27
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква любов по азиатски. Мустакатия взе нежния.
26
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен. ....да видим Путин дали е лош?.Давай Ердогане.....Русифилите сте готови да подпалите България, само и само да клекнете на Русия и да докажете колко е велика. А след това се обиждате като ви кажат, че сте *** и национални предатели.
25
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Време е след като Ердоган получи абсолютна власт да отвори границите кьм Бьлгария тогава да видим Путин дали е лош ? Давай Ердогане вдигай бариерата покажи им кьде зимуват раците на мрьнкачите
24
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И бай Реджеб и Володка са врагове на човешката цивилизация.
23
13
 
19
 
! Отговори
TPE3BEH преди 6 години
Диктаторите се подкрепят
22
6
 
7
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До 47Дааа, непосилно е либерасту да приеме резултат от избори неугодени нему!Само избори спечелени от либераста, ако ще да е с 0,01% са угодни Богу. Всичко друго се заклеймява и обрисува с краски взети от Работническо дело или от репортажите на Георги Марков... Дори не им е нужно да четат материали отпреди 50 години, повечето са родени в семейства на селкори от онова време, омразата им е в кръвчицата. Само парата има значени, Род и Родина, йок!!!
21
10
 
17
 
! Отговори
Коментирайте Тиквата преди 6 години
Стига сте писали за Путин или Ердоган или Ким. Нито един от тях не е нашия проблем.Нашият проблем се казва Бойко Борисов. Коментирайте какви интелектуални, човешки и всякакви качества има той.Оставете Путин на руснаците, Ердоган на турците и Ким на корейците.Дайте да решим нашия проблем и след това да лалстваме за държавните глави на чужди държави.
20
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Двама диктатори без капка човешка ценност.......,самовлюбени и самозабравили се ,откъде са тръгналичи ,и че не са единствените на този свят......Жалки.....
19
8
 
7
 
! Отговори
xm преди 6 години
Да за военната мощ е ясно да .като видиш сирия руснака от високо янкито също .аскера където влезе трева не никне.докато не стъпи войника.руснака от шест години хвърля бомби ама няма дупе да влезе.за военна сила да не спорим.без ядрено оръжие в света никой не може да излезе срещу турчина .историята го знае.дори и хитлер не си го е позволил това......