Мелания бяга от шопинга, отива в болница

Съпругът на премиера на Люксембург, сам сред първите дами
25 май 2017 22:35,
26
Мелания бяга от шопинга, отива в болница
Първите дами в Брюксел. Снимка: БТА

Първата дама на Съединените щати Мелания Тръмп учуди белгийските си домакини, отказвайки да се включи в предвидения за съпругите на лидерите на натовските държави, шопинг в Брюксел.

Първите дами имаха отделна програма, докато съпрузите им заседаваха в новата централа на НАТО.

Мелания Тръмп отказа разглеждането на магазина за скъпите белгийски чанти "Делво", както беше предвидено, но се включи в останалата културна програма за 9-те половинки на натовски лидери, пристигнали по двойки.

Г-жа Тръмп сама посети детската университетска болница "Кралица Фабиола" в Брюксел. Съпругата на американския президент се включи в правенето на хартиени цветя с малките пациенти, позира за селфита с тях и им подари книжки и други дарове.

Не бе съобщено защо съпругата на Тръмп е отказала визитата в бутика, но явно решението за това е било взето предварително и посещението в клиниката не е било изненада за клиниката, пишат белгийските медии.
Мелания Тръмп се интересува от болници и посети медицински център в Израел, по-ранна спирка от обиколката на нейния съпруг.

Половинките на френския и на белгийския премиери Бриджит Макрон и Амели Дебордренгиен също се отлъчиха от останалите, като посетиха "Алианс франсез", разходиха се из централния градски площад "Гран Плас", а после обядваха заедно.

Посещението в Брюксел е първо появяне на г-жа Макрон в чужбина като президентска съпруга.

Макрон и Дебордренгиен се присъединиха след това към останалите първи дами, включително българската Десислава Радева, и разгледаха един от бутиците на "Делво". Артистичният директор на марката, която има 188-годишна история, съобщи, че не са приготвили подаръци за гостенките, но не разкри дали някои от тях са си купили чанти.

Мелания се появи с останалите съпруги за посещението музея на белгийския сюрреалист Рене Магрит и за разходката из кралските оранжерии в двореца "Лаакен".

Белгийската кралица Матилда даде вечеря на президентските и премиерски съпруги, като преди това ги разведе из градините на двореца си.

Единственият мъж сред тях беше съпругът на премиера на Люксембург Ксавие Бертел Готие Дестани. Бертел е първият европейски лидер, който има брак с представител на същия пол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 20К'ви "първи дами"? Оня мъж сред съпругите, "дама" ли е?
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малка корекция, трябваше да се напише: Единственият АНАТОМИЧЕН мъж сред тях беше съпруг(ът)АТА на премиера на Люксембург Ксавие Бертел г-н Готие Дестани. Там са били СЪПРУГИ, А НЕ СЪПРУЗИ, нали. Няма нищо лощо в това, брачните двойки се състоят от съпруг и съпруга, все пак.
19
2
 
3
 
! Отговори
ТТТ преди 6 години
Нашата пак е ужасно неподходящо облечена за фигурата й.Тази "нощница" подчертава и прави още по-широки раменете й.Толкова ли няма кой да й каже и покаже как да се облича...... "Протокол - аааа", за какво Ви плащаме?!?! Вземете я приведете в адекватен вид това женище.....само ни излага....
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това с първите дами не го разбирам, тях никой за нищо не ги е избирал.
17
1
 
1
 
! Отговори
Еха преди 6 години
Добре, че не са с униформи.
16
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ФХСамо нещо прическата е много проскубана иначе е супер.
15
8
 
8
 
! Отговори
ФХ преди 6 години
Нашата много добре се е барнала този път. Браво. Много ми харесва. Няма нищо общо с коня в началото на кариерата на мъжа й.
14
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мелания се интересува от здравеопазване, защото в САЩ имат проблеми с медицинските услуги.В България нямаме проблеми със здравеопазването и затова Деса преспокойно отишла на пазар. Да не би да е на работно посещение, я.За какво е Президенша. Нали да се шляе по света.Ние да му мислим.
13
1
 
16
 
! Отговори
Шабан Шаулич преди 6 години
Тая с костюма и вратовръзката е най-секси !
12
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега ти цирка.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какви са тия два пингвина в цивилизацията?
10
5
 
15
 
! Отговори
Бай Колю преди 6 години
Май израза "първа дама" е вече твърде остарял в нашите модерни времена и трябва да се забрани,че току виж някой с 4лен между краката се обидил жестоко. Или някоя закачулена кадъна ще се обиди-тя няма да се държи интелигентно в светско общество,щото е в разрез с религията и...
9
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая с фереджето на главата и тая с вратовръзката са най-секси...
8
3
 
21
 
! Отговори
Лилето преди 6 години
Зарадвала е децата, добре е направила. Сега отиде в Италия, там ще си купи по-хубава чанта
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се смееш ли, да плачеш ли...
6
5
 
19
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Хахахаа..Люксембург!!Еее ,няма такава иидиотщина!!!...Аа,можеше да има ако Цецко Цачев беше там муахаа Транс Верс апокалипсис.
5
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първата дама на Люксембург - мъж...първата дама на Франция - баба...А първата дама на САЩ - старлетка. Модерни западни ценности.
4
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дамата отляво се изпуска в гащите. Приличат на някаква триторазрaзрядна буржоазия, а оказва се, че тоя зад нея всъщност е жена на Бертел, каква е тая сбирщина. Tуй ли са световните елити ?
3
3
 
29
 
! Отговори
Идиотъ преди 6 години
Баси какви *** сме, та ги търпиме тия и им плащаме президентски заплати.
2
1
 
40
 
! Отговори
multiculti преди 6 години
Първата дама на Люксембург е най-секси!