Как ще повлияе атентатът в Париж на изборите?

Франция се намира на кръстопът, смята експерт
21 апр 2017 17:00, Екип на Bloomberg
10
Как ще повлияе атентатът в Париж на изборите?
Снимка: Reuters

Атентатът в Париж може да бъде определящ за крайния резултат на президентските избори във Франция този уикенд. Това коментира членът на обществените съвети на българите в чужбина Стефан Манов в ефира нa Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му кандидатите в президентската надпревара Марин льо Пен и Еманюел Макрон са основали до голяма степен своята предизборна кампания върху страха от емигрантите и в по-широк план - върху проблемите на исляма във Франция. 

Според Манов кандидатът за президент на Франция, който би спечелил от атаката в Париж, е по-скоро Франсоа Фийон.

"Той също има много твърда позиция що се отнася до крайния ислямизъм във Франция, а изглежда по-предвидим относно бъдещето на Франция в ЕС", отбеляза експертът. 

Франция се намира на кръстопът, коментира още Манов, допълвайки, че отвъд двата тура на президентските избори в страната може да се очакват и сътресения на изборите за парламент през месец юни.

Вижте повече във видеото на Bloomberg TV Bulgaria 


10
Напиши коментар Коментари
7
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има една държава, която напоследък се меси във всички държави където има избори. Намеси се в България на президентските избори, намеси се в САЩ, намеси се в Брекзита, намеси се във Франция и Германия. Предназначението на атентата е да подпомогне Льо Пен на изборите. А това кой го е поръчал е съвсем ясно като бял ден, поръчителят е същият който плащаше щедро кампанията на Льо Пен. Разбира се цялото активно мероприятие е замаскирано под логото ИД.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Франция трябва да последва Великобритания и да излезе от Европейския съюз. Оставаме само с Германия и Италия.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей, много висок залог за тая Франция- всички се стараят на макс!
Британия се балансира с Холандия.
Сега да видим третото полувреме...
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Добре.
3
2
 
3
 
! Отговори
Лют фен преди 1 седмица
и като почнахме със комшийката едно , ЯДИНие , ПИЕНИЕ и после здрав секс накрая се прибрах при жената тя вика какво стана оправи ли на комшийката водопровода аз викам мн ясно ... и седнах та си допих като хората ..... после пак секс и с мойта и легнах да спя ...
2
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Със или без атентат на изборите във Франция в неделя ще победи В.В. Путин. Трима от четиримата кандидати с най-висок рейтинг са проруски настроени. Руският Мир опря в Атлантика.
1
0
 
5
 
! Отговори
фен преди 1 седмица
Ей, в 18 ч. да не забравите за Чийзъса и/или Крисколина!!!
Сядайте да пишете, че няма време!