Шествие, цветя, балони... Манчестър се обедини в болката си

За мъката и силата да преодолееш страха разказва Bulgaria ON AIR
Обновена: 25 май 2017 19:33 | 25 май 2017 19:18, Анисия Иванова
26

Великобритания почете паметта на 22-те жертви с минута мълчание. Десетки се събраха на площад "Света Ана" в центъра на Манчестър в мълчаливо шествие със свещи, балони във формата на сърца и цветя.

22 съдби останаха в историята. Голяма част от жертвите са деца, а животът на хиляди техни роднини беше белязан завинаги.

Още за мъката и силата на волята да преодолееш страха - от специалните пратеници на Bulgaria ON AIR Методи Владимиров и Димитър Розов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква болка? Манчестър боли ли го за Българите?
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще плачете докато не почнете да изривате с багери джамиите и да товарите посетителите им на шлепове и кой от където е. Ислямът не може да има никакво място в европейските нации. Това е религиозно-фашистка идеология, която е толкова лицемерна, толкова агресивна и толкова фантатична, че няма никакво друго справяне с нея освен бруталност!
14
1
 
4
 
! Отговори
Мултикултурно, а? преди 6 години
Мисля, че Британия има нужда от един съвременен Бай Тошо, който да им организира едно "Голямото преселение" и кой от къде е според това как се чувства и изживява...Или както се казва - като си в Рим, ще се държиш като римляните...
13
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Убиват ви децата, а вие отвръщате с шествие, цветя, балони?! И така до следващия път и пак с цветя и балони!
12
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как си представяха че ще живеят когато колонизираха държави ограбваха ги избиваха по умните и неподчиняващите се!? Сега внуците им ще плащат. На този свят нищо не остава неплатено. Също така ще плащат за избитите български дечица и невинни хора в края на ВС война. Ще плащат за невинните български дечица които останаха инвалиди за цял живот щото същите тези миловидните дедите им хвърляха над София детски играчки бомби. Една от инвалидизираните за цял живот е леля ми. Тогава е била 6 годишна!
11
2
 
15
 
! Отговори
нищо ново преди 6 години
Журналистите повече от скърбящите това виждам аз,и пак лицемерие и крокодилски сълзи....
10
1
 
13
 
! Отговори
... преди 6 години
Чичо ви Орбан ви показа как се прави.
9
3
 
10
 
! Отговори
лицемери преди 6 години
А тези циврещи знаят ли че Англия заедно с САЩ,избиха стотици хиляди в Ирак и Либия и съсипаха и ограбиха тези страни?
8
0
 
17
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 6 години
Кметът на Манчестър е заявил, че терориста, който е извършил атентата срещу невинните деца НЕ Е МЮСЮЛМАНИН. Ето защо тероризмът в тази страна няма скоро да спре след като никой не смее да признае истината за исляма и тероризма... Такива твърдения са обида към паметта на жертвите...
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
шествие, цветя, сърчица и плюшените мечета...терористите ще се на се рат от страх
6
2
 
8
 
! Отговори
Handel преди 6 години
По добре да се обедини в десйтвията си - да опандизят терористите и да гонят от англия тия, които проповядват по джамиите терор.
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
плс оставете ги да си скърбят какво ни занимавате с проблемите на англетата....дайте някоя друга новина, няма ли някой бит или пиян с поне 3 промила ???
4
6
 
8
 
! Отговори
КОСТВЕНИ ЖЕРТВИ преди 6 години
ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ОСЪДИ ДЕЙСТВИЯТА НА ПУТИН В СИРИЯ И ИЗБИВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ РУСКАТА ВОЙСКА ТАМ НО НЕНАПРАВИ НИЩО!!!ЗА СМЕТКА НА ТОВА ТРЪГНА ДА ИЗБИВА ОПОНЕНТА ИМ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА КОЯТО СЕ БОРИ СЪС ПУТИН В СИРИЯ!!!---------НАЧИ ЕДНИТЕ МОЖЕ ДА НАПАДА ДРУГИТЕ НЕ МОЖЕ !! ТОВА СЕ НАРИЧА ДВОЕН СТАНДАРТ!-----КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО РЕАЛНО ИЗБИ ТЕЗИ ХОРА ТОВА Е 100% ДОКАЗАНО!
3
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Англичаните прибират камилари от десетилетия. Дават възможност да работят и живеят нормално. Но камиларите не могат да се откъснат от исляма, живеят изолирано, главите им се циментират в ислямски центрове. Така 2 и 3 поколение си живеят извън обществото. Набарат ли ги имамите, набиват им в тиквите омраза към Християнството и какво ги чака в Рая. А междувременно правителството търгува с ислямските държави. Печели милиарди.Избиват се обикновените хора и ще продължава докато не се спре задкулисието
2
1
 
17
 
! Отговори
Пончо преди 6 години
фирмите за плюшени играчки отчитат голям ръст в продажбите откак пуснаха дивите племена в Европа
1
2
 
37
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Съжалявам за жертвите, но тероризма не се бори с шествия и цветя.