Паника в търговски център в Манчестър, чут е силен гръм*

В района цари хаос, има и тичащи хора
Обновена: 23 май 2017 14:06 | 23 май 2017 13:51, Елка Василева
60

Снимка: Reuters

Евакуираха част от центъра на Манчестър. Отцепен е малък район около търговския център Арндейл.

Очевидци съобщават за "силен гръм" в търговския център Арндейл, съобщи Ройтерс.

Полицията в Манчестър заяви, че действа, за да се справи с инцидент там.

Още по темата

По непотвърдена информация мъж е бил арестуван от полицията, след като е бил намерен подозрителен пакет в зоната за хранене, съобщи "Индипендънт". Според други обаче тревогата е фалшива.

Малко по-късно беше съобщено, че полицията в Манчестър е арестувала 23-годишен мъж във връзка с атентата срещу концерта, предадоха АП, Ройтерс.

Полицаи са помолили посетителите на близките магазини и заведения да излязат навън.

В района има паника и тичащи хора, съобщава Емилия Минчева, журналист от Би Би Си, която е на мястото, съобщи Нова тв.

Малко по-късно стана ясно, че търговският център Арндейл в Манчестър вече отваря, след като беше временно евакуиран. На търговските служители е позволено да се върнат на работа, съобщи Ройтерс.

Преди часове в британския град кървава терористична атака отне живота на 22 души и рани още 59 по време на концерт на Ариана Гранде.

Информацията е актуализирана в 14,06 ч.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: Манчестър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз само да попитам...След като е демократично мюсюлмани да избиват в името на Аллаха християни когато си поискат, също така ли е демократично християни да избиват мюсюлмани в името на Христос когато си поискат?Ако е демократично и позволено,... голям лов ще падне!
44
0
 
2
 
! Отговори
Крезимор преди 6 години
До До 43:Нас терористите няма смисъл да ни тероризират. Ние си имаме терористично правителство, което ни тероризира всеки ден. Доста българи измряха, вследствие на действията/бездействията на правителството на Бойко Борисов, но и доста още предстои да измрат...
43
0
 
0
 
! Отговори
сиси преди 6 години
В миша дупка ще се заврем с това нехайство относно истинските проблеми
42
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 16Не, чудим се кога ли и нас ще наръгат, сгазят или изритат по спирките в бегетото разни ненаказуеми!
41
3
 
4
 
! Отговори
До 43: преди 6 години
Добре е че мюсулманските братя не са ни взели нас на мушка.===========За момента е напълно немислимо за тях да правят атентати в България по две причини:-България продава оръжие на Саудитска Арабия, която от своя страна го раздава на главорезите от ИДИЛ-Цехове на "фармацефтичната компания" на един футболен бос у нас произвеждат амфетамини, които се купуват от ИДИЛ
40
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен Сидеров - президент!
39
6
 
0
 
! Отговори
маке от манчестер преди 6 години
ей тука съм на гости на един селски вчера апнаме мако бобец та днеска стана белятаизвиняваме се ей еднаж мечка падна по гръб у гората кат се изпуснах
38
3
 
3
 
! Отговори
до AZ преди 6 години
това,че са изчакали краят на концерта означава,че не са могли да вкарат бомбата вътре,а са я взривили във фоието.Или са били фенове на певицата.Но от тук на там СТРАХ и шаш и паника.Страхът е за цял живот.Треперете и примирайте от страх,защото вие сте главните виновници за това зло.
37
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Западняците го потупват Винету по рамото.А той умело изпълнява техните заръки да продължава с геноцида срещу собствения си народ.
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно се очаква да има втори удар но не знаят къде и се плашат от всеки шум.
35
5
 
5
 
! Отговори
до един там преди 6 години
Знаем твоят мироглед. Да дойде поредният гейпарад. Само за това живеете!
34
4
 
2
 
! Отговори
дуум преди 6 години
Па!
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре е че мюсулманските братя не са ни взели нас на мушка.Но може би те знаят че на нас атентати не ни трябват.Ние сами си се избиваме с катастрофи по пътищата, а и сме номер 1 по болести и смъртност.
32
5
 
16
 
! Отговори
az преди 6 години
До АнонименАко ме питаш мен, това хич не е дело на никакви ислямисти (които са изцяло подкрепяни от САЩ, Великобритания и Саудитска Арабия). То излезе, че тия ислямисти толкова мощни и силни, че най-великите сили на света не могат да се справят с тях. И колко интересно: атентатът станал точно след като певицата напуснала сцената, добре са се погрижили за нея. Ако ислямистите искаха по-силен ефект, направо щяха Ариана Гранде да взривят. Просто всичко е заблуда за простолюдието и за негова сметк
31
6
 
1
 
! Отговори
един там преди 6 години
До анонимен 40,То и такива тапунгери като тебе не трябва да се раждат, ама ей- на! Трябва, ама с тря(б)ва работа не става, трябват действия! Отивай се стягай да тръгваш да унищожаваш "руслямистан"!
30
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До там ли ни докараха калпавите политици. Човек да няма спокойствие на улицата, в дома, на работа. Да ти ** на смотаната демокрация!
29
16
 
1
 
! Отговори
slovenia преди 6 години
До 37.А атентата в Петербург?Русия не само е създала Ислямска държава,но има биологично оръжие и затова в България има психодесни.Русия избра Тръмп,Макрон.причина е за Брекзит,а също така е виновна и лично Путин Лудогорец да е 6 пъти подред шампион.Русия е виновна да има гей паради с красиви русофоби.
28
4
 
3
 
! Отговори
STEFAN преди 6 години
KVOTO SI POSIYAL.TOVA STE JINESH BRI4ET
27
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужас, защото довечера пък в същата зала концерт ще имат Тейк Дат и концертът НЕ Е отменен!!?? Гари Барлоу писа в Туитър че е ужасен, но че "довечера ще пеем за всички жертви и пострадали"!! В родния си град. Абе Гари, Марк, Хауърд, вие луди ли сте?! Гранде отмени турнето, кой ще стъпи вече в тая зала???
26
3
 
14
 
! Отговори
Циник до 32 преди 6 години
Абе аланколу, теб питаха ли те - преди да ги бомбардират? Ти съгласи ли се?Писва ми да ви чета простотиите!Обикновени хора умират...те със сигурност не са изстрелвали ракети...и не са пращали войски при арабите!