Тръмп: Северна Корея е голям проблем, който ще бъде решен

Президентът на САЩ заяви това на среща с японския премиер
Обновена: 26 май 2017 12:47 | 26 май 2017 12:45, Елка Василева
32
Тръмп: Северна Корея е голям проблем, който ще бъде решен
Шиндзо Абе и Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че Северна Корея представлява "голям проблем", който "в един момент ще бъде решен", предаде Ройтерс.

Тръмп направи това изявление на двустранна среща с японския премиер Шиндзо Абе преди започващата днес среща на върха на Г-7 в Таормина, на остров Сицилия.

"Това е голям проблем, това е световен проблем и той ще бъде решен. В един момент той ще бъде решен, можете да се обзаложите на това", заяви Тръмп.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомосексуалната същност на Европа идва от отношенията между църквата и аристокрацията. Църквата е опрощавала греховете на аристокрацията и я е подкрепяла морално в правото и да властва. В отговор аристокрацията е търсела начин да "прости" греховете на католическите свещеници и да ги подкрепи морално. За да стане това аристократите са се опитали да направят хомосексуализма нещо морално. Същото и с педофилията и с традицията за секс в семейството без оглед на поколения и пол.
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Инквизицията не е плод на християнството. Тя е плод на католицизма, което е секта, претендираща да е християнска. Православните християни никога не са имали инквизиция. Както и всред православните свещеници няма педофили или хомосексуалисти. Православните не се женят в родата, за разлика от ВСИЧКИ европейски католически монархии и аристократи. За католическия свещенник чърквата е начин да станат аристократи. За православния - начин да се живее.
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИДИЛ не се ограбичава с конкретна територия. Косово е територия, населена с етнически албанци и там имаше сериозен конфликт на етническа основа. Ако не ги бяха спонсорирали "демократите", всичко щеше да мине мирно и тихо, но не стана така. Същото е в Донбас - укропитеците им обещаха, че ще ги горят живи и затварят в лагери само защото са родени руснаци. Требе да си *** за да не грабнеш пушката. Ако не беше запада и неговата избирателна "демокрация" итоя проблем нямаше да го има.
21
0
 
0
 
! Отговори
Охранителят-София преди 6 години
Да ще бъде решен- Среща с Ким ,хващане и погалване на ръката му! :)
20
2
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Американците наистина сътвориха много глупости в Източна Европа и в Близкия Изток, но специално за Северна Корея са 100% прави, че трябва да се изчисти от тия пcихопaти, които я управляват в момента. Жалко за хората от КНДР, но щом ги търпят тия управници, значи си заслужават боя. То вече е ясно, че няма да се размине без жертви и война, ами дано да умрат по-малко хора.
19
2
 
3
 
! Отговори
Българин преди 6 години
На света му писна всеки ден да гледа по ТВ ракети и ядрени взривове и едно ухилено Пpace, което да им се радва, а целия останал свят да се чуди, кога ще се надиша с радиоактивни отпадъци. По-добре е да го гътнат веднъж това Пpace и да се свърши веднъж завинаги, отколкото всеки ден да му търпим пpocтотиите и заплахите. Путин вече го сиктирдоса, Китай ще го уговаря до 15 юли и ако не може да се договори, толкова по-зле за него. Американците наистина сътвориха много глупости в Източна Европа
18
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистическият цирей Северна Корея ще бъде спукан след 15 юли. Тогава изтичат 100-те дни в които Китай ще уговаря Прасчо да предаде ядрените си материали и да прекрати всякакви програми за ядрено въоръжаване.
17
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕЗИДЕНТИТЕ НА САЩ ИДВАТ И СИ ОТИВАТ, СЕВЕРНА КОРЕЯ ОСТАВА.ТАКА БЕШЕ И С КУБА.НЕЩО КАТО НЕ СТАВА, НЕ СТАВА-
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОРАНЖЕВА РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ МАЙДАН ТАМ НЯМА ДА МИНАТ.ПЪК ТЕЗИ АТОМНИ БОМБИ И РАКЕТИ С ЯДРЕНИ БОЙНИ ГЛАВИ, ДОРИ И НА ЗЕМЯТА ДА ГИ УМИЩОЖАТ С ТОМАХАВКИТЕ, ПАК ЩЕ ИЗБУХНАТ И ЩЕ ПОРАЗЯТ ВСИЧКО В РАДИУС ОТ 3000 КМ.КОСТЕЛИВ ОРЕХ СА ТЕЗИ СЕВЕРОКОРЕЙЦИ, МОЖЕ ДА СИ СЧУПИШ ЗЪБИТЕ.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е лошо преди Тръмп да предприеме каквото и да било да се запознае с северокорейците. Диво племе са...
14
4
 
14
 
! Отговори
До Желязко преди 6 години
Имаше един - Кастро го наричаха. САЩ така и не роди снайперист който да го отстреля!
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В един момент той ще бъде решен, можете да се обзаложите на това"Тоест ония шишко няма да разбере от къде му е дошло:)
12
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГАДОРЯНТова, че имаш коефициент на интелигентност колкото стайната температура не означава, че всички са такива. Не можеш да нападнеш страна като Северна Корея без да имаш сериозен план и реакция за всяка възможна развръзка.
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Говорете си каквото искате нещо се пече там...
10
1
 
4
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
До шиш 4 ти километър.Спешно хапчета не пия.За нормалните.Бил съм и в двете държави и знам какво пиша.
9
4
 
17
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Чучхе му е майката! Муахахаха. Абе Тръмпи нещо много се дърви ама не му стиска. Ония ще потопят някой и друг кораб минимум
8
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Кореец от Юга 7И какво лошо има в комунистическите идеи? За разлика от нацистите, те говорят за равенство, братство и свобода! А за изкривяванията във всяка идеология не са виновни самите идеи! Както заради Инквизицията НИКОЙ НЕ ЗАБРАНЯВА ХРИСТИЯНСТВОТО! Но в *** глави това не увира!
7
6
 
13
 
! Отговори
**** преди 6 години
Този де..ил получи страхова невроза с тази С.К.,само като чуе за нея,и изпада в паника,незнае как да реагира,интака както го гледам ще има да обещава да се справи с този проблем,но неказва само кога,но някога в бъдеще време.
6
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вай, вай, вай......колко се е загрижил човекът за корейците и "проблема", който представляват! ЗА КОГО СА ПРОБЛЕМ? Живеят си хората, както си искат! Я по-добре тоя ахмак да се погрижи за проблемите вътре в страната си и проблема с инпичмена, който му готвят!!! Аре джа, краварски разборки, отивайте си там в обора, да си командвате говедата и оставете света на мира, малко да си оттдъхнеме от Вас! Мушмуроци, ОМРЪЗНАХТЕ НА ВСИЧКИ! С камъни ще ви гониме вече.....
5
10
 
18
 
! Отговори
Кореец от Севера преди 6 години
В КНДР хората живеят добре, градовете са чисти, има ред и спокойствие! Няма безработни, всеки има собствен дом! КНДР е трън в очите на империалистите-юдеи, които искат да разрушат последния бастион на комунизма, където хората живеят спокойно и в мир! В евроатлантическа България хората са превърната в нещастни роботизирани работохолици без живот!