Отражението на политиките на Тръмп върху аутсорсинг индустрията

Секторът е под прицела на реториката на американския президент
30 май 2017 13:30, Екип на Bloomberg
2
Отражението на политиките на Тръмп върху аутсорсинг индустрията
Снимка: Pixabay

Индия е един от най-големите аутсорсинг пазари в света. В тази връзка няма как страната да не е притеснена от политиките на Тръмп.

Това каза в коментара си в рамките на "Бизнес старт" с по Bloomberg TV Bulgaria журналистът от Investor.bg Елена Кирилова.

"Заместник-председателят на най-голямата индийска компания, предлагаща технологични услуги, заяви, че визовите политики на Доналд Тръмп ще навредят на индустрията като цяло", добави още тя.

"Същевременно Съединените щати затягат критериите за визовите си програми. Тръмп и други политици откровено критикуват тези програми, посочвайки, че те вредят на американските работници и позволяват на компаниите да използват по-нископлатена работна ръка", посочи Кирилова.

Повече по темата, както и обзор на казусите, свързани със забраната на редица руски сайтове и социални мрежи в Украйна, вижте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
7
 
! Отговори
До хамстера отдолу преди 6 години
Дали се сещаш какво би се случило с пазара, ако ХП затвори и едни 6000 (6 хиляди) хамстера излязат на свободния пазар? Дали и твоят стол случайно няма да ти запари, след като хамстерите подбият заплатите и шефа ти започне да си мисли "ами ако го изгоня този и на неговата заплата си наема 2-***". Или както се казва, не е важно на теб да ти е добре, важното на съседа да му е зле.
1
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А да видим дали ще махнат НР хамстерите от България :) Адано ама надали, печалбата от евтини хамстери е много сладка ;) P.S. Аз самият няколко години поработих като НР хамстер, но се изморих да им въртя колелцето предназначено за 2-3 хамстера.