Самолет изчезна от радарите и се разби в Куба

На борда му вероятно са се намирали до 39 души
29 апр 2017 23:26,
29
Самолет изчезна от радарите и се разби в Куба
Снимка: Архив, Reuters

Кубински пътнически самолет Ан-26, извършвал полет от източния град Баракоа, се е разбил, предава РИА Новости, позовавайки се на портала Ciber Cuba.

По-рано бе съобщено, че самолетът е изчезнал от радарите. На борда му вероятно са се намирали до 39 души.

Инцидентът е станал в провинция Пинар дел Рио в западната част на острова.

От авиокомпанията "Аерогавиота", на която е бил самолета, са потвърдили информацията.

"Получихме потвърждение на въздушния инцидент от представителството на авиокомпанията в Куба, за съжаление ни потвърдиха и че има загинали", съобщават от портала.

Все още не е известен точният брой на жертвите, няма и официално изявление от кубинските власти, пише "Фокус".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те руснаците колело не могат да направят камоли самолет. Жалко за загиналите хора, ако имаха избор никога нямаше да се качат на руска ***. Никой нормаюен не би се качил на руски летящ курник.
21
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РазпутинНе е съвсем така - преди няколко години се разби кубински АR-72, френско производство. Поради заледяване на оперението. Същото стана с този самолет и в Русия. Това ако не е конструкторска недомислица на великите франсета, здраве му кажи! Не съм чул някой да злорадства, като канибалчетата тук! А снимката пак е сгрешена - Ан-26 е двумоторен турбовитлов самолет с един спомагателен реактивендвигател в опашката. Произвежда се само в Киев, който още не е станал руски.
20
2
 
8
 
! Отговори
Joko преди 6 години
Ан-26 на 62 години........ Жалко за загиналите хора.....
19
6
 
14
 
! Отговори
Помнин, помним преди 6 години
И ние старите помник колко беше надеждна руската техника- все в ремонт, части няма, ако не ти намерят връзкарите ...Затова след 1989 никой повече не купува руски стоки!Защото помним какви *** произвеждат руснаците!
18
14
 
9
 
! Отговори
Разпутин преди 6 години
Толкова много години не се е съобщавало за катастрофа на самолет в Куба !Това което се е случило е в границите на допустимото !Но защо всички вие неграмотни папагали, родени и възпитани след 1989 година/все още харантутници на гърба на своите родители/, всички вие вкупом гракнахтесрещу руската техника, докато годишно падат не по-малко от 5-6 самолета по света, произведени от вашите приятели и настойници отвъд Океана . . .
17
4
 
11
 
! Отговори
Руски скрап преди 6 години
Армата, Лада, УАЗ
16
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руските технологии винаги завършват с катастрофи. Доказано.СССР, СИВ, Курск, Кузя, Ту, Су, ленинския комунизъм, Куба, Венецуела, Ангола, Конго, Либия, Ирак, Бенин, Сомалия...Всичко руско е за скрап.
15
6
 
9
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Не знаех че кубинците имали и самолети.Браво!
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Хахахах! "Падал един на 4-5 години" !! Ххахахаха!! Напиши "список аварии Ан 26". Има статистика *** всички произведени. Срещу всеки 7-8-ми стои забележка "авария" или "катастрофа" за края на земния му път. А в укипедията пише, че "катастрофиралите" са саааамо 108 :))
13
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дългите ръце на ЦРУ къде е е бил застрахован тоя самолет ? Cега на туй отгоре кубинците ще трябва да си купят нов самолет, тероризма отвличащ и взривяващ самолите е добре дошъл за западните гиганти не се чудете защо ЕС се пълни с терористи.
12
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последния от тези самолети е произведен 86 година. И са експлоатирани зверски над 50 години. Има в употреба още над 400 по цял свят. Превозили са повече пътници от българските железници, а най - вероятно имат по - малко жертви. Нормално е някой от тях да падне веднъж на 4 - 5 години. Дори не попада в първата десетка на най - авариращите самолети. Там първи е Боинг 737, между другото, следван от 2 експериментални руски самолета. След това има 2 на Еърбус и всичко останало е американско.
11
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катастрофа с руски/украински/ самолет? Не вярвам да има учудени.
10
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реалист - надежден реален педерасттт.
9
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОЛКО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА ПИШАТ ТУК.КАКВА КУЛТУРА, КАКЪВ БОГА РЕЧНИК, КАКВА МИСЪЛ.А НЯКОИ ЗАВИСТНИЦИ КАЗВАН, ЧЕ ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИТЕ БИЛИ ПРОСТИ И ДРУГИ ТАКИВА ЕПИТЕТИ. (А, епитет е трудна дума, те още не я знаят)
8
16
 
17
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Надеждни комунистически технологии управлявани от надеждни комунистически пилоти. Гаранация за приятен полет.
7
11
 
3
 
! Отговори
До 9 преди 6 години
От *** *** не ми остава време.....Сподели ми, че и тя не знае кой е баща ти!
6
7
 
14
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Хайде сега влез в Flightradar24 и започни да цъкаш, какво количество Боинги летят само в този момент по света и ще разбереш каква глупост си написал!
5
4
 
6
 
! Отговори
neo5 преди 6 години
Ще го гледаме в новите епизоди на Aircrash Investigtion ;)
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2E, тук се оsRа! Ан се произвеждат в Украйна, а не в Русия. А Ан-26 е изключително надежден самолет. Нищо, съдбата подслушва и утре-вдругиден ще се плюхне американски самолет, я на кериъра до Корея, я другаде! Тогаз няма да квичиш, обещаваш! А момичето, дето е "работило по публикацията" се е преработило - Ан-26 етурбовитлов самолет - високоплан.
3
2
 
21
 
! Отговори
acca преди 6 години
Military plane crashes in Cuba killing all eight on boardReuters 1 hr agoКакъв пътнически самолет ви гони... Това е сайтът с най-неграмотни "журналисти" тук - нямате равни.