Още повече жертви на урагана в Москва, станаха 16

Над 1300 души ликвидират последствията от бедствието
30 май 2017 12:00,
20
Още повече жертви на урагана в Москва, станаха 16
Снимка: Twitter

Над 1300 души участват в операцията по ликвидиране на последствията от урагана, който връхлетя вчера Москва и околностите й и отне живота на 14 души, предаде ТАСС, като се позова на местните власти.

Още по темата

В операцията участват 460 единици специализирана техника.

Само в Москва жертвите на стихията са пет жени и шест мъже. Повечето от загиналите жени са млади, до 30 години. Загиналите мъже са на възраст между 20 и 65 години, посочва БТА.

В урагана пострадаха 168 души, от които 146 бяха хоспитализирани. От тях 108 души, сред които 22 деца, остават все още в болниците.

Стихията повали 3000 дървета, някои от които затиснаха хора и автомобили. Бурният вятър с пориви до 30 метра в секунда отнесе автобусни спирки и покриви, прекъсна електропроводи и лиши от ток хиляди домакинства. Повредени бяха над 1500 автомобила. Пострадаха и множество сгради. Щетите от бедствието все още се оценяват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
проверки с дозиметри преди 6 години
валяли са радиоактивни дъждове в Сопотско и другаде засечена радиация по череши..да се видят на сателити пораженията ..паднало радиоактивно петно наблизо се вижда по цвета на буковата гора.Ползвайте руски радиометри ..без дистанционно манипулиране на данните както повечето модерни..С РР51 дадени на общините досега няма нито едно обявено замерване..
15
0
 
0
 
! Отговори
Третото пришествие преди 6 години
като цяло има придвижване на бойни кораби .като огромна вражеска армада се расредоточи на постъпи за атака след МАрс.имаха два повредени кобра от наши малки бойни единици в астероидния пояс истеглили са ги на безвредни орбити за тях и чакат указания ..В тела на хора и животни има черни космати манипулатори типCris toski.Наричат ги" Исус Христос "такъв е поразил божия син на около 23 години..като нано зародиш изхвърлен е от тялото точно на 33 години..
14
0
 
0
 
! Отговори
JIvanov -Geolog преди 6 години
ЛИчно съветвам Москва да възложи на независими секретни експерти да до проучат трасето.Там има великолепни спецове водили подводни лодки по дъното на океаните.
13
0
 
0
 
! Отговори
JJIvanov дойде инфо преди 6 години
Нападението над Москва с участието на 12 малки и два средни бойни кораба на съседна охранителна група е наказание з а опита з а изграждане на" Турски поток " по опасно трасе.Вкарват огромен кораб за полагане на тръби в охраняван регион на морето.Подават от мраморно море при засичане чрез контрола е наредена атаката
12
1
 
1
 
! Отговори
до пу преди 6 години
Сериозно ли? Кога последно си бил в Казахстан? А в Москва?
11
5
 
2
 
! Отговори
пу преди 6 години
Русия не е Москва, ама то и в Москва е по зле от казакстан.
10
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито съм шлосер, нито съм русофил - реалист съм.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 3ти ако имаше пари за почивка в Канада, визите нямаше да са ти проблем. Смени си памперса.
8
2
 
13
 
! Отговори
no name преди 6 години
Абе какви мега о л и г о ф р е н и пишат в тия коментари.... Загинали са хора при природно бедствие - едни злорадстват щото били руснаци, други философстват колко били велики. Американо-руско филско-фобската *** се лее в коментарите. Абе спрете се бе мекерета. Хора са умряли. Хора са ранени. Където и да се случи е трагедия. Бог да ги прости починалите, другите да се оправят бързо. Щетите се оправят. Човешкия живот е най-ценен!
7
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ликвидират?! Вече един век ликвидират контри и пак ги изненадаха - Баярщники!
6
4
 
2
 
! Отговори
ot 5 преди 6 години
Коментар 5 е за русофила 4!
5
15
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
Шлосерът със заплатка 650 лева бруто от прованса си повярва, че изкарвал пари и му стигнали да отиде в помийната руска яма, жалък си бе, момче, като пуснат визите ше ходя у канада на почивка, ти си ходи в *** и си мисли, че си напред.
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешно надъхани философчета, които ползват дворен ***, не са ходили в Русия, още по-малко в Москва, седнали да разправят как се разпадала Русия, хахахахахаКолко сте предубедени и загубени, лесно се повтаря папагалски някоя митологема от лист с опорни точки, ама вземете да изкарате някой лев, да видите свят и после да коментирате. Препоръчвам посещение и на Русия, и на Албания, за осъзнаване точно колко сме зле!
3
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Природата показва, че тя е най-силна. Показва го на американци, показва го на руснаци, но те нещо не могат да проумеят. Нито пари, нито нищо няма да помогне на никого срещу природата.
2
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руска сигурност, евразийска стабилност!Хубаво е в матушка россии, путин е велик!В русия лек ветрец със скорост 50-60 км/ч направи толкова тежки човешки поражения, колкото торнадо 5-та степен не може да направи в САЩ.Фарс!Ето това е великата ви русия, русофилчета, които толкова драпате към тая разпадаща се тоалетна!
1
4
 
8
 
! Отговори
Храп Мапетник Алекс преди 6 години
ХАРП