Атентаторът от Манчестър бил в Германия дни преди атаката

Според следователи той е бил част от по-голяма екстремистка мрежа
25 май 2017 12:55, Елка Василева
10
Атентаторът от Манчестър бил в Германия дни преди атаката
Салман Абеди. Снимка: БТА

Салман Абеди, атентаторът самоубиец, отнел в понеделник живота на 22 души на концерт в Манчестър, е бил в Германия четири дни преди атаката, съобщи телевизия "Скай нюз", цитирайки германското разузнаване, предаде Ройтерс.

Още по темата

Абеди е бил в Дюселдорф, на около 480 километра западно от Берлин.

Според следователи той е бил част от по-голяма екстремистка мрежа. 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той и АЛФ звъня на Кадафи, ама.....
8
0
 
4
 
! Отговори
Грозник преди 6 години
Грозник
7
1
 
3
 
! Отговори
Ddd преди 6 години
И като е част от терористична мрежа какво? Другите арестувани ли са, или така ще си ги следиме до следващия атентат. Тия служби са толкова ялови, че единственото им задължение е да броят труповете и да разпознават жертвите.
6
0
 
13
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
БХК осигурява безпрепятствено придвижване на подобни индивиди. Ако имате спречкавне с такъв и му плеснете един шамар, вас ще ви заключат...а бъдещия масов убиец - ще пуснат.
5
0
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
? Какво трябва да значи това?
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ейййй, този наистина е у/род. Но нали Англия е с най-службите за сигурност, увеличиха с 2 000 души специалните отдели борещи се с тероризма. Днес, постфактум се откриват неща които са били известни на службите, които дават обосновано предположение, че този е потенциално опасен. В основата на цялият театър стои политиката на управниците от Лондон, която е с две измерения. Едното е класическо, развитието на държавата, другото са тайните договорки с ислямски държави от които се печелят милиони.
3
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
еврейски номера няма ни бомби ни ранени всичко е холивурт чрез ционистки медии
2
0
 
10
 
! Отговори
До 1 преди 6 години
Става необеспокоявано ислямизиране, криещи се зад основата на демокрацията- правата на човекът. Зад замени фрази като "не бъдете раси с ти", уважаваме правата ми, вие сте на ци сти, се толерират турци, араби, цветнокожи и всякакви др. мюсюлмани, точно както но карат нас да толерираме ци га ните. Най- лошото е че Меркел е с прочит мозък и пробива мозъците на избирателите си до степен такава да приемат изнасилвания, налагане на носене на бурки, за нещо нормално. А още по лошо е че ще спеч.избо
1
0
 
18
 
! Отговори
Канго преди 6 години
Какво става в тая Германия? И летците които вкараха самолетите в кулите бяха обучавани там. Тайни служби има ли, или си траят?