Врязалият се в тълпата в Ню Йорк чувал гласове

Бяхте длъжни да ме застреляте, крещял мъжът при задържането си
19 май 2017 11:15, Елка Василева
35
Врязалият се в тълпата в Ню Йорк чувал гласове
Ричард Рохас. Снимка: Reuters

Шофьорът, който връхлетя с автомобила си върху тълпата на Таймс Скуеър в центъра на Ню Йорк, заяви, че е чувал гласове, съобщиха от полицията.

26-годишният ветеран от военноморските сили Ричард Рохас, който по-рано два пъти е бил задържан за шофиране в нетрезво състояние, е арестуван.

Още по темата

Повдигнати са му обвинения в убийство и опит за убийство и нарушаване на правилата за движение, довело до жертви, при утежняващи обстоятелства, съобщиха от полицията в Ню Йорк. Очаква се днес той да бъде изправен пред съда.

По информация на Асошиейтед прес мъжът разчитал, че ще умре след нападението.

При задържането си той крещял: "Бяхте длъжни да ме застреляте! Аз исках да ги убия!", съобщи Ройтерс.

18-годишно момиче загина, след като управляваната от Рохас кола връхлетя пълния с хора тротоар, 22 души са ранени.

Малко след инцидента кметът на Ню Йорк Бил де Блазио обяви, че полицията не намира признаци за терористичен акт.

По предварителна информация в момента на инцидента Рохас е бил под въздействието на марихуана. В организма му не е било открито съдържание на алкохол, пише Би Би Си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: Ню ЙоркРичард Рохас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Кой преди 6 години
Ето защо Тръп гради стената с Мексико,защото на латиносите (а,този е типичен латино)постоянно им се причувт гласове!
21
0
 
1
 
! Отговори
не може да бъде преди 6 години
Как бе, марихуаната е нещо много полезно за здравето
20
0
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
чул е гласове.. "правее чувак, правее...блин одного упустил"
19
1
 
7
 
! Отговори
верно е... преди 6 години
като го гледам, сигурно гласовете са били на аллах...
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бил е на синтетична "марихуана", това няма нищо общо с разстението и просто компаниитекоито я произвеждат я наричат така, защото "химическа неизследвана отрова" няма да се продава толкова добре.
17
2
 
7
 
! Отговори
До Помак преди 6 години
Когато християнин емигрант в Турция или арабска държава (Ха-ха) се забие в тълпамюсюлмани защото са му казвали поповете да тръгне на кръстоносен поход, тогаварелигията му ще се спомене. Войната я почват арабите.
16
6
 
4
 
! Отговори
помак преди 6 години
Защо не казват каква е религиозната му принадлежност?Вси убиици са мусюлмани,а този какъв е,това е доказателство,че се води"война"срещу Исляма и срещу мусюлманите.
15
1
 
2
 
! Отговори
холограмни оръжия преди 6 години
У нас такива увреждания на челен дял правят холограмни оръжия маскирани като стикери за застраховка лепени принудително на предни стъкла въпреки изричната забрана от закона./ЗАБРАНЯВА лепенето на отвличащи вниманието лепенки и други на предни стъкла/УВреждането в главен мозък е тип АРМАГЕДОН 2017 -2019
14
1
 
2
 
! Отговори
тренират масови преди 6 години
Има микро имплант в стомашно чревен тракт..Вижте служителя зад обсебения от масов убиец има ясно видими следи от облъчване с нов проникващо активен видео терористичен екран с камера..тренират масови манипулации и калибрират спец наркотици
13
2
 
9
 
! Отговори
Таси преди 6 години
Много военни от САЩ взеха да психясват,особено участвалите във войните в Ирак.Явно са ги тъпкали с разни вещества.По данни на медицински асоциации над половината ходят по психоаналитици.Но като гледам досега никого не са излекували,а войните продължават.
12
1
 
7
 
! Отговори
Край преди 6 години
Е за това не трябва да се вярва само на гласове - изчакайте да видите и зелени човечета или поне сатаната.
11
1
 
3
 
! Отговори
холограмни убиици преди 6 години
У нас са снимани такива след въвеждане на нови талони на автомобилите и номера обезпечаващи следене обемно в габарити след 2005 година.Негодниците включващи автомобили за следене направиха много катастрофи чрез обемно проникващо манипулиране.Има заснети извънземни които душат полицаи писали нагло престъпни незаконни актове
10
0
 
3
 
! Отговори
Извънземни цакат преди 6 години
пълен преглед на автомобила лични и други документи.. виждате тежки трайни увреждания от нарочно облъчваща жертви техника ..Холограмно проникващо прецакване на поредна човешка жертва>НА задната седалка за водача има извънземни проникнали благодарение на пробиви в пространството от лед скенери.Подобни у нас са снимани в коли на КАТ по в реме на проверки във връзка с нарочно доставена тежко терористична техника.
9
2
 
5
 
! Отговори
Улав Удобников преди 6 години
Извънземните "подтикнали" *** с ритника!?Врязалият се в тълпата в Ню Йорк чувал гласове...Първите думи на строителния килър: Ранени ли са!"Това, което Тръмп говори, е по-близо до поезията и художествената измислица, отколкото до действителността. Потресаващо е, че толкова необмислена и сякаш слабо подготвена реторика е донесла победа в избирателна кампания"Този луд, луд свят...ТЕАТРАЛИ...
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чувал гласове?Ако папата научи ще го канонизира.
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
У нас също доста хора чуват гласове, а някои както виждам и пишат това, което чуват.
6
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
полицията не намира признаци за терористичен акт. ??????!!!!!!!!!!!!!!!!AKO BE6E MYUSLYUMANIN 6TQHA DA GO OBQVQT ZA TERORISTNOO AKO UBIYSTVOTO E IZVAR6ENO OT HRISTIQNIN SI E SAVSEM NORMALNO NE6TOETO TOVA VE4E E LICEMERIQ
5
3
 
1
 
! Отговори
ДО АНОНИМЕН преди 6 години
ЕЙ, СТРАШНО СИ ***... ЧЕТЕШ 2 ИЗРЕЧЕНИЯ И ВЕЧЕ ГИ ПРИЕМАШ ЗА ИСТИНА, А ДАНО ДНЕС.БГ ДА НАПИШАТ НЯКОЯ СТАТИЯ ЗА САМОУБИЙСТВОТО ТА ДА СЕ ОТЪРВЕМЕ ОТ ТЕБЕ...
4
3
 
15
 
! Отговори
българина преди 6 години
Мюзеина му е говорил в слушалката, давай до последния бял
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако е у нас ще го пуснат веднага за да се лекува. Ще му правят експертиза за наличие на душевно заболяване. А през това време ще бие и пребива. Е, когато убие ще се разтичат и приберат.