Проучване: Льо Пен набира позиции, но Макрон печели

Бъдещият президент на Франция ще бъде избран на 7 май
28 апр 2017 22:31,
21
Проучване: Льо Пен набира позиции, но Макрон печели
Снимка: Reuters, архив

Еманюел Макрон ще спечели балотажа на президентските избори във Франция на 7 май, но с 59% - с 4% по-малко в сравнение с предишно проучване. Това сочат публикуваните днес резултати от изследване на института "Одокса", предаде Ройтерс.

Още по темата

Според анкетата, която е била проведена в сряда и вчера, Марин льо Пен ще получи 41%, или съответно с 4% повече в сравнение с предишния сондаж на института, проведен в понеделник и вторник.

Данните от проучването сочат, че 40% от привържениците на загубилия на първия тур крайноляв кандидат Жан-Люк Меланшон ще гласуват за Макрон, като същото ще направят и половината от избирателите на консерватора Франсоа Фийон.

Над 40% от гласувалите за Меланшон възнамеряват да се въздържат, показва още анкетата, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон ще работи за доброто бъдеще на Франция. Затова ще го изберат. Франция е утвърдена демокрация.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре, че са социологическите проучвания, че няма как да се манипулира общественото мнение. Иначе Брекзита го познаха абсолютно всички агенции. Както казва швейцарски експерт: - Шоколадът е швейцарски!- Не. Български, от Своге.- Да се евъ в експерта!
10
8
 
8
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
До Анонимен 15Просто това е поредното доказателство, че хората в ЕС отдавна са дресирани и нямат свое мнениеДемокрация!J
9
8
 
14
 
! Отговори
няма избор преди 6 години
Този *** отдавна е избран!Голямата бъркотия в Европа предстои!
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 7: не са бавноразвиващи се, а паразитиращи гражданчета на света, сиреч търтеи злокачествени.Хората на труда във Франция са за Льо Пен.В целия свят се нароиха всякакви паразитчета с големи претенции, които не могат един пипер да боднат в земята, но искат да имат всичко.Тези дечица са с минусов коефициент на полезно действие, но те са бъдещето на славната човешка цивилизация.
7
45
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Макрон е правилния избор за Франция. Нашите русофили не го харесват защото е проевропеец. Ако той победи, парите които Путин даде на Льо Пен отиват на вятъра.
6
15
 
5
 
! Отговори
реалист преди 6 години
До спанак:Видяхме колко могат с бомбите - руснаците 2 години не могат да утрепят двама овчари с кремъклийки (цялата армия на исис в Сирия). Тръмпена от 60 томахавки изгуби 30, с другите 30 счупи прозорците на столовата. И после с оная майката на бомбите успя да утрепе цели 2 кози.Даже Северна Корея си прави *** с него. И те така с бомбите...
5
21
 
4
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Гладни комунистически тролчета копейки сънуват. То не беше *** щяха да спечелят в БГ, холандците и австрийците щяха да излизат от ЕС, сега и французите...Толкова *** народ има само в Америка, Англия, Русия и Турция. След това се нарежда ***!
4
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Aко франсетата изберат Макрон ще им се смея със задните си части
3
6
 
12
 
! Отговори
К.Нинова преди 6 години
Натовци,честит ни нов член!Хип-хип-ура!Черна гора,добре дошли в свободния,богат и проспериращ модерен свят!Да здраствует молодцъй!
2
6
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Триполовите в Брюксел се тресат. Спечели ли льо Пен и *** в Брюксел се разтура, остават на уллицата ония с костюмите по 3 хил евро и астрономически заплати които им плащаме от нашите данъци да си клатят краката и да взимат милиони рушвети за разпределяне на европарите.
1
6
 
40
 
! Отговори
Le Pen преди 6 години
Макарона губи изборите. И на баба Хитлери даваха между 6 и 8% преднина, а какво стана?! Ако не си скъсат гъзовете от фалшификации, Макарончето губи. Нормалните французи не искат да ги управлява скрит хомосексуалист, глобалистка слуга на Ротшилд, надупил се пред ислямистите.